Sari la conținut

R6 lover

Super Membru
  • Număr conținut

    544
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de R6 lover

  1. Pe Drumul Brasov - Rasnov am fost eu de Paste, drumul e ok. Ceva gropi izolate local in Cristian, destul de adanci pe sensul de mers de la Brasov catre Rasnov (gropile se intind pe tot sensul de mers - 2/3 gropi.)

    Intre Predeal si Rasnov asfaltul e ok, s-a asfaltat pe alocuri si exista usoare urme de prundis pe asfalt de la Paraul Rece pe coborare catre Rasnov.

    In rest ca in Romania... mai o vaca, ceva cai la pascut pe islaz. Anul trecut exista un "bumper" pe asfalt dupa ce se termina sicanele de dupa Paraul Rece la vale...a fost scos in totalitate. Multi oameni iesiti la gratare cu masini parcate stanga dreapta...

    Cam atat....

     

    Vineri la ora 5-6 e ok / eventual un Big Mac ptr mancaciosi... daca nu la Agip Otopeni... ptr mine e ok la orice ora.

     

    Salut! revin cu o actualizare asupra drumului , in principal drumul este ok , sunt cateva gropi la intrarea in cristian ( dupa depozitul celor de la AMIGO - hala maronie ) , mici denivelari in comuna , precum si foarte multi localnici ce traverseaza drumul aiurea . LA intrarea in RASNOV este o groapa destul de mare pe TOATA LATIMEA BENZII , gropi si denivelar inaintea trecerilor de pietoni care SUNT FOARTE PROST SEMNALIZATE . MARE ATENTIE SE STA CU MCV-ul in zonele cu trecerile de pietoni.

  2. se numeste MAPASON (eu stiu ca reper: dupa ce se termina pe stanga gardul ala de beton ca de unitate militara trebuie sa o iei la stanga, apoi mergi 200 de m si e mare fabrica pe partea dreapta)

    in zona aia stiam si eu insa nu eram sigur de adresa asa ca am dat ca punct de reper call centerul de la vdf .. STIMA ! .. stie cineva unde gasesc vaselina rezistenta la temperaturi inalte ?

  3. Spui ca esti aproape de a gasi o solutie..... iti spun eu... nu vei gasi. Intorci prea multe oale pe dos pe de o parte, pe cealalta ai impresia ca aia care merg pe o roata sau sunt zmei au timp de stat pe forumuri. Nu, nu au timp, au altele mai bune de facut, vezi asa zisele tale curse. Nu neg, sunt unii care isi fac un obicei din a face galagie pe acel bulevard. Eram intr-o seara la un prieten in zona si am vazut pe pielea mea cat de suparator este. La chestia cu crosetatul printre masini nici nu o sa ma obosesc sa explic, nu ai cum sa intelegi pana nu ai mers pe un motor ceva timp. Ma rog, aia oricum este de fapt un fel de ciuda din partea soferilor care sunt obligati sa stea in spatele altor masini. Vezi stilul de mers de pe dincolo cand vine vorba de motociclete si vezi cati vorbesc urat despre asta. Nu interpreta ca ma oftic eu sau ceva, nici pe de parte. Detin motor care face galagie, si merg si eu noaptea pe Calea Bucuresti din cand in cand, dar la plimbare nu la curse, chiar si asa tot se aude, dar atata vreme cat imi platesc taxele, iar motorul e construit sa faca asa urat, nu imi poate face nimeni nimic. Iti inteleg supararea dar si tu ca si multi altii trebuie sa intelegi ca nu toti sunt la fel, iar ca sa bagi pe toata lumea in aceeasi oala nu e frumos. Si sa nu-mi spui mie ca doar motocicletele fac liniute acolo..... sunt destul de sigur ca mai trec si destule masini "tunate" care probabil huruie chiar mai tare decat ale noastre. Si da, ai dreptate, ne dam intalnire in livada si pe urma mergem la plimbare, dar asta ziua, cand oricum nivelul de zgomot in oras este mare. Toti se cred atotstiutori si arunca vorbele in stanga si in dreapta cand rabufnesc. Eu consider asta o discutie fara sens.... daca tu crezi ca te simti lezat de zgomotul nostru, ar trebui sa vorbesti cu oamenii de pe drumul Poienii, unde toti mergem cum mergem. Sa vezi acolo pareri :) Numai bine iti doresc.

     

    10 !!!!!!!!! tre sa te cinstesc cu o bere vlade :))

×
×
  • Creează nouă...