Sari la conținut

quback

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de quback

  1. ce-i drept, n-am citit articolul din lege care prevede desfasurarea examinarii dar de ce la examen se cere costum/protectii? era un moft al politistului :| ?

    cand am dat io ( echipamentu era obligatoriut )am vazut cum s-a varsat unu in poligon cu motor de 250cc,o persoana emotiva (sau nu neparat emotiva dar are un bonus de risc :) ) e predispusa la alte riscuri in timpul examenului pe 2 roti fata de una ce da examen cat B C etc.

  2. Salut di sibiar famili end ol di adar baicars

     

    Tot ce am citit despre 954 a fost cu + pana cand am vorbit cu doua persoane diferite,discutii diferite (neposesori de 954) care mi-au spus ca e cam greu sa gasesti piese de schimb asa ca am zis ca intreb aici sa vad niste pareri de la posesori

     

    : cum va descurcati cu intretinerea ,piesele de schimb ? :what:

  3. Pai ar trebui sa te informezi intai. Daca tot mentionezi influenta vieneza atunci trebuie sa te raportezi in perioada de pana la 1918. Acum ma refer la Lugoj, radacinile mele sunt in zona aceea. Despre Caransebes nu ma pronunt. Lugojul in perioada imperiala era doar junatate dein marimea Timisoarei, nu ca acuma o zecime. Pana in a doua jumatate a secolului al XIX-lea indraznesc sa spun ca era de fapt centrul cultural al Banatului, tot atunci Lugojul a fost orasul romanesc al Banatului (ma refer la elite), Lugojul a fost centrul fractiunii din Banat care a mai rezista aproape 100 de ani turcilor dupa ce Timisoara era deja in pasalac. Lugojul a fost si este si astazi centrul Bisericii Greco-Catolice din Banat.

     

    Ai trecut vreodata prin "Logoju'" vechi sa vezi cum ii? Centrul vechi, cladirile, stii tu ce industrie sau viata culturala a fost la Lugoj pana acu 50-60 de ani comparativ cu Timisoara? Sau ai trecut doar dinspre Tm spre Caransebes sau Faget si mai nou pe centura si ti se pare ca seamana cu Beius sau Stei ca amploare?

     

    Nu nu seamana deloc,iar Beius si Stei arhitectural sunt made in C.C.C.P (offtopic)

     

    :cheers: da am fost in Lugoj,am prieteni in Lugoj...,nu faceam referire la arhitectura nici la istoric,si nu vreau sa continui subiuectu ,poate la o bere ca aici se poate interpreta gresit starea de spirit :friends:

×
×
  • Creează nouă...