Sari la conținut

black widow

Membra
  • Număr conținut

    245
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de black widow

  1. Vrei sa zici ca motociclistul pe bucata aia aproape dreapta a intrat pe contrasens pana pe banda 2 si i-a rupt aluia roata spate? Sa fim seriosi, vezi ce-a zis Peti si ce a declarat si politia. Ala a vrut sa întoarcă de pe urcare pe coborâre, motociclistul i-a intrat în roata spate și l-a trimis pe contrasens, ajungand asa cum l-au văzut toți... Iar d-nul Cimponeriu nu a relatat nici un film al accidentului ci rezultatele sale.

     

    ... nu vreau sa spun nimic. Doar v-am relatat povestea martorului ce-a vazut accidentul in direct.

    I-am citit varianta descrisa de dl Peti; raspuns: "nici vorba; fordul cobora".

     

    In rest... sanatate bikerului... altceva nu am ce sa adaug.

     

    Va salut!

  2. Stiridecluj/Citinews ca deobicei nu se informeaza inainte sa posteze "senzatii"! Luci urca dinspre manastur spre zorilor, pe banda 2, fordul deasemenea urca pe banda 1.. in dreptul spalatoriei din apropierea rompetrolului, masina a vrut sa intoarca si nu s-a asigurat cand a efectuat manevra. Luci nu a avut nicio sansa sa evite. Are ambele maini rupte (fracturi de radius/metacarpiene, trebuie operate), fractura coasta 9, fractura de mandibula cu deplasare (este in operatie acum) si un mic hematom intracranian. Conform celor de la UPU e insa inafara oricarui pericol, si se v-a recupera. Motorul era o Kawasaki Ninja, facut streetfighter. Ce a ramas, vedeti in poza atasata. Insanatosire grabnica!

     

    attachicon.gifIMG_20130601_173944.jpg

    Conform martorului (colega mea de birou), care a vazut accidentul in toata "splendoarea" lui, faptele au decurs asa cum au fost prezentate mai sus de catre dl Cimponeriu. Masina cobora, motociclistul urca si a intrat in el.

    Sanatate maxima!

     

    Util

    Stiti pe cineva care face ture de Anglia si ar putea sa duca la Londra, saptamana asta, un pachet?

    Multumesc.

    :cheers:

  3. Da, ca mi-am adus aminte... Sportsterul, ca oricare alt Harley, consuma putin. Eu am vazut Sportstere care consumau intre 3,5 afara si 5,5l/100km in oras. Altele, mai umblate pe la carburator, consuma undeva intre 4,5 afara si 6,5l/100km in oras.

    Inca o bila alba pentru Harley!

     

    Corect; al meu consuna 3,5 afara.

     

     

    Bun bun, dar acum vreau sa aud si niste pareri negative de la posesori...ce bile negre au HD-urile? Cat de obiectiv puteti! Shoot!

     

    Daca iti spun ca n-am ce sa-i reprosez, ma crezi? :)

  4. Pana Sportsterul de 883 nu ma lasa fara putere in mijlocul depasirii, pana atunci imi e destul de puternic, si salut linistit restul motociclistilor si vitezanele, si-i doresc sanatate si sa ajunga acasa teferi.

     

    PS. Nu pentru performanta, si nu pentru fite am luat HD. Am fost infectat si nici nu vreau sa ma vindec

     

    Bafta!

     

    :10:

    iata! sa-mi aduci aminte ca trebuie sa bem o bere pt asta :))).

     

     

    in rest... sa-si vada fiecare de frustrarea lui :rusinica: ; sa-si salveze energiile, ca le irosesc inutil incercand a ne convinge cat de nasoli/ mincinosi etc suntem cu harleyurile noastre.

  5. Marc, de tura asta, nu citim aceleasi capitole din manualul de bancuri si/sau manualul de utilizare.

    Cu alte cuvinte, recomand sa ne retragem in liniste, fiecare cu linia lui.

     

     

    Pupaza... esti o pupaza :laugh: .

  6. Ai incercat la skf pe frunzisului? m-asi mira sa nu aiba. Bafta!

     

    da; nu au pe stoc; comanda ajunge in 10 zile; urgenta era pt acest weekend :);

    multumesc.

     

    ai incercat pe strada masinistilor? cum cobori taietura turcului spre calea ferata, inainte de bariere faci dreapta si apoi este o staie de autobuz cam la 100 metrii de bariere.acolo este o casa cu o mica , curte , care este un magazin cu tot felul de o-ringuri si simeringuri si solutii pt etansare. sunt foarte de treaba si te ajuta. Bafta!!! :cheers:

     

    stiu locatia; am sa trec azi; poate gasesc un miracol :).

    multumesc.

