Sari la conținut

otrava

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de otrava

  1. Da detalii .Cat ai dat pe garnitura si de unde ai luat o?Ai putea lasa si un link..poate foloseste cuiva pe viitor.

    pai miam facut garnitura cu 40 lei!!! da nu este link sapostez!! ca miam facut la un atelier moto!! maine ma apuc de reasablat!! o sa am unpik de treaba !! nui prob oricum ca timp avem :crack:!!! ca nici nu o venit sezonu

    Mesaj completat

    deocamdata nu are pret ca este a mea si nus tiu daca se mai merita sa o repar, de asta vreau sa vad cam cat ar oferii oamenii pe una ca sa stiu la ce pret sa o dau, ca daca ma iau dupa preturile de pe internet nu o sa o datu niciodata. vreau sa vad cat ar fi dispusi oamenii sa dea pe una nu cat cer oamenii. Eu la pegaso am NGK D8EA si inainte am avut D93A.

    azi miam luat si io o bujie DR9EA sa vedem ce stie!!! da normal ar fi trebui un DR8EA!! asta care am luato ii prea calda !!! la vara tre sa iau alta ca se arde

  2. deocamdata nu are pret ca este a mea si nus tiu daca se mai merita sa o repar, de asta vreau sa vad cam cat ar oferii oamenii pe una ca sa stiu la ce pret sa o dau, ca daca ma iau dupa preturile de pe internet nu o sa o datu niciodata. vreau sa vad cat ar fi dispusi oamenii sa dea pe una nu cat cer oamenii. Eu la pegaso am NGK D8EA si inainte am avut D93A.

    aha!! si io am NGK !! acuma vreau sa imi iau alta ca ii dusa!!! azi miam desfacut si motoru sa imi schimb garnitura de chiuloasa!! imi era prajita!! imi amesteca uleiu,benzina si apa!! face un coteil!! maine sper sa reusesc ca o pun inapoi :bigstar:

×
×
  • Creează nouă...