Sari la conținut

alex69tuning

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alex69tuning

  1. Da, am stat si am analizat mai bine situatia.. Si ramane ZX4 :P . Poate ca ar fi loc de un efort pt un ZX6 din 2001-2002, undeva pe acolo.. dar.. multi ar zice ca sunt ;) , iar apoi cam i-as plange de mila cand l-as da pe jos din greseli tipice incepatorilor.

    vrei comoditate ,consum redus..si sa fii primul la semafor un tmax e pe placul tau..

    vrei sa sbori..derapeziplimbi.. e ff util pentru oras..si rapit in schimbari de directie..consuma mai potin un husky 610cc sau un ktm 690..sau orcee altfel de supermotard..

  2. acum cateva zile mi-am schimbat guma pe fata.

    aveam 120/65-17 (nerecomandat de producator), puse de fostul proprietar.

    acum am 100/80-17.

     

    nu se simte mare diferenta. cu astea noi se inclina ceva mai repede, nu e mai stabila in curbe si nici manevrabilitatea nu prea s-a imbunatatit.

     

    in schimb mi s-a parut ca le dau cam repede de capat. m-am aplecat usor pe un viraj si mai era jumatate de centimetru pana la capat.

    cu cel vechi nu aveam cum sa dau de capat, era prea strans pe janta.

     

    parerea mea e ca merita sa pun gume pe dimensiunea corecta deoarece arata mai bine, de cat cele "mai late", care arata mult prea stranse.

    hahahah cum draqu mergeti voi cu gume de rain????? nu inteleg.. eu pe amea r125 am standard 100/60 17 , 130/70 17 , maine montez un tren nou de pirelli diablo super coresa sc .120/60 si 150/70 care nu leas pute pune dupa lege..dar caubciucurilea astea au o aderenza asa de mare .. dar,,dureaza doar 4000 de km deci o luna ;) pe timp de vara:) .

    p.s eu de obiceai le schimb la fiecare 6 luni :P

    Mesaj completat

    Ce amortizoare aveți pe spate mă ? :D

    ÂŞtiam că e lafel ca Âşi la restul - îl poți face mai moale Âşi mai tare, funcție de greutatea fiecăruia.

    pe spate bitubo...reglajul nu se face in baza greutati .dar in baza la necesitatae pe care o ai..la felul cum mergi..vrei sa mergi incet si sa nu simti gropile..in oras..il dai pe moale..te duci la munte ..fugi se face mai dur :)

  3. Aceiasi chestie mi s-a parut si mie , in afara ca forma rezervorului e ciudata la prima urcare , in mers aveam impresia ca stau in varful unei scari , cel putin la curba.... Pe rs e alfel pozitia ... iti da senzatia de stabilitate.

    eu va inteleg baieti ,,..rs este cu totul un alt..motor..dupa parearea mea nu se pot compara motoare in 2t cu alea in 4. da na.. ciclistica de la rs este deja fuarte evolauta perntru motorusl standart..ar fi ok pt un sp..pe la 40 de cai la ruata..la a mea...dupa niste setari..ca schimbatul uleiului de la furca..deja e mai bine nu ma e asa moale..si dupa un amortizator bitubo pe spate ;) e tutoul ok..pt tuterea care o are..de 24cv momentan :X

  4. Cat costa placute brembo pt fata?

    ps: da , si filtru de ulei, am uitat sa precizez.

    aici in roma cu 20€ ti le pui red...deci racing..care le am montate..dupa ce se incalzesc putin..franeaza ca o bestie :P orcum am mult de povetit..:) pe curand

     

     

     

    Mesaj completat

    Sal,ma intereseaza carena dreapta(cea pe care se prinde semnalizarea),masca fata,si telescoapele de la furca +janta fata.

    Ma poate ajuta careva cu niste preturi?Mentionez piesele sunt pt un YZF R125.Tel 0768591046

    Stima,

    eu te pot ajuta cu preturile din ita..in romania nu stiu ce sati zic..difera extrem de mult..ne putem pune de acord si ti le trimit de aici :D deci..mai intai vreu sa stiu iti trebue noi? sau second? rasupdemi si daca e second se gasesc greu..mai ales furca..dar ...nu e imposibil...chair o luna in urma am dat una la 200€ completa.. janta ajunge pe la 70€ masca fata..pe la 40€ so carena drapta e so ieftina.. vreo 30€

    Mesaj completat

    Yzf-ul mi s-a pârut ciudat tare. E înalt Âşi asta dă o senzație instabilitate pe curbe. Nu se compară cu rs-ul nou ca exemplu.

     

    Proaste tare yzf-urile astea, numai două pagini are topicul destinat modelului ;)

    instabilitate : da..dar cu cauciucurile standard de cacao..michelin....

    dupa ce pui un set de pirelli supercorsa sc 110/70 sc1 si 150/60 sc2 vezi cum o sati palca..eu leam motnat o luna in urma..dupa 10 km parcursi cauciucul devine ca o huba buba.. nu se deslipesde de asfalt..:P

×
×
  • Creează nouă...