Sari la conținut

coprolith

INACTIV
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de coprolith

  1. sv-uri au, da nu stiu daca au fonduri. Una peste alta mai erau din sibiu cativa, dar vad ca nu au mai zis nimic.

     

    da (ma trezesc eu purtator de cuvant), mai era alin_zbr care e plecat in concediu... si torgu3 zice ca nu stie sigur daca poate sa vina

  2. Despre drum, eu v-am recomandat ce am crezut eu ca ar fi si cat-de-cat scurt, si destul de rapid. Puteti incerca si pe la Brezoi...dar e pe pielea voastra. Nu are rost sa ocoliti prin Sibiu, convingeti-l pe @coprolith sa va intalniti la Valcea. :D

     

    mai raule -_- diferenta e doar de 13 km... cel putin asa ma minte pe mine google maps... dar hai ca sunt baiat bun si ma sacrific si vin pe valcea :lol:

  3. Nu mergeti prin Brezoi, ca ajungeti la Obarsia Lotrului si acolo e spart drumul (sau lipsa in unele portiuni), @Anjin stie.

     

    Anjin, cum e drumu? eu am fost anul trecut pana la Obarsia Lorului in primavar si era ok... mai departe nu stiu ca am luato pe Transalpina... Sa stricat intre timp?

  4. Sunt 3 variante de drum:

     

    Bucuresti - Rm Valcea - Tg Jiu - Hateg = 401 km

    Bucuresti - Rm Valcea - Brezoi - Hateg = 367 km

    Bucuresti - Rm Valcea - Sibiu - Hateg = 414 km

     

    Cel mai frumos e pe la Brezoi, dar daca ziceti ca e rupt... pentru mine e mai naspa daca o luati pe la targu jiu, eu trebui sa vin pe Valcea - Tg jiu - Hateg... total 319 km, mai vin si singur pana in valcea, fara pasagera :D... asa ca va propun varianta cu Sibiu :lol: Oricum o sa ma supun majoritatii. Pana la urma cred ca stau si eu peste noapte, mai sunt locuri la cabanuta sau dorm in motor?

  5. Intrucat ieri erau lucrurile un pic neclare, am amanat rezervare pe azi. Deocamdata pe lista am asa:

    -Eu: 2 persoane la camera de 2 locuri

    -Dia: 2 persoane la mini cabana de 4 locuri

    -Anjin: 2 persoane la minicabana de 4 locuri

    -Radu86: 2 persoane la minicabana

    -Redpik: si el pe undeva printr-una din cabanutele de mai sus :-))

    -MrAndreiS: 2 persoane in camera de 2 persoane

    -M4ver1ck: obligat-fortat, cu unghiile roase, si culcat pe preshuletzu de la intrare :D

     

    Cine mai doreste, cine mai pofteste?

     

    -Coprolith: cu semnul intrebarii, poate vin sa-mi beau cafeaua cu voi si o intind dupa

  6. Astazi am fost de am recuperat 2 din cele 3 jenti ale mele de la firma Giro-Trans (a treia o iau pe weekend). Sunt de parare ca baieti au facut o treaba foarte buna iar mecanicul meu ma aprobat, pretul a fost 50 lei bucata iar maine vine montata pe motor :lol: Deci, vrea cineva o janta? ;)

  7. Am gasit un service in Alba Iulia care se ocupa, am vorbit cu oamenii, miau explicat toate detaliile si pretul este ok, incepe de la 50 Ron. Sambata mi le duce cineva, indata ce le primesc inapoi va spun ce si cum. :laugh:

    Multumesc tutror pentru ajutor :D

  8. acum 2 ani, mi-am facut zob roata fata luand in plin o bordura pe mijlocul minunatei "sosele" DN1 - un mic cadou lasat de cei care puneau borduri si pietre de pavaj pentru scurgerea de la marginea drumului, si acum le multumesc :D de fiecare daca cand ii observ sprijiniti in stilouri pe marginea drumului...

    Yo mi-am indreptat-o in Sf. gheorghe - n-am gasit pe nimeni in Bv, a fost destul de mocca (acum pe criza asta nu stiu la cat se ridica scorul); doar ca a mea a trebuit si sudata - am avut si o spita crapata; sudura am rezolvat-o in Bv.

    O sa incerc sa-l sun pe mester si sa-l intreb cat mai e un roluit si te anunt ce si cum, daca e. Doar ca pentru indreptat, trebuie pe langa roata sa fie si axul rotii, deci... o sa fi ca mine cand mi-am indreptat-o, un timp o sa stai pe tusa.

