Sari la conținut

low.

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de low.

  1. tovarasi,incerc sa re-aduc la viata un cz 175 sport,a fost lasat in ploaia/zapada 3 ani de zile afara,astazi cu chiu cu vai l-am pornit,dar imi mai trebuiesc foarte multe piese sa-l pun pe picioare,asa ca cine are sau cunoaste pe cineva care-mi poate vinde,rog sa ma anunte.

     

    Ghidon,maneta ambreaj,axulul roata spate complet,corp acceleratie ghidon,1 platina,placute etrier fata(frana pe disc) si cablul kilometraj.

    post-61538-0-66231200-1346789042_thumb.jpg

    post-61538-0-68419000-1346789055_thumb.jpg

  2. Mda...iar d-astea gen "mergea foarte bine", "talent nativ", "un baiat mult prea finut si de nota 10+"...

    Slalom, banda de urgenta, 170 la ora, casca aiurea, 21 de ani - gixer de 1000... cam asta am retinut eu... Decat sa dati cu RIP, mai bine bagati in plua mea ceva la cap, reisarilor de E85...

     

    Prietene,eu nu stiu cum mergea el pe motor,sau ce talente avea,dar in viata de zi cu zi,era o placere sa stai de vb cu el,asa ca nu te mai umfla in pene,si nu vb despre personalitatea unui om daca nu l-ai cunoscut,despre talent,nu ma bag,cat pentru destepul cu "pacat de motor",omulee esti...sub orice critica.

  3. Nu fiti rai si nu judecati,toti aveti o doza in voi de adrenalina numai ca unii stiu cum sa si-o dozeze,Pt mine Cristi reprezinta un motociclist care si-a iubit motocicleta ca pe aproapele lui , a avut incredere in ea pana in ultima clipa , nu a avut norocul cum l-au avut altii de a doua sansa , faptul ca a ajuns la acel nivel de a se plimba pe sosele se datoareaza varstei pacat ca nu a ajuns sa se maturizeze.Si eu l-am admirat,nu l-am inteles uneori poate ca nici el nu a crezut,ideea este ca trebuie sa invatam din greselile altora.Pt cei dornici de adrenalina pura dati-va pe piste dupa care cand veti intra in "jungla" cu siguranta va veti cuminti.

    RAMAI CU BINE PRIETENE SINGURUL LUCRU PE CARE TREBUIE SA IL FACEM NOI MURITORII DE RAND ESTE SA NU TE UITAM!

    D-ZEU SA-L ODIHNEASCA!

     

    Bine punctat,colegu.

×
×
  • Creează nouă...