Sari la conținut

xander

Super Membru
  • Număr conținut

    1.196
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de xander

  1. Una peste alta, vad ca politistii devin tot mai agresivi si uneori chiar obraznici ( am patit o faza in trafic cu unu in civil, intr un opel care s a apucat sa spuna ca o sa faca si o sa dreaga, ca imi ia carnetu etc....cica pt condus agresiv...i am zis sa opreasca putin, sa vb da nu a vrut ) - au fost fazele cu medicul ala si cu bouleanu...clar abuzuri - in timp ce vor tot mai multi bani si avantaje si se vaita peste tot ce greu le e etc.

  2. adica daca e coloana de masini, in viata reala stai si tu frumos la coada calare pe motor...bine, sa zicem ca stai, sa zicem ca ala care a depasit coloana a merita sanctionat cu amenda maxima prevazuta, dar masina politiei care a plecat in urmarire ( tot pe contrasens ) nu creaza o situatie si mai periculoasa decat motorul pe contrasens? Cu siguranta ca da pt ca e mai lata si are masa mult mai mare. Merita urmarirea pt unui ca ala? Eu cred ca nu. Trebuiau sa ii puna viata in pericol pt asta? Asta pur si simplu e tentativa de crima. Despre militienii aia ce sa mai zici...sper sa fie sanctionati corespunzator, eventual dati afara, dar nu cred ca se va intampla asa.

  3. @bigfattass. E masina lui personala. Eu zic ca o sa-l afecteze. Si am zis doar daca mai dau in trafic de el si imi taie calea la fel. Nu tre sa regrete ca s a pus cu mine :)) nici nu vreau. Eu ii doresc doar o direre de cap (daca are asa ceva)

    io zic sa nu te pripesti, lasa l sa mai sara la bataie de 2-3 ori, eventual sa se ia de prietena ta si abia pe urma ai putea sa i zici ca nu e frumos ce face si sa i fie rusine

  4. casca ( cu prindere cu 2 inele metalica ), manusi, ghete....minimum minimorum . e posibil sa fii cazut inainte, si? din cauza idioatei a cazut, chiar daca nu a avut contact cu masina. cati nu au patit asa, ba chiar mai rau, soferii fugind de la acc ?? pe de alta parte, era evitabil, dar nu e normal sa testezi skillsurile unui motociclist in trafic taindu i calea, punand frana brusc fara motiv etc :D

  5. cand e vorba de furat, ingeniozitatea nu are limite...asta cu apa e f cunoscuta ( desi mai erau unii pe aici care ziceau ca asa e civilizat, ca temperatura, plm ). si totusi nimeni, niciodata nu s-a legat de asta. chiliman ( de la 1 ) le-a facut pe toate....cu apa, cu ridicarile de masini, cu panselutele, cu anvelopari etc...si totusi a stat bine merci, pana a calcat pe bec dpdv politic.

  6. Salutare lume.Sezonul acesta am avut si eu parte de vreo trei idioti conservari care nu iau in seama motociclisti....de unul am scapat la milimetru iesind complect de pe asfalt dar in fine bine ca nu sa intanplat nimic.

    In schimb vreau sa va povestesc o intanplare de acum 2 saptamani despre colegi nostri vitezani.

    Deci mergeam eu prin frumosul meu oras Resita cu viraga in lumea mea cu 40 de km pe ora si ma ajung din urma 7 motociclisti suparati rau (se credeau la celebrul TT) ma depasesc pe mine si camionul din fata pe linie continua si dispar lasand in urma doar zgomotul esapamentelor de curse fara ca macar unul sa imi raspunda la umilul salut (clar nu se puteau injosi sa salute un choperist care merge culmea si sub limita legala ).Mentionez ca 6 dintre ei aveau numarul ridicat sau foarte bine ascuns sub codita cel din urma fiind mai corect si avand numarul corect amplasat....erau din Timisoara baieti si se mergeau pe muntele Semenic sa isi incerce talentele sau sa faca o incercare de sinucidere -crima pe un superb drum virajat.

    Datorita unei intersectii unde au fost nevoiti sa cedeze trecerea aproape ii ajung din urma exact la timp sa ii vad cum iau startul ca la carte uni dintre ei reusind sa se ridice si pe o roata si continuand cu depasire pe linie dubla continua si trecere spectaculoasa printre pietoni de pe o trecere pe care doar zgomotul tobelor ia salvat.

    Am ajuns acasa si timp de o ora am stat pe ganduri daca sa merg la politie sa ii rog sa astepte intoarcerea de pe munte a faimosilor vitezani.

    Imi pare rau ca nu am facut asta poate asa salvam niste vieti.

