Sari la conținut

junior_18_sgh

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de junior_18_sgh

  1. Categoria: Linkuri Interesante

     

    Sisteme franare inovatoare:

     

     

    Foarte interesant sistemul de franare, dar ma gandesc ca atunci cand trebuie sa schimbi discul de frana va trebui sa schimbi si janta. Poate ma insel si mi-a scapat ceva.

  2. Imi traduce cineva va rog din germana in romana urmatorul text :

     

    Hallo das dichteste wo ich das Geld abheben kann ist in Hamburg da fahre ich 1 Stunde hin und 1 Stunde zurĂźck und finde keinen Parkplatz das kanste vergessen das mache ich nicht kannst dein Geld wieder abholen ich beende die Auktion jetzt.

     

    Multumesc mult!

    Zice ca locul cel mai apropiat de unde poate ridica banii este in Hamburg si ca drumul pana acolo dureaza o ora si inapoi tot o ora si ca nu gaseste loc de parcare si ca poti sa uiti ca nu va face asta. poti sa iti iei banii inapoi ca inchide licitatia.

    Eu asta am inteles

  3. Salut,

    nu voi lua parte la plimbare, dar iti recomand sa mergi pe ruta: Tg Mures->Balauseri->Sovata-> ..... pentru ca anul trecut cand am fost pe ruta: Tg Mures->Ernei->Eremitru->Sovata ...... drumul nu a fost prea bun

     

    Asfalt uscat

  4. Salutare,

    eu azi am fost de mi-am facut ITP-ul la RAR pentru ca a trebuit sa fac si autentificarea. S-au uitat la cauciucuri, far, semnalizare si frana dupa care au pus-o pe un stand ca sa ii testeze franele fata si spate. Asta a fost tot ITP-ul. Pretul nu pot sa vi-l zic pentru ca am platit la un loc cu autentificarea.

×
×
  • Creează nouă...