Sari la conținut

Escu

Super Membru
  • Număr conținut

    1.220
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Escu

  1. Chiar ca intrebi ca prostul. Regulamentul e destul de clar, cand esti depasit nu ai voie sa depasesti (sa faci triplare). Daca iti apare ceva in fata franezi pana cand cel aflat in depasire nu mai e in dreptul tau si apoi depasesti si tu. Franele la masini s-au inventat ca sa fie folosite, nu e cazul sa intri in caruta daca te tine frana. Ce, e rusine sa calci frana?

     

     

    Adriane, raspunsul tau este pe alaturi. Cele spuse de nflt se incadreaza la chestia aia pe care putini o inteleg: conduita preventiva in trafic. Tot asa cum o masina pe care o zaresti venind de pe o straduta laterala este un potential idiot care iti poate iesi in fata. Regulile de circulatie spun cum ar trebui sa se circule, nu te si feresc de bizonul de la volan.

    Una din regulile supravietuirii este identificarea potentialelor situatii periculoase chiar inainte de a se produce (prin identificarea premiselor favorabile ale acestora).

     

    Una peste alta, sa dea Domnul sa se faca bine baiatul.

  2. In ce zona , a ramas ,,spre bulgari", ca venim cu rulote si ,,tot tacamul".. ;)

     

    Am postat mai inainte o poza din satelit cu Vama Veche.

     

     

    In alta ordine de idei, se pare ca probleme tehnice la motocicleta mea cauzate de cioflingari cu pretentii de mecanic ma impiedica sa vin in Vama. :nono:

  3. Eu zic sa aveti mare grija ca o sa fiti o adunatura de motociclete din categorii diferite si oameni cu experiente diferite. Asadar, doua premise pentru probleme. Grija mare, asfalt uscat si mai ales atentie cum va organizati grupul. Lasati orgoliile si trasul de gaz daca vreti sa mentineti grupul si sa va intoarceti toti intregi. Sau organizati-va in grupuri asemanatoare ca experienta si motocicleta.

  4. Pffff... abia acum am descoperit topicul. CBR 1000F. Multumit de batranica, desi am avut cateva probleme tehnice cu ea - m-a impresionat ca a mers aproape impecabil desi avea problemele respective. Acum se remediaza si in curand voi fi iar cu ea pe strazi

×
×
  • Creează nouă...