Sari la conținut

monsterlover

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de monsterlover

  1. Dumneseu sa-l odihneasca ......ce sa mai spui ? ...este riscul care ni-l asumam fiecare atunci cand urcam pe motor. Lumea e plina de inconstienti in masini dar si pe motociclete ...nu ramane decat sa incercam sa ne comportam cat mai civiliat si responsabil in trafic. asfalt uscat

  2. nu este cea mai buna motocicleta de incepatori, in sensul in care poti sa iti iei si o Honda sau ceva de genul de 250 sau 350cc, care va avea un motor mult mai docil. dar pe chestiile alea nu vei deveni "motociclist" - sau ma rog, poti oarecum daca est midget si ai 45 kg la 1m45, ceea ce nu e cazul tau.

     

    eu am inceput pe un Monster de 600 si m-am descurcat foarte bine pe el de la inceput. e foarte usor si placut, cel putin fata de alte 600. pleaca destul de tare de pe loc, dar daca nu bagi mana in gaz ca un apucat poti s-o tii fara probleme. in viraje e un vis, "cere" sa fie aplecata, e agila in trafic, are reprize foarte bune, sistemul de franare e Brembo, are furca inversata Showa pe fata, un motor simplu, cuplos si (contrar vorbelor din popor), destul de rezistent si fiabil.

     

    pe scurt, daca iti place, nu ezita. nu este o motocicleta rationala, dar daca ai apucat sa cazi in patima ei, orice ti-ai lua nu cred ca te va implini la fel bine.

     

    si, cum zicea colega' de mai sus, cel mai bine e sa vii pe la academie intr-o miercuri seara cand se mai incalzeste putin sa dai o tura.

     

     

    Salut , ms pt sfaturi .....probabil ca o sa ma urc pe un monstru pt prima data ....si dupa mai vad ..ce si cum ..eu cred ca stiu ce vreau si nu o sa seurce el pe mine ... multumesc tuturor pt interes

     

     

    Eu as veni cu cea mai mare placere dar sunt plecat din tara ..si nici din Bucuresti nu sunt .... va multumesc de invitatie oricum , poate cand o sa fiu in tara ....cine stie :wacko:

     

     

    va salut si numai bine . ;)

  3. Salutare ,

     

    Vin si eu cu o intrebare pusa de mai multe ori dar cand ti se spune tie in fata parca bagi mai bine la cap.....Este potrivit Monsterul pt un incepator ? incepator la modul ca nu am mai condus nimic cu doua roti in afara de bicicleta :wacko: ...... am citit foarte multe pareri pro si contra ...sincer nu stiu ce sa cred . mie imi place aceasta motocicleta foarte mult dar in acelasi timp vreau sa fac alegerea potrivita asa ca insist .

     

    categoria A o voi trece langa B in scurt timp si e momentul sa ma hotarasc in ceea ce privente mobra.

     

    Mentionez ca nu vreau viteze supersonice asta nu e motivul pentru care vreau motor .

     

    am 26 de ani 1,78 m si 85 de kg.... am inteles ca trebuie sa ti se potriveasca si la statura motocicleta mai ales unui incepator ...nu am experienta pe 2 roti dupa cum am mai spus asa ca fiti buni si impartasiti-va cunostintele cu mine .

     

    m-as bucura daca as afla parerea baietilor de pe Monster Lounge sau de la oricine altcineva care are cea de spus in legatura cu Ducati sau in legatura cu primii pasi spre motocicleta.

     

    multumesc anticipat NUMAI BINE

×
×
  • Creează nouă...