Sari la conținut

supercurat

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de supercurat

  1. Acum 6 ore, Adrian M. a spus:

    Da cum sa nu, e perfect legal sa iti pui girofar, sirene, iti iei si o uniforma de meletian direct :)))))))

    De maine, ne punem toti nino nino, si despartim traficul in 2, ca Moise marea :)))))

    Hai ca ai fost simpatic :P

     

    Raspuns: NU, NU AI VOIE!

    🤭

  2. Acum 9 ore, l.u.v a spus:

    Mobră de autorități - jandarmi francezi?

    Are niște upgrade-uri, ventilatoare pe radiatorul de ulei, alternator mărit, crashbaruri.

    Uzual au și gauri prin panoul de bord unde erau cablaje le girofaruri, stații etc, a ta nu le are?

    Da, jandarmeria franceză. Are toate sistemele de prindere pe panoul de bord și chiar aș vrea să reconstitui sistemele, dar nu știu dacă mă lasă poliția cu ele. Voi aveți idee dacă îi pot pune girofarul, sirenele, etc?

    DSC_0381.JPG

    DSC_0383.JPG

    DSC_0384.JPG

  3. La 30.05.2006 la 13:40, BMW RIDER a spus:

    Imi pare bine ca va place idea cu topicul. Asa macar ne cunoastem si poate mai putem sta de vorba pe la intruniri face to face. Pana atuncea eu zic ca ar fi bine sa punem cate o poza cu Bavarezele noastre.

    post-7518-1148985603_thumb.jpg

    Salutare, tuturor! Sunt nou venit aici și mă bucur că exista acest grup. Acesta este RT-ul R22 pe care l-am achiziționat de curând și sunt foarte bucuros. Toate bune!

    DSC_0382.JPG

  4. De vanzare DNEPR 1992

    Acte noi,propietarul in viata,motocicleta in stare buna pret 3000 lei!

    Bunicutul nu mai are putere sa se dea cu ea,e la el din 93 si avea 900 km cand a luat-o!

    Acum are 45000 reali cu varfuri de 50/h restul vitezei de rulare a fost de 40!

    Cei interesati ma pot contacta si o sa ii indrum catre ea!

    Clasa,, Bijnita“ ce doresc sa scoata un profit considerabil ,sa nu ma caute,motocicleta isi cauta un propietar statornic!

    Salut,

    Mai este de vanzare motorul ?

  5. suna cam asa :

     

    Buc - Pitesti - Valcea - Horezu - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului - Voineasa - Brezoi - Calimanesti - Valcea - Pitesti - Buc = 600 km

     

    kilometrajul reiese din harta de mai jos la care adaugati 180 km x2 pana la Valcea si retur

     

    eu as pleca cel tarziu la 7 dimineata dimineata , Militari Petrom , sa mai si casc gura p-acolo .

    Salut !...eu plec pe 2 si ma intorc pe 3 septemb. si fac urmatorul traseu: Buc-Valcea-Novaci-Sibiu-Brasov-Bran, cazare la Poiana Marului(superbitate de zona) si intoarcerea a 2-a zi Brasov-Cheia-Valeni Munte-Buc. Daca te intereseaza varianta, te rog sa ma suni. Suntem 2 FZR-uri 1000.

  6. Am in plan sa montez o furca USD pe motorul meu in locul celor conventionale. Stie cineva daca mai sunt si alte avantaje ale furcii USD in afara de rigiditate? Si care sunt dezavantajele desigur.

    Este o furca de generatie noua dar parerea mea este sa nu o schimbi dintr-un motiv foarte simplu...se gasesc foarte greu. Eu am cautat anul trecut cateva luni pana am gasit un second-hand in italia, pentru ca cea originala s-a strambat intr-un "mic" accident. Oricum, decizia este a ta. Bafta !

  7. portocaliul ala in poza nu prea se vede bine dar in realitate este portocaliu fluorescent ( ca la tonetele alea cu Adevarul ce le vezi prin toate orasele..)

    pe motocicleta vreau 1200 de euro...si o dezmembrez pt ca nu-si gaseste un cumparator

     

    Sfatul meu este sa nu te grabesti cu vanzarea...mai asteapta.

    Motorul chiar arata bine.