     

    DRAGI COLEGI VITEZANI VA ROG FRUMOS GANDITI BINE SI NU VA FACETI FAMILIA SA PLANGA.

     

    Asfalt uscat va doresc la toti.

     

    era un baiat pe aici, galen...ia legatura cu el...poate te inscrii si la el in partid, la doamna macovei :)

  7. Prea multi moralisti pe aici...nu sunt de acord cu condusul fara permis, dar idiotul cu masina trebuia sa acorde prioritate, induferent ce vehicol ii aparea.

    Iar daca e sa gasim si alti vinovati, aia sunt parintii baiatului...

  8. ieri seara, in jur de 12, pa la unirii, mi-a pus un bou cu nr sibiu o frana brusca in fata, da brusca si fara vreun motiv logic. am tras langa el, pana in 30, parintii clar negustori de branza cu aracet, in masina inca 3 pzd. statea si se uita la mine ca un bou, geamul lasat jos...am fost foarte tentat sa i arat cum e cu franatul fara motiv in bucuresti, dar claxona unu in spate si am renuntat. cauciucul pe fata nou, afara cald, nu aveam cine stie ce viteza si tot a patinat putin

  9. Sunt constientă că lucrurile foarte multe lucruri nu merg bine la noi țara.......dar nu vreau nici sa tac, nici sa plec.....vreau să încerc sa schimb ceva, indiferent că nu reusesc din prima pot sa incerc. Si că ne strangem si incercam sa trasmitem un mesaj tot e un pas.

    » Post actualizat in 23 Jun 2016 21:00

    Nu m-am implicat pană acum într-o astfel de actiune care să vizeze lumea traficul din București, însă orice persoana are dreptul de-a se implica, pană cănd ceva se va schimba.....daca mereu vom inchide ochii.......atunci chiar meritam tot ce pătim. Incă odata repet, nu generalizez......nu militez ca taximetristi sa fie omorati.....ci doar pentru respectarea normelor legale din partea tuturor.

    calmeaza te...nu ai sa faci nimic :)))

    daca politistii ar aplica legea, in maxim 2 luni nu ar mai ramane niciun taximetrist cu carnet ( parcare/stationare in loc nepermis, nesemnalizare la schimbarea directie de mers, neacordare de prioritate etc ), asta e problema. asta ca sa nu vorbim de dosare penale si altele (toti taximetristii au cate o bata la ei in masina, ba sunt si unii cu sabii :D )

  10. poate ca nu ar fi o idee rea sa fie facuta o lista cu nr masinilor agresive ( bine, nu masinile sunt agresive, idiotii care le conduc sunt agresivi. e adevarat ca se poate intampla ca masina sa isi schimbe proprietarul si nr nu sau nu imediat, dar asta se intampla mai rar ) . si ca sa nu fiu gresit inteles, asta ca sa stim si noi de cine sa ne ferim , pt ca orasul e mic ( oricare oras :) ) .

  11. in sfarsit i-am dat de capat problemei cu pompa de bezina...dupa ce am demontat si masurat releul ala ( si am ajuns la concluzia ca era bun...asta dupa ce l-am si decapsulat :)) ), am reusit sa gasesc unu similar, l-am montat si plua....am mers mai departe, am dat jos rezervoru' ca sa ajung la mufa externa...mufa facuta muci ( rupta partial, izolatia de cauciuc - e o chestie ca un burduf din cauciuc moale, galben - era de la o mufa mai mare si nu mai izola- contactele inegrite, oxidate plm...iar cablul respectiv era indoit frumos, rezervoru statea pe el...aproape taiat :D

    pe aceasta cale tin sa multumesc inca o data mecanicului de la metrotehnica - vali, am intales ca s-a carat in germania, poate s-a intors intre timp - pt bunavointa de care a dat dovada cand si-a bagat mana in motorul meu ( mai bine si-o baga in cwr ) precum si lipsa lui TOTALA de pricepere referitor la motoare, motocicletele si mersul pe motor....

  12. La pompa de benzina/ electric se poate verifica simplu cu o lampa de control (un fir serie cu un bec de 12V, 2-4W) daca exista tensiune fata de masa (daca da, becul se aprinde). Conectat in serie cu pompa se va aprinde daca nu exista intreruperi.

    pai tu crezi ca pompa aia e asa accesibila? :)))) ...mai trebuie de demontat destul pana la ea...si nu ma mai bag. si asa a trebuit sa ii dau jos carena, bateria ( e in partea stanga, fata, jos, suportul de baterie, un scut de aluminiu ce proteja suportul de baterie si in spatele lui am ajuns la releu...pe care l-am masurat etc...si l-am si desfacut, sa fiu sigur :)))

×
×
  • Creează nouă...