    Oricum roata rezolvata de mester acum 2 ani imi echipeaza in momentu de fata motoru si isi face treaba cu brio.

     

    LE: s-ar putea sa se potriveasca si de la Suzu Katana, nu sunt sigur, dar ochiometric Katana are cam aceeasi roata pe fata ca SVul, V-Stromul care chiar daca are acelasi motor ca SVul parca o are mai ingusta pe fata

     

    Pai si eu cam la fel am patit, bucata de asfalt care semana cu o bordura in mijlocul drumului lovita din plin la 80km/h. Bine ca platim taxe de drum si avem si sosele si autostrazi superbe... si ca sa nu mai zic ca ocolesc in fiecare zi jumatate de oras ca sa merg la munca pe niste drumuri cat de cat acceptabile...

    Suna bine ce imi povestesti, mai ales ca rotile mele sunt doar putin strambe :laugh: iti mai dau PM sa nu facem prea mult spam pe aici.

    Alta problema care ma framanta la ora asta este ca nu gasesc nicaieri pe tot internetul asta infinit niste specificatii referitoare la janta, respective ce roata sar mai potrivii... recunosc ca sunt total pe langa la mecanica si ca habar nu am unde sa caut...

  9. Man, dificil cu jentile indoite... redpick parca a avut o problema asemanatoare anu trecut asa ca el ar putea sa te indrume. banuiesc ca iti trebuie un mester in sibiu.

     

    in sibiu am catat si nu am gasit nimic, sunt dispus sa le trimit si prin posta daca stiu ca iasa o treaba cumsecade

     

    In Bucuresti te rezolva baietii la SAMA service. 200 ron de roluit/janta. Scumpicel, dar iese boboc :D

     

    scump ca dracu, nu scumpicel... asa mai pun niste bani si imi iau alta si stiu o treaba... dar iti dai seama cu ma simt ca stau cu 3 jenti in curte si trebuie so cumpar pe a patra...

     

    Am mai cautat si ma mai gasit serviceuri care se ocupa cu asa ceva, maine ma apuc de dat telefoane. Va tin la curent :laugh:

     

    De la ce motor se mai potriveste janta nu stie nimeni?

  10. Am problema destul de imputita... Stie cineva de la ce motor se mai potriveste janta de pe fata? Vinde cineva janta de SV la un pret decent?

    Am 3 (da, trei) jante strambe, stiti un meserias care poate sa le faca? Vrea cineva sa cumpere si sa le repare el? :D

     

    Si era sa uit, zic si eu prezent la intrunire... daca am cu ce...

  11. Salutare! Tocmai ce m-am intors de la examen invingator. Ma alatur si eu voua, SV-isti, si sper sa ne vedem la intalnire. Bafta!

     

    Felicitari ! Vezi ca trebuie sa ma il uzi cu SV-isti sibieni ca altfel nu te tine ;)

    Apropo, frumoasa scula

  12. Cred ca e medic sau paleontolog si are simtu umorului

    Coprolit = rahat (de dinozaur) fosilizat / materie fecala deshidratata, dura... :D

     

    Oricum uelcome tu za club ;)

     

    Mersi de urari. Nu, informatica, tastatura scrie pe mine :laugh: Cand eram copil imi placea dinozaurii (in special excrementele lor... glumesc)

    Si o veste proasta: Duminica am dat cu motoru intro denivelare si mi-am strambat roata fata, mai trebuie sa mentionez ca janta avea 5 zile :agree: Traiasca drumurile noastre superbe...

  13. da stii ca ai dreptate....pai ce sa face,...stam acasa ca doar nu am inebunit de tot sa conducem 400 km pe ploaie ca sa ce? sa ne mai ploua 2 zile si sa mai conducem 400 km inapoi.

    dar sa speram ca nu o sa fie dracul chiar atat de negru.

     

    @ coprolith...esti fata???

     

    ;)) nu, nu, sunt mascul... dar trebuie sa recunosc ca e foarte gay poza, o sa iau masuri pentru a evita confuziile pe viitor :agree:)

  14. Salutare,

     

    ma numesc Andrei, sunt nascut, crescut si educat in Sibiu de 25 de ani. In perioada ianuarie 2009-aprilie 2010 (adica 10.000 km) am fost posesor de Honda CB450S iar in aprilie 2010 m-am hotarat sa trec la o jucarie mai serioasa, adica un Suzuki SV650S (l-am cumparat de la papillion)

     

    In principiu, daca nu am nimic mai bun de facut asi participa si eu la intrunire Sv, am si votat pe blog pentru hateg... torgu3? te bagi? :)

×
×
  • Creează nouă...