Sari la conținut

dorosvasile

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dorosvasile

  1. am schimbat si arcurile, maneta are un joc de cativa mm deci nici cablu nu-i, oare s-a fie uleiul? motorul il am de 2 luni am fakt vreo 10 km k el merge perfect si knd lam incalzit putin mai tare a inceput s-a patineze, si cand am schimbat discurile era unul ars,akma mai fac si schimbul de ulei oare s-a fie asta cauza?

  2. da toba aia face totul, cat despre pret nu am dat mult sp eu, 900 d e, +200 e transportul +700e ce am mai bagat in ea, deci am ajuns k ea la 1800 e cam mult, sa dublat pretul, dar am schimbat tot ce nu era bun, dar in fine, o forja tipul ala? :) k motorul merge ff rotund,sifiltru de aer era mul in el, era crapata carcasa de la filtru, si lipsea un litru de ulei :laugh: , akma iam fakt schimbul d ulei nu am mers k ea 5 km de knd o am :) si deci e F2? :)

  3. carenele sunt de rr 2008 asa am luato

    Mesaj completat

    poza

    Mesaj completat

    de fapt asa am cumparat-o, si cu ocazia asta, il cunoaste careva pe fostul proprietar Corbu Adrian pt k am nevoie de certificatul fiscal, si nu imi rasp la telefon :laugh: fostul proprietar ii din Timisoara

    post-61380-1299599691_thumb.jpg

    post-61380-1299600144_thumb.jpg

  4. cum are seria de sasium HMPC25 ? sau altceva ?

     

    te intreb ptr ca am un F2 si nu iti dai seama din altceva decat din ce scrie pe seria aia de sasiu altfel poate fii si un RR din 2009 :laugh:

    HMPC25

    Mesaj completat

    alti spun k ii F3 alti k ii F2 :) akma pe cine sa cred :) ?

  5. buna, cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie, fostul proprietar de la care am luat motocicleta nu mia trimis certificatul fiscal, nu pot sa platesc eu impozitul pe 2 luni k era platit pana in dec 2010 si akma nu imi mai rasp la tel, :crack: si nu pot sa o transcriu fara ala. Nu am unde sa il platesc eu? dar fara sa ma deplasez pana la el pt k el ii din timisoara si eu din Satu Mare. ms

  6. va rog frumos care ma poate ajuta si pe mine, am cumparat o motocicleta cu toate actele in regula si ii imatriculata in ro, d c acte am nevoie? am fakt si contract de vanzare cumparare cu fostul proprietar, la un notar si aklo am radiato de pe el, si a sp domna aia de aklo k tre sa imi trimita certificatul fiscal in o sapt max si a trecut deja o luna si nu am primit nimik, de ce acte am nevoie ? am si platit aklo taxa de radiere si nush ce taxa cred pt transcriere, cine stie cum pot rezolva problema va rog sa ma ajute

  7. sall, stiu k bat campii p aici, dar vreau si eu o informatie vreau sa imi achizitionez un bord universal, pt k la bordul original nu pot conecta nik, pt k roata de pe fata nu ii originala a ei, si nu intra melcul, si instalatia electrica ce vine la bordul original ii toata rupta si mam gandit dak imi iau un bord universal se poate conecta ??? semnalizarile, neutral, ulei benzina etc, va rog ff frumos care stie cu ce am de a face sa ma ajute ms

  8. sa uiti ca ai vitezele 3-6 :lol:

    glumeam.

    parerea mea este sa incerci sa te inveti cu ea undeva, intr-o parcare vreo citeva zile

    sa inveti sa frinezi, sa accelerezi (nu brusc, ca motorul tau e cam monstruletz la de'astea), sa o tii dreapta, sa opresti la punct cu ea, sa o controlezi, in esenta..

    apoi, dupa vreo doua zile, iesi pe strada (dupa ce se usuca pe jos si dupa ce iti verifica cineva gumele). sfatul mee este sa iesi intii si intii simbata si duminica dimineata, cind e mai putin aglomerat (7.30 - 8.00). pe urma, baga'te eventual la un drum lung, dar liber.

    si NU LUA PASAGER. cel putin nu in primul an. stiu ca e tentant sa iei fetitze cu spatele acoperit vag de un tricou. dar nu o fa. pentru binele lor si al tau (Doamne fereste, pateste ceva, intri la puscarie, plus ca traiesti toata viata cu cosmarul pe cap).

    este o motoreta buna, dar cam "grabita" in opinia mea.

    eu recomand cu caldura incepatorilor HONDA CB 500 sau CBF 500.

    sunt posesorul unei minunate CBF 500, cu care m-am tras prin tara si prin Europa - este un motor super si nu ai ce sa iti doresti mai mult!!

