Sari la conținut

ares_mlnmr

Membru
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ares_mlnmr

  1. Un autovehicul de teren a intrat într-o motocicletă, în zona Dorobanți, pe strada Radu Beller. Accidentul a avut loc în jurul orei 17.

    În urma accidentului, motociclistul și-a rupt piciorul, informează Andrei Codău, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere.

    Sursa: http://www.b365.ro/accident-in-nordul-capitalei-motocicleta-incalecata-de-o-ma-ina-de-teren_190576.html

     

    Sper sa fie ok motociclistul.

    Ce ma socheaza este pozitia Jeep-ului.

    post-56728-0-63051000-1369146402_thumb.jpg

  2. am o problema cu benzina. vara asta am curatat/sincronizat carburatoarele. la o vreme dupa a inceput sa se inece in mers pana in 5 mii de ture: adica o accelerez si parca nui da suficienta benzina, trage inecat in trepte. ca si atunci cand ramai fara benzina(o senzatie de tot kktu). are cineva idee care ar putea fi problema? mentionez ca am curatat si robinetul de la rezervor

     

    Verifica filtrul de benzina si bujiile. Eventual sufla si filtrul de aer cu toate ca nu prea creaza astfel de probleme.

  3. daca tot avem atatea cluburi , asociatii...ligi si federatii in motociclism hai sa ne adunam cu totii, discutam si facem presiuni pentru schimbarea legii si introducerea pedepsei cu executarea pentru asemenea cazuri.

    de undeva tot trebuie sa inceapa schimbarea. incepem cu un protest la care sa ne mobilizam cateva mii in toata tara ca sa aratam ca suntem unit si vrem schimbarea.

    atunci nu vom mai folosi scuza..."traim in romania"

     

    Consider ca pedeapsa cu executare nu-i solutie, schimbarea trebuie sa vina din legislatie si aplicarea ei, adica ai gresit paltesti o amenda de te ustura c**u si ramai o perioada lunga fara permis, dar si politistul trebuie sa aplice legea, sa fie platit bine, sa nu fie intimidat de GIGEL care are relatii...etc, este clar ca nu merge cu vorba buna.

    In Canada daca nu ai oprit la STOP (oprit ma refer la stationat masina si asigurat) 800 dolari, ai intors in loc nepermis ramai fara carnet, ai depasit viteza legala platesti amenda de te ustura c**u, si tot asa. Aia nici nu se gandesc sa faca vreuna dintre astea.

     

    Condoleante familiei si prietenilor.

  4. Aviz victimei: sa se astepte la cacaturi. La amenintari, injuraturi, promisiuni, rugaminti.

     

    Daca cedeaza s-a dus pe (cuvant urat), nu mai vede nici un leu de la asigurari. Oricum, taximetristul o sa vina cu martori ca s-a asigurat, o sa faca tot ce-i sta in putinta sa nu i se suspende carnetul (pentru ca la fractura ia automat cel putin 10 zile de la IML).

     

    Sa se pregateasca mental pentru tiganeala si minciuni, poate chiar amenintari.

     

    Cred ca se mai pot gasi ceva martori si pentru motociclist, ce ziceti baieti?

    Cat despre amenintari, sa va spun ceva, se depune plangere la politie si se deschide un dosar penal.

    Pentru taximetrist ii doresc ca data viitoare in locul motocicletei sa fie un tir.

  5. Asa este eu am gauri dar nu in toba ci pe teava: 3 chiar inainte de toba si alte 5-6 la imbinare. Se aud ok in schimb sunt si ceva dejavantaje: cand e frig rau se aude cam tare, gazele eliminate prin gauri iti ajung pa pantalon cand tii piciorul jos. In schimb te aude dobitocul in trafic si incepe sa se uite dupa tine. In cazul ca nu mai vreau gaurile sau imi iau astia talonul ma duc la un sudor si le acopar fara a ma atinge de toba.

     

    post-56728-0-88591800-1334084085_thumb.jpg

  6. Nu e imposibil. Poti ajunge la Moscova in 2 zile cu plecare de undeva de la granita cu Ukraina. Dar intrebarea este daca merita atata efort (oboseala). In Ukraina am intalnit multi nemti si polonezi care mergeau spre Moscova, pe motoare, deci nu trebuie sa te descurajezi. Chisinau - Moscova, mers non stop, 2 soferi care fac drumul cel putin 1 data pe luna, timp 24 ore, mancat semvisuri la volan, oprire doar pt alimentare, viteza medie 120 km/ora. Si da merita si Kiev-ul macar o zi.

    Daca imi schimb mobra cu ceva touring m-ar interesa si pe mine calatoria.

    Alegerea este a ta.

  7. Deocamdata stadiu de proiect Mai 2012.

    Ar fi vreo 2000 de km dus

    Durata : 2 zile dus , cazare o noapte in capitala Ucrainei

    Pentru Moscova alocam 2-3 zile...

    Apoi acasa.

     

    Formatie restransa,4-6 motoare, se merge cu pasageri ,motoare touring.

     

    Dati cu sfaturi !

