Sari la conținut

ciprinhio

Membru
  • Număr conținut

    340
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ciprinhio

  1. LOL

     

    r80r, r100r, r1100r, r1150r,r1200r

    R NINE T

    F800r

    k75, k100

    k1200r,k1300r

    S1000r

    care din modelele enumerate de tine se apropie la frumusetea 1250S..n-au nici un stil mai putin s1000r dar acela nu face parte din categoria banditului este cum ar fi gsr de la suzuki

  2. Cine a vorbit de Bandit 1200??????????

    tu ai comparat 600N cu BMW K1200lt...compara daca vrei Bandit 1250 S sau Bandit 1250GT cu vaporul despre care vorbesti tu si sa vedem ce iasa...eu ca pasionat , posesor de toate modelele de bandit nu pot face comparatie intre un touring sportiv care arata frumos si bmw acela cu boxe si statie de camioane pe el..pe mine personal daca m-ar vedea prietenii pe asa ceva cred ca nu s-ar mai opri din ras

  3. Te ajuta baietii, ei sunt in domeniu. Mie nu imi place varianta S deloc, semicarena aia arata aiurea, dar clar la drum lung se simte putin altfel. Dar mare lucru nu ai ce astepta de la ea, totusi e un naked, nu il poti transforma in BMW K1200 LT. Si la un N poti pune un parbriz, dealtfel.

    el vorbea de 600..tu ai bagat-o la 1200..banditul 1250 n-are ce face cu teleaga aia..eu unul fara suparare nu as conduce asa ceva

  4. Ieri la Medias a fost un accident moto din spusele prietenilor..Am tot cautat pe internet dar nimik.Din cate am inteles accidentul a avut loc pe Soseaua Sibiului in fata magazinului Lidl..Stie cineva ceva??

  5. el a mers constant pana in ultimii 5 m nici nu era de frana..frana de motor era suficienta ..schimbare banda si la revedere..

    Hai sa nu mai tot dam vina...sa fim si noi mai atenti ca tot campanii cu Atentie la Motociclisti...dar oare noi suntem suficient de atenti si conducem asa de preventiv pe cum o aratam..

  6.  

    nu ai inteles nimic din ce am vrut sa iti spun, dar la atitudinea pe care o ai .. nu ma cobor la mintea ta sa iti explic. cand o sa-ti revii .. daca o sa-ti revii .. reluam discutia fara resentimente (cel putin din partea mea)

    » Post actualizat in 29 Aug 2014 06:01

    tu vorbesti de banditul de 1250 dar tu il vezi doar in poze si mai citesti una alta despe el..

    la 1250 sa renuntat la cai in favoarea cuplului care este de 108 N/m dar ATENTIE...ATENTIE ce iti spun eu acuma de la ce turatie apare aceasta forta de la incredibila turatie de 3500rpm pe cand la fjr si alte si alte vapoare trebuie sai dai 8000 si peste...tu stii ce inseamna sa ai toata forta pe aproape intreaga plaja de turatie..iti zic eu e timp in care parcurge metri..mai vorbim dupa ce te dai pe el

  7. Nu mai stiu cine zicea ca daca nu luam dupa partea practica 1 la mina luam masina, 2 la mina Matiz ca e mic si consuma putin si 3 neaparat gri, sa nu se vada zgirieturile.

    Nu m-am dat pe 1250 dar mi se pare poate cel mai dotat motor de touring la banii aia. Sau na, poate comparatia e 1250 nou cu FJR la mina a 19-a.

    da fiecare cu parerea lui..eu m-am dat pe multe motociclete si chiar am si 1200 si 1250 dar yamaha pentru mine e la fundul sacului..

    unde-s calutii??Kawa 130hp honda cbr 100hp si 1100xx blackbird 136hp

  8. Opinie personala.

    faptul ca tu ai vazut un cardan stricat...eu am vazut un motor stricat. asa si? nu e un etalon. apoi mai intervin alte briz-briz-uri care ar trebui sa iti faca viata mai usoara si nu ti-o fac: cruise control, parbriz electric, manere incalzite, mai nou la unele modele ESA, ESP, si lista poate continua. Asta e si diferenta de pret. nici eu nu as da 20 mii pe un asemenea motor ... dar ca idee!

     

    la putere .. da, asa e, insa 70% din 140 cai e ceva, par 70% din 100 cai e altceva. si crede-ma, conteaza!! daca nu ar conta, ai fi ramas pe banditul de 600 ...

    da si cbr de 600 are 100 de cai si hornetul si se compara cu 1250 dupa mintea ta.te-ai dat pe un 1250?? te-ai dat pe bwm 1200 sau pe o yamaha...concurenta iti spun eu cine ti-o face de la suzuki,, b-king-ul dar esti putin ramas in urma..

