Sari la conținut

cahor

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cahor

  1. Nu am sa inteleg niciodata de ce unii simt nevoia sa se bashea**a.TOATE motocicletele sunt frumoase,toate motocicletele au ceva aparte.ce relevanta are faptul ca mai sunt doar 2,3 sau 10 ?:))),ca este busa killer sau nu stiu ce :))))))

    daca tu ai un avion ,altii detin rachete balistice ...si nu simt nevoia sa se dea grande ...in fine ,romania ....cu si depsre romanashi ...care are mai mare mai tare :)

     

    170kg....195 Hp .....sa ma laud ?,sau despre ce este vorba in topicul asta ...ia si bucurate de ea

     

    pana la 299 mai ai

  2. M-am hotarat sa scriu aici pentru ca sunt foarte indignat de episodul petrecut astazi la SMAEB, la stadul Ducati. Din cate stiu si anul trecut a fost un episod similar.

    Deci: merg la salon, ma plimb peste tot, unde nu sunt interesat trec rapid, unde sunt interesat ma opresc mai mult, studiez, eventual pun intrebari - nu pun intrebari ca sa ma aflu in treaba ci chiar sunt interesat de doua achizitii (enduro-touring mare) la sfarsitul acestui an.

    Boon...ajung si la standul Ducati (singurul pe care nu il vizitasem) unde vad, printre alte modele, Multistrada. Ok - nu imi place extraordinar dar vreau sa vad tot ce este pe piata inainte de a arunca o suma mare de bani.

    Vad motocicleta, nimeni pe langa ea, mai fac o roata cu privirea nimic (vroiam sa intreb cate ceva) si hotarasc sa ma urc pe ea sa vad cum se sta pe ea...pana apare cineva. In timp ce ma urcam pe ating cu piciorul cobul din stanga (aveam incaltamintea curata nu i-am facut absolut nimic!). Nici nu apuc sa ma asez pe ea ca apare "omul" de la Ducati - incerc sa reproduc dialogul -

    - De ce te urci pe ea fara sa imi ceri voie? Unde te crezi aici? timp in care freca cobul in locul atins de mine.

    Cand vad atitudinea ma enervez si cobor imediat de pe motocicleta. Omul continua:

    - Asta e a unui client!

    - Pai de ce o aduci aici atunci?

    - Intai intrebi si dupa aia te urci pe ea! Tie iti convine sa se urce cineva pe motocicleta ta?Tu cati bani ai investit pana acum in masini si motociclete?

    - Destul de multi...dar care e ideea?

    - Pai vezi?

    - In primul rand nu am de unde sa stiu ca nu am voie pe ea. La toti ceilalti m-am urcat pe motociclete.

    - Pai da dar trebuie sa intrebi, ce vrei sa pun ca aia placute pe ele (aratand spre Harley)? E urat!

    - Da, asa mi se pare normal, sa pui placute! Daca nu vrei sa ma urc pe ea. Suntem la un salon moto. Oamenii se urca pe motociclete. Daca pui o placute pe care scrie sa nu ma urc e clar si nu ma urc sau ii faci gardulet din banda de plastic ca aia de la KTM...cat se poate de clar.

    - Daca esti interesat de ea, mergi in reprezentanta, faci un test drive test...si mai vedem.

    - Cu atitudinea asta sigur nu o sa vin niciodata la voi!

    - Stai linistit ca mi-am dat seama de mult ca nu vrei nimic, dupa casca si.... (probabil vroia sa spuna haine).

    ...dupa care a fugit catre altcineva, probabil mai bine imbracat. Nici macar nu a avut curajul sa stea sa transam problema. A fugit!

     

    Ok. In primul rand nu ii permit nimanui sa ma trateze asa. Care este problema daca am o casca de 200 de euro si nu una de 2000 de euro? Care este problema daca nu am pe mine o geaca de motor si port blugi? Asta inseamna ca nu imi permit o motocicleta noua? Sunt la salon si vreau sa fiu lejer.

