Sari la conținut

comy_rs

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de comy_rs

  1. Nu am mai mers cu ea din septembrie si acum nu stiu ce sa zic dar dece oare se infrana roata pe spate ?

     

     

     

     

    Toata treaba este ca ai lasat'o fara ulei. E posibil sa ti se fi uzat motorul + ambielajul blocat :pow:

  2. salut... din cate stiu RMS se fabrica in italia. Am avut eu pe un scuter scuter motorizare minarelli orizontal si am fost multumit de el. Cred ca te tine 10.000 km:) (acum depinde cum mergi u;)

     

     

     

     

    Multumesc mult !

  3. Salut am o Aprilia Rs50 si tocmai i-am cumpart un set nou RMS de 49cc..as vrea sa imi spune-ti daca stiti ceva despre firma rms( sunt bune de ceva? unde se fabrica? )

     

     

     

     

    Multumesc !

  4. Salutare baieti am si eu o aprilia rs 50 din 2006-2007. Si nu stiu ce am patit la el intr-o zi mergeam linistit cu vreo 80 la ora pe drum , si dintr-o data mi sa infranat roata pe spate din ce cauza nu stiu si nu dupa mult timp mi sa infranat dinou si dupa aceea nu mia pornit un timp aprox 10 min bun am luato la inpins ( nu pornest la buton ) si abia a pornit m-am dus acasa linistit si seara am plecat la o plimbare mica nu cred ca am mers 500 M si m-am intors acasa . Si cand am ajuns mi-a cazut toata apa din el mi sa desfacut un furtun a doua zi i-am bagat apa in el si acum se aude un zgomot ciudat de la motor cred. Ma puteti ajuta sa imi spuneti ce poate sa aiba ?

×
×
  • Creează nouă...