Sari la conținut

serb_manu

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de serb_manu

  1. La 11.08.2020 la 10:52, Gixu. a spus:

    Vad ca ai saua si parbrizul modificate. Eu am mai facut 1500 km de cand m-am intors la inceputul lunii din concediu.

     

    E fun, dar Inca nu sunt decis daca incerc totusi un KTM Super Duke sau ADV 1290...

     

     

    IMG_20200808_143119.jpg

    IMG_20200808_193005.jpg

    Saua nu e modificata. E o sapca agatata acolo, si peste parbriz e lipit unul de GSXR sa mai scap de vant

  2. Am si eu unul tot din 2011. La turatie mica tre' sa te joci putin cu ambreiajul

    Am renuntat la oglinzile de pe capetele ghidonului pentru ca la viteza mare se miscau de la vant.

    Sunetul...fara cuvinte si pe acceleratie si pe frana de motor cand incepe toba sa pocneasca. La design mi se pare peste japoneze. Monobrat care te lasa sa vezi janta aia faina, cadru din tevile alea curbate, forme chesti...:)).

    Pacat ca nu am timp sa ma dau. Am facut vreo 500 km anul asta

    L-am pus la vanzare, si daca il dau imi iau un  SV 1000S.

    65993049_2421887114521808_5404088054107340800_o.jpg

  3. Dureaza 1 minut sa-l dau jos. Oricum planul e sa-l pus doar cand stiu ca fac un drum mai lung la viteze mai mari.

    Mai prin vara plaul era sa dau jos farurile si masca originala si sa-i pun un singur far dar dupa ce am simtit vantul la viteze de autostrada...m-am calmat. La anu' vreu sa fac niste drumuri ai lungi si probabil ca atunci o sa-l folosesc

  4. Salut.

    De ceva vreme ma gandesc sa imi iau in 990 SMR/T dar din cate am citit pe forumuri din alte tari, un minus ar fii faptul ca are "snatchy throttle" adica nu trage liniar si te cam ia prin surprindere. Cica e de la injectie.

    Voi ce parere aveti?

    Daca e asa asta ma cam sperie avand in vedere ca a trecut ceva vreme de cand m-am dat ultima data cu motocicleta. Daca ma mai si ia acceleratia prin surprindere..:))

  5. "celalalt motor" de care zici , putea sa aiba contactul de cric pus pe direct.Si asta se poate.Stiu ca sistemul cu contact la cric e inca din 92-91,poate chiar si mult mai devreme...Reflexul de a da cu calcaiul in cric cand te sui,ca sa il ridici si sa inchizi contactul ar cam trebui sa ti-l formezi...

    La fel ca un predecesor, pot spune ca exista si pornire cu maneta de ambreiaj trasa, chiar daca motocicleta e scoasa la liber.Preponderent la Suzuki.

    Trece ca mentiune ce motor ai si iti ofer pe mail un manual de intretinere si reparatie cu titlu de cadou.Nu neaparat ca sa il mesteresti , ci ca sa il cunosti la nivel teoretic, daca asta conteaza.

    Nu stiu cum avea contactul de cric pus dar intra in viteza si cu cricul jos(Yamaha WR e un enduro foarte apropiat de crossuri).Pornirea la al meu se face cu ambreiajul tras.Am Suzuki SV 1000N din 2004 daca vrei sa imi trimiti un manual e bine venit.

  6. de ce nu? oricum cam asta se intampla cu toate threadurile.

    dar, ca sa tragem si invataturi. cricu cum era? jos si nu te-ai uitat deloc la el sau era ridicat dar nu apasa perfect clapa aia minuscula de pe senzor?

    Cricul era jos,dar eu cum am avut doar motoare enduro nu sunt obisnuit cu probleme din astea si nici nu m-am gandit ca ar putea fi cricul,stiam ca unele motoare au senzor la cric dar nefiind obisnuit cu asa ceva nu mi-a trecut prin cap ca ala ar putea fi baiu :laugh:

  7. Salut,am un Suzuki SV 1000N si si am urmatoarea problema:se opreste motorul cand bag in viteza.Are cineva idee care ar fi problema?Mersi

     

    Salut,am un Suzuki SV 1000N si si am urmatoarea problema:se opreste motorul cand bag in viteza.Are cineva idee care ar fi problema?Mersi

    S-a rezolvat problema,era senzorul de la cric,nu stiam ca are asa ceva

×
×
  • Creează nouă...