  9. Din cauze de intretinere, asa cum ai mentionat, dar si din alte cauze. Din ce stiu pentru a pune un sistem de control al tractiunii trebuie cardan. Pe lant nu a fost pus si nici nu cred ca va fi pus. S-apoi mai conteaza si cuplul transmis la roata, adica cat produce motorul vs cat ajunge la roata. Nu mai vorbesc de intins lant, murdarit, spray, etc, astea sunt adiacente sau fac parte din intretinere! Apoi mai e si ce pagube se pot face la ruperea lantului, inclusiv cazut si motor praf ... Dar asta e ce cred eu ...

    FJR-ul are vreo 140 cai, PanEuropeanul vreo 130, doar celelalte 2 au peste 150 cai.

    Venind de pe 136 cai, te rog sa ma crezi ca o diferenta de 20 cai, deci un 20% in mare crestere de putere este foarte mult la un motor. (la aceeasi cilindree)

    Cat despre confort .. aia nu contest, e asa cum spui. Desi nici aici 1250GT-u nu exceleaza. Performeaza OK, dar nu exceleaza!

    tind sa iti zic ca gresti imens..dpv cardan 1 greutate in plus pe motor si am vazut bmw venit din germania si sa stricat cardanul sti ce inseamna asta..service..ceea ce mie imi ia foarte putin timp sa schimb lantul cu za de imbinare..

    1250 e un motor perfect echilibrat cu o gramada de tehnologie pe el cu un raport putere consum extraordinar vibrochen echilibrat,,suprafata cilindrilor acoperiti electrolitic cu un compozit electrochimical ce reduce frictiunea,,sistem de injectie cu 2 clapete de admisie pe cilindru ce reduce consumul si noxele..

    de putere ce sa vorbim nu-l folosesti nici 70% din ce are el sa-ti ofere si tu vrei mai mult..

    si apoi sa iti mai spun ceva...nu as da banditul de 1250 pe un fjr sau un bmw pe nimik in lume..alea sunt vapoare banditul are stil.

    » Post actualizat in 27 Aug 2014 19:22

    Salutare la toata lumea !

    Am in vizor cat de curand sa-mi schimb motorul meu actual cu ceva mai puternic, si toata lumea zice ca modelul de 1200s pe care am pus ochii ar un consumator cam mare de conbustibil. Am mai urmarit postul vostru si din pacate poate mi-a scapat sau nu am fost eu atent discutiile referitoare la consum atat in oras cat si la drumuri lungi. Va rog sa ma ajutati cu o parere a celor ce detin aceasta varianta de model.

    Astept sfaturile si parerile voastre si va ultumesc de intelegere.

    consum 6,5-7...foarte important cum te joci cu gazul..asta iti face consumul...siapoi cred ca nu iti iei 1200 sa faci orasul..asta e un motor ce ii place drumul intins..

  10.  

     

     

    De testat le-am testat pana pe la 140-150 si nu am avut probleme cu ele, iar pe drum de tara nici nu s-au miscat. Singura diferenta este ca imi cam ia 10km/h din viteza.(la 6000 de ture fara ele am cam 120, cu ele am cam 110-115).

     

    Poi cum asa..Asa ceva nu se poate doar nu ti-a modificat raportul in cutie si nici la pinioane la lant n-ai umblat..

  11. E rau ca tragi concluzii rautacioase judecand doar prin ce ti s-a intamplat tie cu banditele, nu vreau sa imi dau cu parerea pentru ca nu te cunosc si nu stiu ce nivel de cunostinte in mecanica moto ai (multi romanasi cred ca daca au demontat niste piese si le-au pus la loc stiu ceva despre moto), o toba goala pe un bandit e clar ca ii va da un gol in curba de putere.Insa daca tot ai vreo patru pe acasa doar asa for fun un bandit vechi de 1200 cu amestecul reglat , ca tot mia-i vorbit de bujii albe , reglat nu cu scule din bazar , sincronizat si care are compresie in prima treapta de abia poti sa il tii la pamant , in treapta a doua pe la 80 la ora daca bagi mana in gaz trebuie sa fii in aer nu ajutat cu ambreiajul.Daca nu e asa ai patru banditi obositi.Sincer cand am postat anuntul ma gandeam ca dau de specialisti dar asa e viata , era mai corect sa intrebi nu sa critici aiurea.

    dute ba si lasa-ma..specialistule.. am bandit de 1250 nou luat da nu face ce zici tu..in oras mai sunt doua nici alea nu fac asa ceva..la intruniri ma dau cu altele tot asa..or fi praf toate..in Germania anul trecut m-am dat cu unul modificat avea undeva pana la 125 cai da e altceva..vinde-l linistit pe al tau ala cu 120 de cai si o obosita de toba bos

  12. releul de incarcare 100% incarcarea trebuie sa fie intre 13.8 si 14.4V tu la 5000rpm 12v..e bulit releul..

    daca e cu 5 fire gasesti oriunde relee universale cu 100lei..

×
×
  • Creează nouă...