    Nu vreau sa ma laud (cine ma cunoaste stie asta) dar ii transmit Nesimtitului de la Ducati ca geaca pe care o purtam astazi costa chiar foarte mult (este primita cadou...eu nu dadeam niciodata 500 de euro pe o geca) si o purtam pentru ca este foarte comoda, tine foarte bine la vand, este foarte usoara si nu intra apa prin ea...poti sa stai si sub jet de apa...si da, simt nevoie sa imbrac lejer... 7 ani am purtat costum si cravata in fiecare zi stand sa ma gandesc in fiecare dimineata daca cravata se potriveste cu camasa sau cureaua cu pantofii.

    Pe langa asta, singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti pentru a cumpara o motocicleta noua este sa ai bani! Si banii exista! Asa cum spuneam mai sus, vreau sa cumpar la sfarsitul acestui an doua motociclete enduro-touring mari, minim 1000 cmc. Nu stiu daca o sa fie amandoua aceiasi marca. Am inceput o afacere (nu vreau sa dau detalii aici), am obtinut deja finantarea si o sa am nevoie de doua motociclete intr-o prima faza; una pe care sa merg eu si inca una pentru.... Daca lucrurile merg bine, conform planului, la sfarsitul lui 2015 o sa mai apara inca doua, deci patru in total. Este normal ca atunci cand faci o asemenea investitie te gandesti foarte bine ce vrei sa cumperi.

     

    De asemenea ii transmit pe aceasta cale nesimtitului de la Ducati ca lucrurile nu raman asa! O sa scriu un e-mail conducerii Ducati. Si stai linistit Nesimtitule stiu sa gasesc adresele ce ma intereseaza si pot sa scriu in mai multe limbi. Pe mine nu ma intereseaza ca in Romania sc. x s.r.l. este importator Ducati. Eu vad emblema Ducati; acolo sus scrie Ducati nu sc x srl si am pretentia sa primesc calitate Ducati. Am pretentia ca din moment ce pe tricoul tau scrie Ducati sa reprezinti ideologia si filosofia companiei (exemplul poate sa fie pentru orice alta marca).

    De ce fac asta? Pentru ca imi pasa de ceea ce se intampla in tara asta si vreu sa se schimbe. Am fost si in alte tari iar atitudinea oamenilor de vanzari este alta. Nu zic sa te pupe in coor ca nu imi place asta dar macar sa fie amabili si sa nu jigneasca. Pentru a progresa, Romania are nevoie de oameni cu BUN-SIMT!

     

    Pe aceasta cale transmit ca cei de la BMW au fost impecabili, nota 10 cu felicitari!

    salutare....culmea dintre toti cei care au expus si cu care am interactionat ...tipul de la Ducati(nu sunt pro aceasta companie,sunt fan Kawasaki)...unul mic de inaltime ....chiar a fost la INALTIME ....adica ...eram cu un amic ..el (amicul) imi povestea si explica de mii senzori de pe Panigale(scuze chiar nu stiu cum se scrie corect)....si a aparut pe nesimtite un tip mic de inalitme ...1.60 ....ne-a aratat...meniul ,a pornit-o ...ne-am urcat pe ea .....s.a.m.d..................ATENTZIE MARE.....suntem (eu si amicul) oameni normali cu bugete low apropo de Ducati ..........concluzie ...tipul de la Ducati ....super .....pish pe Harley si dau o bashina pe afishele lor ....

  3.  

    Daca nu posta, nu mai puteai zice tu "sanatate motociclistului". Nu-ti inteleg indignarea! Omul a binevoit si a postat acest accident care poate ajuta intr-un fel sau altul!

    Stau totusi si ma intreb care ti-e frustrarea? Ca n-a oprit? Bai ce oameni! :moron:

     

     

    Daca nu posta, nu mai puteai zice tu "sanatate motociclistului". Nu-ti inteleg indignarea! Omul a binevoit si a postat acest accident care poate ajuta intr-un fel sau altul!