  8. Mishoo_mess (sibiu , FZR 1000) . Salutari !

    Mesaj completat

    Salutare ! Pun si eu cateva poze cu FZR-ul meu de (cum spun actele) 1002 cc . L-am cumparat de aproximativ 2 luni si sunt foarte multumit de el (acum,dupa ce am schimbat consumabilele) . O motocicleta cu greutate , agresiva cand e cazul , dar stabila in viraje . Trebuie sa recunosc ca trage un pic de mine , dar ma obisnuiesc destul de repede . In curand o sa incep "bibileala" la partea estetica . Ma gandesc la o istalatie xenon (astept si cateva recomandari vis-a-vis de asta) . Momentan are lupa la faza lunga si nu vad nimic - nimic . Revenind la partea cu consumabilele , pana sa le schimb eram putin stresat , motorul scotea fum , in ture mici nu-i placea deloc , chiar se oprea . L-am desfacut si ... mirare : bujiile erau ruginite in partea de sus , iar electrozii erau terminati , abea se mai vedeau . Ulei "varza" , inlocuit cu motorex semi sintetic 15w50 . Filtrul de ulei schimbat (floare la ureche) . Filtrul de aer e nou , iar de 2 zile i-am pus o guma noua pe spate (Michelin) . Am curatat lantul , l-am uns (cu ce mi s-a recomandat - Motul road plus ) , iar acum pot spune ca sunt multumit .

     

    Salutare ... tuturor :)

     

    post-58616-1279116558_thumb.jpg post-58616-1279116920_thumb.jpg post-58616-1279116930_thumb.jpg

    Salutare !

    Bun venit in grupul nostru si sa o stapanesti sanatos. O sa te indragostesti de ea pe zi ce trece.

    Asfalt uscat !!

    Mesaj completat

    Pfffff, am o mica cam maricica problema cu FZR1000Exup 3LF din '94 si anume ca uneori merge impleticit, dar numai uneori merge asa, si la cald porneste fantastic de greu zici ca nu ar avea benzina sau ar trage aer fals(noroc ca am bateria aproape noua), tre sa ii trag chok-u si sa trag si de gaz blana, pe cand la rece o ia si fara chock instant ca un motor nou(prin rece a se intelege dupa 15-20 ore de la oprire) Consumul la un drum de Topa, adica si curbe si viteza medie de 120kmph si 3-4 vf-uri de peste 200kmph a fost cam de 7% deci in grafic as zice. Cand o pornesc la cald adica 70gr apa ultima data cand m-am uitat, de benzinit cred ca benzinea, pt ca scotea amestec pe toba practic nears deloc. Am lasat-o 20 min, dupa care am pornit cu choke si tras de gaz blana, moment in care a luat-o da de parca ar trage aer fals, oricum cand am pornit-o de pe loc nu am putut pleca cu chock-u tras ci doar cu el scos si dat din gaz 4-5mii, iar dupa max 1 min mergea ca nou, si asa a mers vo 10-15 km dupa care mai facea figuri de cazut in cap dar numai cand trageam de gaz indiferent de trapta si daca era sub 5k ture, dar nu tot timpul, uneori ii dadeam si in 5-a de la 3500-4000 ture blana si o lua de parca era nou, iar cand facea figuri de cazut in cap atunci mai dadea si scurte rateuri ca de amestec prost sau scanteie rea.

    Mentionez ca m-am uitat si la cum lucreaza exup-ul in ture si am vazut ca motorasul il misca pana la 4000 ture, deci fix in zona cu baiuri, dar din cate am vazut ca il misca, il misca bine, adica cand nu face figuri la o accelerare liniara se misca liniar. Mentionez ca are bujii noi NGK DR8 EA noi fix de care cere manualul si de care a avut si inainte, de nici 200km, filtru de aer nou, ulei, filtru nou, de nici 500km, membranele de la carburi sunt impecabile treaba vazuta cand am facut o curatare de carburatoare si sincronizare facuta bine(cand nu face figuri, trage si in 5-a de la 2k rpm fara balbaieli ca un bivol, dar cand face figurile nici 2-a nu-i place sub 3k)si condrum am curatat si tot traseul de alimentare inclusiv rezervorul care totusi nu era murdar mai deloc.

    Oare ce ar putea fi???

    Parerea este ca trebuie sa verifici cu rabdare in primul rand tot ansamblul EXUP iar referitor la partea de carburatie...atentie la reglajul nivelului de benzina, nu este normal ca pornirea sa se faca cu shoc-ul tras si aceleratia la maxim.

    Succes !!

×
×
  • Creează nouă...