Sari la conținut

gogO.

Super Membru
  • Număr conținut

    1.297
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de gogO.

  1. Foarte misto! Mi-a dat trezirea cursa asta, a scos cafeaua din schema in dimineata asta :10:

    That's how you do it, kids! Cu continut de calitate, nu cu faze inchipuite, vaicareli sau smardoieli penibile prin trafic. :cheers:

     

    Liked, subscribed & notifications enabled :peace:

  2. intr-adevar, din cate am gasit pe interneț am aflat ca pompa duce intr-adevar mai mult, undeva pe la vreo 65psi, dar e tinuta la 43 de catre regulatorul de presiune.

     

    tot pe interneț am aflat si ca se potriveste de la alte cateva modele de suzuki, cum ar fi gsxr 600 k1, daca il ajuta pe verssatu informatia asta in vreun fel... :cheers:


    » Post actualizat in 05 Sep 2018 06:44

    Mi-au venit si mie jucariile de pe svracingparts.com si mi-am facut timp in weekend sa le montez. Cam asa arata cu motosliders:

    attachicon.gifDSC_2687.JPGattachicon.gifDSC_2739.JPGattachicon.gifDSC_2742.JPG

     

    In plus, i-am facut un schimb de ulei (7100 10W40), filtru ulei si de filtru de aer. Parca e mai silentios motorul acum :D.

    attachicon.gifDSC_2762.JPGattachicon.gifDSC_2763.JPG

     

    Am inmatriculat-o de aproape doua saptamani si pana acum am facut ~500KM. Imi place la nebunie cuplul din turatii joase si sunetul gros pe care il are. Momentam merg mai incet (80-90) - vin de la 125cc - si am scos un consum de 3.35L/100KM (de la plin la plin - 10% bucuresti, 90% afara).

    salut! abia acum am vazut postul tau

    daca vrei vreodata sa iti schimbi parbrizul cu unul mai mare/frumos/whatever si vrei sa scapi de aste pe care il ai acum, cu tot cu carenutele alea de care se prinde, da-mi de stire. Caut sa cumpar unul d-asta OEM de ceva timp, si n-am avut noroc. Gasisem unul de vanzare pe olx anul trecut, da' nu a raspuns omul ala nici la telefon, nici la sms nici pe site... :(

  3. am gasit threadul asta pe svrider, in postul #5:

     

     

    From the Service Manual:
    5-2 FUEL SYSTEM AND THROTTLE BODY FUEL SYSTEM FUEL DELIVERY SYSTEM
    The fuel delivery system consists of the fuel tank, fuel pump, fuel filters, fuel feed hose, fuel delivery pipe (including fuel injectors) and fuel pressure regulator . There is no fuel return hose . The fuel in the fuel tank is pumped up by the fuel pump and pressurized fuel flows into the injector installed in the fuel delivery pipe . Fuel pressure is regulated by the fuel pressure regulator . As the fuel pressure applied to the fuel injector (the fuel pressure in the fuel delivery pipe) is always kept at absolute fuel pressure of 300 kPa (3 .0 kgf/cm2 , 43 psi), the fuel is injected into the throttle body in conic dispersion hen the injector opens according to the injection signal from the ECM .

     

    :cheers:

  4. Salut. Din cate vad, busonul ala se potriveste la mai toate suzukiurile. Uite aici lista completa a compatibilitatilor ( www.2wheelpros.com/oem-parts/suzuki-plug-gear-oil-filler-09259-20008-xc0-part.html ) Gasesti tu in dezmembrari un bandit/srad ceva :) spor :cheers:

  5. Se pare ca fenomenul cu injurat si agresat in trafic ia amploare printre motovloggayri

    Ce prost e asta :lol: se pozitioneaza mereu aiurea si apoi se plange ca ii intorc masinile in fata :lol: refuz sa cred ca asa merge el de obicei si ca nu face asta doar pt viewuri, nu ai cum sa fii atat de c,retin :lol:

  6. Am gasit sa cumpar o motocicleta, dar am o nelamurire in legatura cu inmatricularea, situatia este cam asa, actualul proprietar a cumparat-o acu doi ani si nu a înmatriculat-o pe numele lui, ramanand tot pe vechiul proprietar. In cazul in care o cumpar, pot sa o inmatriculez pe numele meu in baza contractului de vanzare pe care il voi incheia si cu fiscalul actualului proprietar sau am nevoie si de alte documente de la fostul proprietar?

    E ceva rar? Sau de ce nu cauti una cu actele in regula? :) te legi la cap fara sa te doara...

×
×
  • Creează nouă...