Sari la conținut

emial

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de emial

  1. Va salut baieti! Sunt motociclist mic fata dee voi..cei care umblati pe topicul asta.. am 25 de ani... am invatat sa merg pe minskul tatalui meu...momentan am un hornet de 600

    Am luat de la un vecin o mobra super... nu stiu ce are de ce ineaca bujia... am curatat carburatorul. Scanteie da cum trebuie..daca ii bag benzina in capul pistonului porneste cat are benzina si moare....nu am pretentii de la ea decat sa porneasca sa o tarai pe aici.. mi se pare simpla asa la prima vedere..stiu ca doar pare ca e mult pana desfaci motorul in doua... este stata de muult dar a pornit..am umflat.o....benzina noua...ce sa ii mai fac? Sa o dau la fiare? :))

    Trebuie facute mai multe verificari.

    1, Compresia-starea segmentilor si a semeringurilor.

    2, Aprinderea-Scanteia la bujie trebuie sa apara cu 1mm inainte ca pistonul sa ajunga sus.

    3, Benzina cu ulei 2T in proportie de 1L ulei la 25 L benzina, dozata de carburatorul reglat conform manualului de intretinere postat la pagina 4 a acestui topic.

  2. Dupa cate am auzit eu se potrivesc burdufuri de la caseta de direcție de dacie!dar modelul mai nou! Si eu trebuie sa le schimb la mobra mea dar nu stiu ce sa fac, nu stiu cum ar arata cu astea de dacie? Dar la astea de dacie va trebui sa tai capatul cu gura subtire!

    Cam asa arata.

    post-58248-0-24097900-1462725501_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...