Sari la conținut

petrina_gsr

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de petrina_gsr

  1. din ceea ce am citit aici raspunsul si rezolvarea este cat se poate de simpla. totul se intampla din cauza uleiului. du-te in sercice cu ea si ia si sticla de ulei cu tine. pe langa reglajele fine care trebuiesc facute ca pentru ambreiaj nou foloseste si uleiul care este recomandat de producator... au patit si altii. (si asta a fost rezolvarea = uleiul)

    da, are ulei auto si nu-e bun!!!

    scoatel si pune ulei moto, asa a zis pretenu meu sa zic

    am patito si noi la mine la gsr, am pus ulei si nu a mers ca patina cand decupl-a si nu mai mergea bine si am schimbat uleiu si e moto acum si merge

  2. Mama lucreaza la Spitalul Municipal Campulung si nu are nici o veste pana acum. Eu inca sper ca prietena mea sa se fi inselat. Un amic s-a dus la locul cu pricina. Ar fi fost o ploaie cu piatra in zona respectiva si pamant pe carosabil. Sunt doar presupuneri. Revin cu detalii.

    ar trebu-i cineva care lucreaza l-a morga, daca fata zise ca l-a acoperit cu patura

  3. Si eu sunt de parere ca trebuie schimbat uleiul dar nu cred ca e nevoie sa ii schimbe ori sa ii spele filtrul mai ales ca a mers foarte putin cu el.

    Cantitatea de ulei care ramane in filtru este prea mica si se compenseaza cu uleiul nou.

    Daca tii foarte tare la motocicleta ori este o motocicleta foarte scumpa poti sa ii speli motorul cu un ulei ieftin fata sa schimbi filtrul. Ii scoti uleiul vechi ii bagi cel mai ieftin ulei pe care il gasesti, poate sa fie si auto nu conteaza decat sa aiba acelasi W. Prnesti motorul pe loc si il lasi sa se raceasca si sa se scurga uleiul apoil il scoti si bagi un ulei bengos. In felul asla o sa ai un ulei curat in motor mai mult timp.

    cum s-a fie auto?!? NU BAGA AUTO, i-ti patineaza abreaju, stiu de l-a prietenu meu!

×
×
  • Creează nouă...