  7. Mai poti incerca,vis a vis de Kaufland Marasti,la Comindustrial,au aceeasi intrare cu UPC.

     

    am fost; problema a ramas nerezolvata; dar exista un aspect pozitiv, demn de subliniat: am intalnit, la comindustrial, persoane super amabile si cu vointa sa gaseasca o solutie; toata stima!

    multumesc de pont! :cheers:

  8. la un suzuki SV 650...e ceva... la fel........a costat 30 lei....dar pana sa vina am bucsat (la un strungar, ceva teflon si semeringul din comert care are acelasi interior si grosime )........si inca e acolo. Asa procedeaza toti producatori moto, cote nestandardizate.... sa cumperi doar de la ei.

     

    da; 30 lei costa; multumesc pt idee; am transmis-o persoanei interesate;

    oricum anuntul e valabil... cumpar semering pt volusia :)

  9. cumpăr, în regim de urgență, pentru Suzuki Intruder Volusia VL 800 din 2002, un semering de la ambreiaj (explicația proprietarului: “unde se termină cablul de ambreiaj, în stânga motorului, exista un sistem de pârghii; iar sub aceste pârghii se găseÂşte acest semering, care are urmatoarele dimensiuni: diametrul interior - 6, diametrul exterior – 34 Âşi grosimea 7.5).

     

    :cheers:

  10. caut, în regim de urgență, pentru Suzuki Intruder Volusia VL 800 din 2002, un semering de la ambreiaj (explicația proprietarului: “unde se termină cablul de ambreiaj, în stânga motorului, exista un sistem de pârghii; iar sub aceste pârghii se găseÂşte acest semering, care are urmatoarele dimensiuni: diametrul interior - 6, diametrul exterior – 34 Âşi grosimea 7.5).

    help! :cheers:

  11. am 1 l ulei, full sintentic, 15W-50; daca-l vreti, dati un semn.

    :cheers:

     

    am 1 l ulei, full sintentic, 15W-50; daca-l vreti, dati un semn.

    :cheers:

     

    gata; s-a facut salata :).

    numai bine!

    Util

    Multumiri tuturor celor care au participat sub orice forma la cursul din Oradea: cursanti, instructori, sponsori si prieteni care ne-au ajutat, sustinut, inveselit sau care au venit doar ca sa ne vada si sa ne salute!

     

    Deoarece cursul de anul acesta a trecut deja, si poze si filmulete poate deja sa posteze oricine, deoarece pina la anul pina prin aprilie-mai nu mai mi-e tare musai sa scriu pe acest forum, deoarece m-am abtinut pina acum, vreau sa spun aici RUSINE ADMIN-ului care mi-a sters posturile de la judetele Cluj, Hunedoara, Satu Mare - de unde, in ciuda acestui fapt, am avut participanti la curs, presum si posturile de la alte judete, fiindca le-a considerat SPAM.

    Dupa cum am mai spus, nu vind nimic aici pe forum, nu fac reclama nici unei marci, nu am/avem absolut nici un fel de profit din acest curs, pe care deja de cinci ani il oferim gratuit celor care doresc sa participe, si mai nou, doar celor care, din bunavointa unui admin, apuca sa afle despre organizare lui...

    Asa ca vreau sa pun o intrebare mai mult retorica, fiindca nu astept cu adevarat vreun raspuns - eu il cunosc: oare cei din Timis, Arad, Cluj, Hunedoara, Satu Mare care au venit ieri la Oradea, si nu doar ei, au simtit postul de anuntare a cursulu ca fiind spam? S-au simtit deranjati de el? Agresati? Iritati?

    Exista un admin care are EL dreptul sa hotarasca din ce judete pot fi participantii la cursul pe care NOI il organizam si celorlalti sa le taie aceasta posibilitate? Are EL dreptul sa decida ca de exemplu Clujul nu are ce cauta aici?

    Cine esti tu, Admin?

     

    chiar ma intrebam de ce nu ne mai invitati la curs! as fi venit macar ca si spectator, dar n-am stiut ca se tine; pacat.

  12. * am o problema la electrica, respectiv de la atata apa (ca am tot mers pe ploi), claxonul nu mai merge, cred ca din cauza de contact prost (umed) la buton. se uade cateodata cand il apas "hiiir, ciiiir, miiiir" - da cam atat. ce-ar trebui sa-i fac? ma gandesc ca in primul rand tre' sa-l desfac si sa ma uit la contact, da' ...de unde surubelnita?! ...stiu, o trusa de scule o sa fie prima investitie la iarna. uff! oare mai e recuperabil? eu fara claxon ma simt cam "fantoma" in traficul din Bucuresti. si-asa tobele mele se aud "silent"...

     

     

    am avut aceeasi problema cu claxonul cand am adus motorul acasa - harrr, marrr; imi imaginam ca trebuie curatat/schimbat etc; in fapt, avea un "papuc" aproape scos; l-am asezat la locul lui si gata.

×
×
  • Creează nouă...