Sari la conținut

CBROSU

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CBROSU

  1. sal

    de curand am fost la un service pt un schimb de anvelope . cand am ajuns acasa am vazut ca semnul de pe cauciucul fata care trebuie sa fie in dreptul valvei este cam la 90 de grade de aceasta . Am discutat cu oamenii de acolo si au spus ca roata a fost echilibrata si ca nu conteaza unde este semnul ala . Semnul este un triunghi alb cu un cerc in el , cauciucurile sunt dunlop sportmax Q2 , la echilibrat s-au folosit 40 gr de plumb cate 20 gr pt fiecare parte . Baietii au lucrat f ingrijit nu am ce sa le reprosez poate doar scaparea asta .

  2. Am avut eu si m-a tinut undeva la un sezon si putin. Cred ca am dat 80-90 de lei pe ea, asta daca nu confund marcile.

    Daca nu am impins la ea cand isi dadea duhul de m-au luat toti dracii. Mi-am jurat sa nu ma mai zgarcesc la baterii ieftine.

    Mi-am luat toplite acum.

    TOPLITE am acum , ( am avut ) a murit dupa doi ani si ceva , nu stiu daca este mult sau putin pt o baterie moto , cred sunt multi factori care influenteaza viata unei baterii......

  3. sal

    experienta mea cu mymoto la smaeb a fost una buna mi-am luat o geaca de la ei ; mi s-au parut serviabili baieti cel puti cel care m-a ajutat pe mine un tip cu o bandana pe cap.......

     

    off topic : stie cineva cand se deschide magazinul din cotroceni am inteles ca este inchis cateva zile dupa smaeb ?\

     

    multam

  4. ulei+filtru schimbat acum 300 km . Am verificat etansare imediat dupa si nu pierdea . Azi am facut primul drum mai lung si am mers cu ea in ture mai ridicate .

    In masura in care pierde putin ulei pe langa filtru poate sa pateasca ceva motorul , mai are suficienta presiune la ulei ? imi trec numai scenarii de groaza prin cap cu calat motorul si altele.................

    multam

  5. Salutare tuturor!

    sunt curios sa aflu daca a patit cineva ca iarna, in timp ce motocicleta nu este folosita, sa apara scurgeri de antigel. Eu nu am mai pornito pe a mea de 2-3 luni si sta intr-un garaj neincalzit si azi m-am dus sa ma mai uit la ea si am observat ca o pata uscata pe beton de vreo 6-7 cm sub ea si uitandu-ma mai atent am vazut o picatura de antigel jos, pe baia de ulei. Asta e prima iarna in care am motocicleta, i-am verificat antigelul si tine pana la -40 grade si toata vara am mers cu ea si nu am curs nimic, nivelul antigelului fiind acelasi tot parscursul sezonului. Ma gandeam ca poate de la frigurile de la noi sa se contracte motorul mai tare si sa apara scurgeri, nici eu nu mai stiu ce sa cred dat fiind faptul ca vara nu a curs nimic.

    Va multumesc anticipat!

    salut

    mi s-a intamplat . iarna trecuta care a fost si un mai geroasa cu - 20 C , pierdea cateva picaturi de antigel pe la surubul de scurgere al pompei de apa s-a dovedit a fi o saiba de etansare...... Nu stiu daca are legatura cu temperatura scazuta cert este ca vara nu pierdea sau cel putin nu am vazut ....... mobra este un cbr 929

  6. sunt de acord cu tine , sunt tot felul de ciudati pe aici dar faza cu focul am auzit-o la un mecanic ce-i drept auto " ulei cu benzina in el se aprinde f repede" pare logic ... nu este cea mai ortodoxa metoda dar functioneaza ( si sa fim intelesi e vb de cativa ml de ulei din baie )

×
×
  • Creează nouă...