Sari la conținut

pitbull4ever

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pitbull4ever

  1. Salutare pitbulle ! poti sa imi faci si mie rost de certificatul de radiere de la IJ ? Sau pot sa imi iau adio ? :P

    Bogdane,imi pare rau dar nu m-am mai intalnit cu ala de 3 ani,dar cu prima ocazie ii spun si poate rezolvam ceva.Apropo,nici macar familia lui nu mai sta pe aici,sunt plecati pe undeva p la Lesu Ilvei sau ceva de genu. Sorry. ;)

  2. intrebam asa doar ... de curiozitate , ca mi se pare ca l-am vazut ieri pe valea straji :blbl:

    stai linistit ca am glumit,dar nu cred ca era motorul ala,am fost si eu ieri pana la popas inainte de Tihuta si am intalnit prin Prund o gasca hotarata de vreo 6,7 ce mergeau la Colibita :ok:

  3. pt pitbull4ever, stiu ca e off-topic, dar nu poti sa pui poza aia din semnatura sa fie mai mica? no offense... se vede ca e catzel :) dar sa vad si nr daciei rosii reflectat in firul de iarba e cam mult :P

     

    Mersi pt intelegere.

    nu prea ma stiu,hai ca incerc sa vad ce iese. :blbl:

    Mesaj completat

    m-am chinuit vreo 40 min in photobucket si am redus poza dar cand ii dau link-ul aici tot la dimensiunea asta apare. imi pare rau,asta e. daca aveti alte idei,astept,chiar daca e :ok:

  4. acui ii zzr ala de la Han ?

    scuze ca-ti atrag atentia,dar esti off-topic,aici nu vindem-cumparam nimic.

    totusi,ptr curiozitatea ta este motorul ce a stat la Comura la magazin vreo 2 ani,e al unui baiat din Spania,detalii de contact gasesti p afis daca esti interesat.

  5. azi la 12:10 in Eminescu daca vreti careva sa dam o tura,va asteptam(4 suntem din start). traseul il stabilim de comun accord la locul faptei. asfalt uscat! :ok:

  6. azi la 12:10 in Eminescu daca vreti careva sa dam o tura,va asteptam(4 suntem din start). traseul il stabilim de comun accord la locul faptei. asfalt uscat! :ok:

  7. Cine stie cate ceva despre ITP-ul asta ce ar urma sa fie zapacita de guvernanti prin scule prea performante? Mie-mi expira prin november anul 'cesta si tare ma bate gandurile sa ma duc sa-l fac amu ni repede de tot pana nu o iau astia razna... presupun ca dotarile de la RAR nu sunt de nivelul respectiv ce se va cere, si o sa trebuiasca sa ne plimbam pana in nu-stiu-care judet, poate chiar sa iesim la sudisti/moldoveni pt asa ceva... ceea ce nu ma pasioneaza de nici o culoare.

     

    Si pana la urma cate service-uri sunt in zona care sunt autorizate pt ITP (si mai ales care din ele fac pt moto)? Ar mai fi 2 saptamani pana la rezolvarea problemei, mult-stimatii nostri prea-nefericiti conducatori anuntand ziua de 1 iunie 2010 parca...

    daca vrei du-te in curte la R.A.R ,dar la cladirea de langa(servisul lui Macarie), acolo la I.T.P e un motociclist(Rares) si te rezolva el,in sensul ca inchide ochii la multe. eu tot acolo mi-am facut si la masina si nu-mi corespundeau multe(jante,toba sport,leduri e.t.c)

×
×
  • Creează nouă...