    Stau totusi si ma intreb care ti-e frustrarea? Ca n-a oprit? Bai ce oameni! :moron:

    :10:

  4. ce porcarie :)))))....e pentru suferinzi gravi ...se crede careva predator ?:)))))))))=))))))))

     

    vai de capul meu ...nu as purta asa ceva nici daca mi dai bani ....penibil

  5. sharky 67 ...accidentul de care vorbesti a fost in octombrie anul trecut ....nu asta este important .....faza naspa e ca inca se intampla cacaturi dastea ,aia cu masina cucu parnaie ,suspendari ,procese bla bla bla ....mergeti mai cu bagare de seama si beliti bine ochii

     

    multa bafta tuturor!!!!!!!

  6. daca nu ne spuneai tu ca nu e bine sa franezi violent pe curbe sau pe asfalt ud NU stiam :)))))

     

    nu vreau sa fiu rautacios

     

     

    nu inteleg de ce toti gasesc nevoia sa impartaseasca 'aventurile'

     

    nu cred ca despre asta este vorba

     

     

    mai intrebati si voi,atentzie mai mare ,btw man ....chiar si la un rahat dasta de cazatura puteai sa ti rupi clavicula sau gatul

     

     

    multa bafta !!!

     

     

    grija mai mare si respect mai mult pentru ceilalti participanti la trafic (nu fac pe desteptul ,dar initial am crezut ca accidentele se datoreaza celor cu masini,din pacate (parerea mea) ,constat ca 75% din ele vi se datoreaza (sunt pieton,biciclist,motociclist,si folosesc si masina).....de multe ori cand eram cu masina era sa va tavalesc si eu ....tot din cauza faptului ca nu belitzi ochii ca lumea

     

     

    in fine

     

    bafta maxima (nu am vrut sa fiu rautacios sau sa fac pe desteptul) tuturor

     

    scapa cine poate !!!

  7. diabolyk ...ma bucur ca am gasit macar o persoana care sa fie de acord(partzial) cu ce cred eu despte fenomenul moto ...multa bafta ...numai bine ...RIDE SAFE :)

     

     

    chiar ma mir ca nu mi am luat injuraturi inca :)))

     

    multa bafta tuturor si fara accidente ,mai usor cu viteza ,placere mai multa si ajuns acasa si dormit in pat ,nu la spital

     

     

    BAFTA MAXIMA!!!!

  8. cyanide ..................Clubul moto Free Riders va multumeste anticipat si va asteapta cu mic cu mare, sa demonstram lumii ca existam si ca suntem gata sa ne aparam dreptul la circulatie in siguranta pe drumurile patriei!!!

     

    sa ne aparam dreptul la circulatie in siguranta ???:)))))))))))))

     

    sunt motociclist de 3 ani asta este al 4 lea ...initial am crezut ca de vina sunt soferii ......parerea mea personala este ca 85% din accidente vi se datoreaza ....ce incercati sa dovediti ? sa se dea toti cu masini la o parte ca treceti voi ......imi e mila de voi .....de rip uri si pareri sunt satul ....mai bine belitzi ochii bine in trafic si lasati evenimentele de genul asta

     

    o parere personala



    totul depinde de VOI

  9. O sa fie o defilare. Poate cei de la Buzau, Vrancea, Galati sau Braila vor dori sa vina si ei. Mai multe despre cand si ora nu stiu dar daca aflu am sa postez. Nu sunt in masura eu sa spun ce si cum dar din ce am auzit astazi cand ne-am strans am inteles asta. Bine..sa se discute si cu familia intai.

    Trist..

     

    o sa fie o defilare?...sarbatorind moartea ...sunteti macabrii...

  10. SAMBATA DIM UNDEVA LA 6 PLECARE

    intrat pe transalpina si retur pe transfagarasan

    pe la 21 vreau sa fiu in bucuresti

    masa la albota

     

    in principiu moto de touring

     

     

    sa nu razi de mine ...dar este posibil si cu un ZX 10 ? kawasaki ? cum e drumul ?

     

    sau e doar pentru voi ....cei cu ktm ..si vstrom ?

     

    merci

×
×
  • Creează nouă...