     

    Nu poti ajunge la Moscova in 2 zile. Ai drumuri grele adica cu denivelari multe, gropi, vama etc. Daca ma gandesc bine cred ca nici la Kiev nu ajungi pana seara (depinde de viteza si cat de repede treci vama) dar nu vreau sa te descurajez. Grija mare in zona cu sicanele in trafic, mai toti au arme cu glont (nu cu bile), si chiar le folosesc. Alimenteaza cat mai des pentru ca autostrada intre Kiev si Moscova nu-i ca-n vest, poti merge multi km pana la urmatoarea statie peco, iar noaptea nu-i circulata, pregateste ceva maruntis pt militieni, evita Transmistria, iar pt Moscova pregateste ceva bani ca-i tare scumpa.

    Incearca sa recalculezi timpul si bugetul pt aceasta calatorie.

    As merge si eu dar nu ma tine buzunarul si nici motorul atata drum.

    Toate bune.

  8. Need help...

    Mi s-a ars faza scurta si vreau sa schimb becul.

    Cum desfac farul? Are cineva o schema ceva ca am tot cautat pe goagal si n-am gasit nimik?

    Mentionez ca-i N modelul de prin 2002.

    Multumesc anticipat.

    Dau si o bere :cheers:

  9. Salutari.

     

    Eu m-am intors saptamana trecuta din concediu si am mers astfel: Serbia intrare pe la Drobeta, Muntenegru, Croatia, Ungaria si Austria.

    In Serbia noaptea nu prea sunt benzinarii deschise asa ca sfatul meu este sa alimentezi la Drobeta sau inainte de intrarea la ei, drumurile sunt ok (cu serpentine si fara gropi dar totusi au portiuni unde aderenta nu este foarte buna), poti plati si in euro la curs aproximativ real, din pacate am fost doar in trecere prin Serbia dar malul Dunarii este de facut ziua pentru peisaje.

    In Muntenegru am stat in golful Kotor, zona merita vizitata in special Cetatea (Stari Grad parca in sarba)Kotor, sunt ceva campinguri in zona, poti plati in euro, mancarea este buna dar nimic specific lor (italiana si internationala). Tot in Muntenegru mai poti merge la Budva, alta cetate, dar aici e ceva mai de fite gen Mamaia la noi, adica-i doar de vizitat.

    In Croatia poti vizita Dubrovnic, care-i frumos dar un pic cam scump. Eu am stat in Kastela un satuc intre Split si Troghir. Viziteaza si Split si Troghir, cetatile vechi, merita tot efortul. Pentru peisaje iti recomand drumul de coasta, nu autostrada, unde sunt si foarte multe campinguri. Mancarea-i buna numai ca in zonele turistice-i un pic mai scumpa, normal de altfel. Tot in Croatia mergi la Plitvice si Karka, cele 2 parcuri rezervatii naturale, si mananca carne la protap, o sa vezi pe marginea drumului, au porc si berbec. Ar mai fii de vazut inca 2-3 locuri gen Sibernik, Zadar si mai era ceva dar nu-mi amintesc. Grija la viteza, eu am platit o amenda de 70 euro(nu a mers cu intelegere), dar pe autostrada pt viteza de 163 km/h. Am fost oprit de un BMW 330, gri metalizat fara inscriptii, cu radar ca la noi, si am mai vazut alt BMW negru care oprea alta masina. Merg in spatele tau cateva sute de metri si apoi te depasesc, pornesc luminile si un afisaj prin cere te anunta ca-i politia si sa-i urmezi, te scot de pe autostrada in parcare sau la o iesire si te felicita.

    In Ungaria am stat la Budapesta (easyhotel.com), poti merge sa vizitezi St Andrews, aproape de oras sau poti sa te opresti la Balaton unde sunt campinguri cu duiumul. Daca te intorci prin Oradea mai poti merge la parcul acvatic de la Haidusobozo(parca) langa Debrecen, unde sunt tot felul de piscine.

    In Austria nu-ti pot spune decat de Viena, unde trebuie sa mergi sa vizitezi cat mai multe obiective si iti recomand si gradina zoologica, palatele, gradinile etc. Daca-i sarbatoare in Austria totu-i inchis inclusiv restaurantele asa ca nu prea vei avea unde sa mananci decat poate la chinezi.

    In Slovenia am inteles ca-i o pestera foarte mare si frumoasa dar eu n-am fost asa ca nu ma pronunt.

    In Italia ca la macaronari, vei intalni multi rromani cu acordeon si alte cele dar Roma este de vizitat.

    Daca mai ai intrebari si te pot ajuta cu mare placere.

    Concediu placut si asfalt uscat.

  10. In Rromania nu merge cu vorba buna.

    Am incercat de multe ori sa rezolv o disputa cu vorba buna si esti luat imediat de PROST.

    In schimb cand te infigi tare in ei sa-i vezi ce mielusei sunt toti.

    In Bulgaria motociclistii sunt sperietori.

    In Rusia motociclisti sunt sperietori.

    In Spania, Grecia, Franta si Italia motociclistii sunt respectati pentru ca toti au si un scuter sau motor pe langa masina si merg cu ele destul de des.

    In Rromania motociclistii sunt DONATORI DE ORGANE.

    Trageti voi singuri concluzia......

×
×
  • Creează nouă...