Sari la conținut

lilith

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de lilith

  1. Daca vrei o chestie generala, iarasi nu s-a gandit nimeni sa scrie, ca e prea simplu: roti, cadru, lant, motor, ghidon, bord si asta e motocicleta :blbl:

    :wave: da mai...asta cred ca stie oricine...nu chiar asa de grava e problema mea...ma gandeam ca poate exista un manual in care sa explice caracteristicile generale ale unui motor de motocicleta, si eventual sa explice si particularitatile diferitelor tipuri de motocicleta ( de viteza, chopper, enduro etc)...un fel de abecedar al motocicletelor ( poti sa invati sa citesti de pe orice carte, e mai usor totusi sa invati de pe abecedar)

    Am inteles ca...difera multe chestii de la motor la motor...asa ca, I'll deal with it!

    :o

  2. Stiu ca exista riscul sa pun o intrebare extrem de stupida si inutila...mi-l asum. M-am tot uitat asa pe forum( poate nu cu suficienta atentie)...nu am gasit ceva ce-mi trebuie neaparat. Un manual tehnic pentru incepatori...exista asa ceva?!? Unde trebuie sa caut?

    Ce-mi trebuie...e un manual in care sa explice foarte detaliat...din ce este compusa motocicleta...ce face fiecare particica...asa ca pentru copii idioti - cu desene si scheme. Pana cand reusesc sa-mi iau motor trebuie sa ma pun bine la punct cu partea tehnica..sau macar sa incerc...

     

    Merci mult :wave:

  3. Salutare!

    Sunt Mihaela, am 20 de ani; deocamdata nu am motor, sper sa-mi iau cat mai repede ( it's all about the money...really :blbl: :o )...pana atunci...relatiile mele cu motoarele vor fi doar pasagere :P ... asta daca i se mai face vreunui posesor mila de mine din cand in cand.

     

    La vara...adica vara asta dupa sesiune imi iau si eu carnetu'...sper, oricum scoala o fac...pana atunci o sa petrec mult timp pe forum sa invat tot ce trebuie despre motoare - i love choppers, da' sunt prea mari si greu de manevrat pentru mine...mda :wave: ...nici macar nu stiu ce tip de motocicleta mi s-ar potrivi :) - am multe de invatat... dar vad ca lumea de aici e binevoitoare, iar eu sunt plina de entuziasm :o

×
×
  • Creează nouă...