Sari la conținut

GiorGio

Membru
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de GiorGio

  1. Faptul ca ai permis categoria A nu te face motociclist, nici chiar posesia unei motociclete nu te face neapărat motociclist, eventual te face posesor! Cand o să mai creÂşti o să ințelegi poate cum stă treaba cu motociclismul asta ! Bunica ta cred ca ar scrie lucruri mai inteligente Âşi ar avea răbdare să citească inainte să scrie ceva, deci e binevenită !

     

    P.S. Ăie Âşi lui Gajo vă dau atenție din pură plictiseală, să nu ti-o iei in cap acum da ?

    stai linistit ca prioritatea de dreapta o acorzi si tu cu suzuki DĂ 1000 si eu cu scuterul :rolleyes:

  2. Ce ai raspuns tu mai ? Cand tu si cu Gajo erati inca in ceatza si va intrebati cine era si afirmai tu ca era numar de Vrancea, deja era scris pe topic cine a avut accidentul si cu ce motocicleta ! De aia am zis sa cititi si sa nu va mai aruncati ca virginele sa adunati posturi pe forum! Nu stiu de ce scrii tu pe forum-ul asta in primul rand, aici e motociclism.ro nu scuterism.ro !

     

     

    Faptul ca sunt mai selectiv în ceea ce priveste socializarea nu ma face antisocial mai Gajo! Decat să socializez cu toți agramații ca tine mai bine stau singur in munți !

    cumva ai cumparat acest forum si nu mi-am dat eu seama? aici poate sa scrie si bunica daca are chef.

    PS. Vrei sa iti fac poza la carnetul de conducere? :rolleyes:

  3. Citeste mai Gajo..nu te mai arunca ca fata mare la p..a! Valabil si pt Giorgio ala....A scris Dya de mult cine era pe motocicleta !

    care e treaba cu Giorgio "ala"? el a intrebat, eu i-am raspuns :rolleyes:

  4. da, a fost motor, un kawasaki ninja zx-10r! tipu' era destul de bine, doar ca era speriat. El dupa cate am vazut eu (urme pe asfalt) venea dinspre C.E.C. si vroia sa mearga inainte, iar taximetristul venea dinspre parcuri si vroia sa faca stanga, se pare ca taximetristul a fortat semaforul si....... carnet de conducere anulat!!!

  5. nui bai luam altu :() eu sa fiu sanatos, salutare si asfalt uscat si nu uitat echipamentu pe acasa chiar da sunt 45 C* si va e cald in el ptr ca nu se stie niciodata cand iti pune dracu piedica :)) o zi buna la toti

    inca odata echipamentul salveaza piele, sincer ca viitor motociclist ma simt mult mai bine cand aud ca, cu echipament complet si la 160 la ora ai scapat doar cu mici leziuni!!! Felicitari :) si Asflat uscat cu noua ta capra :laugh:

  6. Ce chestie... acum am observat. La modelele R1/R6 in culorile rosu, respectiv negru, nu apare cuvantul "YAMAHA" pe motocicleta :) R6-le ala rosu are la baza carenelor laterale un spatiu vopsit doar rosu, care ar fi mers de minune umplut cu ceva... si "Yamaha" se incadra perfect in acel loc ...

    stai tu linistit ca il umplu ei cu Yamaha, probabil au vrut sa scoata coloritul nou in evidenta

  7. Stau de cateva saptamani bune si tot caut pe internet curiozitati despre motocicleta care se numeste Yamaha R4!!!Desi exista poze cu aceasta motocicleta pe prietenul google site-ul oficial de la yamaha nu prezinta in niciun fel acest model :D Vine cu un motor de 250cc cea ce pare a fii la prima vedere o motocicleta usor de "incepatori", va avea un pret de pornire undeva in jur de 7.000 de euro dar asta am vazut doar pe site-urile straine. Daca stiti mai multe informatii despre aceasta motocicleta va rog scoteti-ma si pe mine din nebuloasa asta :P :laugh:

     

    r4.jpg

  8. Am si eu o intrebare poate stie cineva raspunsul: Yamaha cand are de gand sa scoata un nou model de R6? Pana acum n-am auzit niciun zvon cum ca ar scoate un alt model prin 2011, si chiar cred ca ar cam fi timpul pentru un nou model, avand in vedere ca actualul e aproape la fel ca in 2006. Spun aproape fiindca diferente mari nu sunt intre ele, la aspect doar cateva elemente schimbate si la performante chiar nu am idee.

    frate motocicleta asta (cel putin dupa 2006) arata ca un o.z.n probabil au gresit ca au dat "BUMUL" in 2006 si in rest nu au mai schimbat nimic. Sincer sa fiu nu ma duce imaginatia la partea de desing ce ar putea sa ii mai adauge pt ca arata mult da mult prea sexy (modelu' 2006 pana in prezent) opinia mea:d

×
×
  • Creează nouă...