Sari la conținut

kriss9116

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kriss9116

  1. eu o am inscrisa de 4 ani la primarie am platit asigurari la ia si nu sa luat nimeni de mine

     

    Probabil ca si talonul arata altfel de cand e noua lege... "Talonul" meu consta intr-o hartie pe care-i scrisa seria, CNP-ul, numele meu, adresa mea si jos - semnatura primarului :) Toti asa circula la mine in oras si nu am auzit pe nimeni ( cel putin din cei care le au inscrise de mai demult ) sa faca ITP.

  2. Vreau sa pun un piston de Honda Dyo, am inteles ca se potriveste la mobra s50. Ce cota trebuie sa iau daca eu aveam pistonul original, nemodificat? Sa iau 39 cat este la Dyo standard sau 40 cat am impresia ca este la mobra? La ce trebuie sa fiu atent, exista ceva ce nu se potriveste la fix? Mentionez ca o sa iau si boltul de la piston si sigurantele.

    da te duci in magazin si iei cilindru la tine si pistonu si ii ceri cota 0 daca cilindru mai are cota,daca nu mai are cota respectiva iei mai mare si alezezi cilindru si boltu merge cel de la pistonu de honda dyo.

  3. cine are motor de vanzare sau pise de mobra 50 super il astept in tancioc talcioc duminica in dragaica buzau



    cine are motor de vanzare sau pise de mobra 50 super il astept duminica in dragaica buzau

  4. sall,ma ai umblat la suruburile alea de la cutia de viteze de intra greu,la acele suruburi nu se umbla nu stie nimeni reglaju la alea,vezi ca rateuri mai da si din cauza ca nu ai pusa aprinderea la punct si mai e si din cauza buji,eu am buje cu 3 electrozi bos si merge perfect....

×
×
  • Creează nouă...