     

    italia - austria.

    pasul stelvio.

    akma deja mam obijuit k ea am mers j k pasager din a doua zi dar incet mia fost putin frica la inceput dar akm sunt ok mam obijnuit k ea...... o data am tras o sperietura am bagat frana pe fata j era pietris pe asfalt j era sa cad dar mam redresat j am scapat, motorul asta nu ii deloc pt incepatori, eu am condus de la 8 ani tot felul de scutere dar nu ii tot una o vitezana k un scuter, imi place la nebunie ii foarte usor de manevrat, ala de la care am luato a modificato aproape tot la ea sunt carene de rr2008, ms pt sfat yougi
  9. buna si eu sun pasionat de motarele pe doua roti sunt incepator j de 2 zile miam luat o honda cbr 600 ii modificata sunt carene de rr mia placut la nebunie si am cumparato, si ii prima mea moto stiu k ii un pic cam mare dar nah am sp k dak tot dau un ban sa imi iau ceva frumos, deci cum ar trebui sa procedez in afara k tre sa merg incet, eu am 170 j 65 d kg

  10. Dintre Yamaha YZF 750 (banuiesc ca la asta te referi prin "Yamaha") si ZX9R eu as alege YZF fara indoiala. Nu ca nu imi place Nnjanu de 900. Dimpotriva. Faza e ca e o motocicleta cam mare (si din punct de vedere al capacitatii cilindrice - putere dar si al volumului). Comparativ cu YZF este mai putin manevrabila si mai greoaie, frane mai slabute si lucratura generala mai "ieftina" asa. Motorul in schimb trage de te p... pe tine! :( As alege oricand manevrabilitatea si ciclistica superioara in locul puterii brute.

    Asa, la bani sunt pe-acolo amandoua. Nu-s mari diferente.

    Ca rezistenta... aici e amuzant si e cu dus si intors. Cu cat a fost mearsa mai frumos si intretinuta mai bine cu atat o sa tina si la tine mai mult, mai ales daca si tu o ingrijesti. Adicatelea cauta sa nu o iei prea terfelita, neingrijita (ca de alergat, alergate-s toate).

    Eu nu merg pe principii d-alea cu Honda e Honda, Kawasaki e naspa si asa mai departe. Nu tata. Cum a fost mearsa si ingrijita, asa o sa tina si mai departe.

    La capitolul taxe nu stiu nimic. Ce? S-a bagat taxa de prima inmatriculare la moto? Stiu ca daca e luata din UE nu platesti nici o vama. Iar despre TPI nu am auzit nimic... :duel:

    Deci dak o iau din UE nu platesc nici o vama :) k mam uiat la un tabel j am calc cam cat ar trebui sa platesc j mia iesit 480 euro ;) ap asa nu se merita sa o iau d aici.

    ok ms maine ma duc dupa ea ;)

  11. Mie mi s-au parut mai scumpe alea de-afara. In orice caz, sa stii ca alea de-afara sunt in stare muuuult mai buna decat cel putin jumate din astea de la noi (si aici nu ma refer neaparat la YZF-uri ci la orice alte utilaje).

    Sfatul meu: daca la bani te scoti cu un cost total ca si cum ai cumpara-o din tara (sau chiar cu un picut mai mult) logic ca mai bine sa o iei de-afara, chit ca e un pic mai multa bataie de cap cu actele (tre' sa ii faci carte, alea alea, dar merge mai repede ca in vremurile de demult).

    da, e adevat k is mai scumpe de-afara, dar eu mam referit la modelul asta.

    ms pt sfaturi, ma bucur sa vad k mai sunt j care vreau sa ajute, nu doar sa fak misto.

    j dintre yamaha j un kawasaki zx9r 900 tot la acelasi pret aman2.

    sau ce marca d moto are mai mare rezistenta,(ma refer la toate modelele mai acesibile) nu ma mai grabesc k o data am muscato ;)

    Mesaj completat

    kt ma va costa taxa vamala la o yama yzf 750 anul 94 ;)

  12. app de unde e mai bn sa cumperi un moto din tara sau din strainatate :duel: k eu am gasit un yamama yzf750 din franta j mam uitat p romania dar is k mult mai scumpe ;) mai este j transportul pana in tara :( dar tot in avantaj esti ;) dak stie careva mai bn cum sta faza, sa ma corecteze :)

  13. ms pt sfat j link ;)

    Mesaj completat

    Am deschis acest topic pentru ca am observat ca nu exista unul pentru acest tip de motoare ... poate asa vom reusi sa rezolvm cateva din probleme tehnice al acestor "bestiute" si nu numai ;)

    Am observat la zapacita mea (yamaha YZF 750R an 1993) ca papa cam mult ... in jur de 10 l/ 100 Km . Nu pot spune ca am o conducere agresiva dar nici prea blanda mai ales ca este vb totusi de un motor de viteza .... Haideti sa vorbim despre ce probleme tehnice ne-am confruntat si cum au fost rezolvate...Am manualul daca doreste cine il pot da este de la heyne foarte bun de altfel

    asa sunt ele atata papa nu-i nici o defectiune :(

  14. Am deschis acest topic pentru ca am observat ca nu exista unul pentru acest tip de motoare ... poate asa vom reusi sa rezolvm cateva din probleme tehnice al acestor "bestiute" si nu numai :moto:

    Am observat la zapacita mea (yamaha YZF 750R an 1993) ca papa cam mult ... in jur de 10 l/ 100 Km . Nu pot spune ca am o conducere agresiva dar nici prea blanda mai ales ca este vb totusi de un motor de viteza .... Haideti sa vorbim despre ce probleme tehnice ne-am confruntat si cum au fost rezolvate...Am manualul daca doreste cine il pot da este de la heyne foarte bun de altfel

    buna, as vrea sa imi cumpar si eu o yamaha yzf 750 si as vrea sa stiu cum se comporta kt d scumpe is piesele, moto ii din 94 are 64 000 km dare propriteraul iei a sp k ia schimbat cauciugurile, placutele d frane, kitul, schimbul d ulei arata excelent j merge foarte bine j cere p ea 1500 e, j vreau sa stiu dak merita, dupa me mi se pare k e prea ieftina dupa cum arata. va rog ff frumos sa imi dati detali despre ea. multumesc anticipat

    post-61380-1289044998_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...