Sari la conținut

ygrek

Membru
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ygrek

  1. apropo de yzf-ul galben ...Am fost si am vazut-o in Targoviste. Era intr-o stare deplorabila...a incercat sa ma convinga ca are doar 1800km.eu ii dau 20.000km+.....@ygrek, iti multumesc pentru oferta, dar eu caut ceva mai nou:( si cu mai putini kilometrii- vreau sa o tin eu 2-3 ani(20.000km), parca mi-ai mai zis de ea.As opta pt varianta ta, dar motocicleta asta nu tine 40.000 km:(

     

    Daca puteti sa lasati mesaj(aici sau PM), daca vedeti o oferta buna, m-ati ajuta mult ! Ca viitori "colegi" va urez o iarna cat mai scurta !

    motocicleta TINE 40000 ;) acuma de tine depinde , succes la cumparare daca ai de gand imi lasi pm si discutam ;)

     

    care era latimea maxima unui cauciuc pe care o poti pune pe spate ?

    poti cat vrei numai ca trebuie sa-i maresti alte kkturi pe acolo , fara 150 stiu ca e oke dar n-are rost ca iti scade din putere si o sa te incomodeze la curbe;)

  2. Stie cineva un R125 galben cu negru in Targoviste?(nu se mai plimba cu el).Adus din Spania, "de la varul lui".Imi surade ca are doar 1800 km(el asa zice), dar e fabricat in 2008 si inmatriculat devreme in 2009, in Spania. Pareri?Doresc sa-mi achizitionez un R125;daca mai are cineva oferte, este binevenit!

     

    Multumesc anticipat !

    am eu de vanzare , dar daca vrei ceva cu 2000 de km si facut praf nu te deranja sa ma suni sau sa te intereseze , a mea are 18000 de km dar e intretinuta stas ;) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-yzf%20r125-din-2008-416155.html

  3. Din cate stiu eu o revizie consta in:

     

    -schimbul de ulei

     

    -schimbul de filtre

     

    -schimbul/verificarea bujiei

     

    -schimbul/verificarea placutelor,instalatiei,suruburilor,lantului

     

    :drink:

    lantul din 500 in 500 de km curatat si lubrificat , placutele verificate mereu cand pleci la drumuri lungi , suruburile n-au de ce sa iasa :D , uleiul din 3000 in 3000 de km daca mergi forjat , daca mergi linistit poti sa-l schibi si la 4000 , filtru de ulei din 6000 in 6000 iar cel de aer la fel , si se verifica din 3000 in 3000

  4. Salut, am si eu un YZF R125 din 2008 cu 12 mii de km. l-am dus la mecanic de curand i-am schimbat toate consumabilele si acum ma intreb daca a facut cineva sau stie sa imi dea sfaturi despre mici modificari la el. NU vreau sa-l "cocalaresc", ma refer o toba care sa sune mai placut, xenon, angel eyes am vazut ca se pot pune, dar nu stiu de unde sa cumpar..

    si niste LED-uri gen acestea :

     

     

    Acesta e motorul :

    post-65686-0-86713400-1313581750_thumb.jpg

    toba recomand sa nu o schimbi , daca totusi vrei sa vezi pe pielea ta ce inseamna sa treci cu un 80 la ora si sa te auzi de la 1 kilometru , cel mai frumos sunet e cel original din partea mea , la 125 , 4 timpi nu merita sa le schimbi toba , doar daca n-ai ce face cu banii , ca dotari poti sa-l revopsesti intr-o culoare mai atractiva , un rosu/alb/ROZ/albastru complet , parbriz puig , manere rizoma , sa-i pui un led in spate la numar , sau eventual numarul sa ti-l pui langa roata in dreapta sau stanga [ model america ] , bani de benzina sa fie ;)

  5. Am 182-184 cam asa, am "vazut" cum se aude un cbr 125 e destul de ok adica nu as vrea sa se auda ca o drujba(no offence pt 2T):)

    C vr sa fac cu el..pai:

    ...drumuri cam de 300km max 500km sa zic (de ex pana la mare..sau pana la munte din B)

    ...si o plimbare prin oras, poate si mers la munca cu el da nu il iau pt naveta, il iau pentru relax daca se poate spune asa...chestii obisnuite :)

     

    Stiu ca poate nu e cel mai indicat pt oras in comp cu un naked sau touring (dpdv manevrabilitate)dar imi place f.mult aspectul de ss si paote pe viitor trec la ceva mai mare.

     

    ms de rasp, sper sa vad unu live :)

     

     

     

    asfalt uscat!

    e perfecta pentru ce vrei tu ;) bani de benzina sa fie si drumuri cu ea cat te tin ochii deschisi

    eu am facuti peste 8000 de km numai in afara orasului si 6000 in oras , si sunt foarte multumit de ea chiar daca trebuie sa o dau , dar asta e ! ai sa vezi ca o sa-ti prinda bine mai ales daca ai si grija de ea n-o sa te dezamageasca

  6. tot carpiti motocicletele astea , daca nu stii sa o faci nu te baga , du-o la cineva care stie [ service , prieten , un mester ]

    dupa va intrebati de ce va lasa la semafor la stop la mijlocul campului , aveti grija de ele ca vorba aia e 2 timpi cere atentie eu am 4 timpi si am grija de ea in modul sever !

    am ulei / filtre neschimbate nu ies , n-am lantul facut nu ies - eu asa gandesc pentru ca si ea are nevoie de chestii uzuale ca astea cum ar fii tutunul pentru fumator ;) :friends:

  7. 1.nu stiu unde e , stiu ca e prin zona(spre Pipera) o reprezentanta sau 2 dar nu am vazut yamaha in trecere..era reprez honda parca si ktm.

     

    2.vroiam sa ma urc pe el sa vad cum "imi vine" (nu vr sa ma plimb sau alte chestii dubioase neavand inca permis :D)

     

    3.vroiam sa il aud (sunet) si sa vb cu posesorul + uri si -uri pt ce vr eu sa fac cu el...am citit si pe forum pareri si in reprezentanta nu vreau sa imi vanda gogosi vanzatorul.

     

    Cu alte cuvinte vr sa vad/aud unul live ...si sunt satul de vanzatorii care dupa ce ii pui sa iti arate /sa-l porneasca sa te urci pe el si la sfarsit le zici Merci sa se uita la tine ca si cum ai fi obligat sa il cumperi.

    de auzit nu se aude ca un 600 asta sa fii convins , e un 125 cc 4 timpi deci fa-ti o idee !

    explica-ne si noua cam ce ai vrea sa faci cu el , poate te ajutam noi cu +urile si -urile ;)

    daca ai peste 168 poti sa o tii lejer cu un picior jos ;) daca ai mai mult atunci e si mai bine :banana:

  8. Sergiuu: a avut cineva probleme de genu asta , merg mult cu ea si cand bag neutru dupa ce am mers mult imi moare motoru de la relanti , daca o las cateva minute imi porneste daca nu imi face faze tot cu relantiu , imi sta la 1400 cand e rece cand se incalzeste sta cu 1milimetru peste 1 ? o fi ceva de la racire? sau sa incerc sa il dau pe la 1700 1600 asa ?

    verifica filtru de aer [ daca nu ]sa fie curat si uns ;)

    regleaza relantiul la 1300 si lasa-l dupa o pauza de 30 de minute de stat si mai mult cam 1-2 minute sa se incalzeasca ;)

×
×
  • Creează nouă...