Sari la conținut

mikebar

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mikebar

  1. Voi sunteti cu capu' :))), unui amic polonez i-au confiscat masina acum mai putin de o luna, pe motiv ca are numere de Polonia...a platit amenda si masina a fost scoasa de pe drumurile publice.

    Si nu e singura chestie, mai sunt furturile moto care aici sunt la ordinea zilei, eu sunt patita deci nu e din auzite. Asigurarea din Ro nu acopera, chiar merita riscul?

    Al treilea motiv ar fi ca asigurarea de UK e mai scumpa daca ai permis de Romania (iar permisul poate tine si loc de ID).

    Nu inteleg care e spilu, daca te-ai mutat in UK, muta-te cu totul, nu un picior in Ro unul in UK....

    Nu se poate confisca masina pentru ca ai numere de RO, sau de polonia, daca toate actele sunt in regula.... eu mereu circul prin toata europa cu masina...am stat un an in olanda, 6 luni in germania, de 1 an in anglia,dar mereu ies din tara , destul de des...

     

    si da asigurarea este mai mare daca permis de RO , cu circa 50 de lire la mine la un motor de 1300 cm cubi model 2014....si nu m-am mutat in UK, raman 3 ani pana termina prietena mea doctoratu

  2. Cool stuff, daca isi aduce motorul in februarie, chiar sunt curios cat il costa inmatriculatul.

    Am luat in calcul achizitionarea unei motociclete de aici insa ar fi pacat sa-mi las CB-ul acasa mai ales ca era intr-o stare foarte buna si nici sa il dau pe o suma modica nu imi convine.

    Asigurarea ar fi in jur de 150 de lire pe an (daca nu ma insel) confirm confused.com ceea ce e mai mult decat acceptabil.

    A mentionat cineva aici ceva de transport 1 lira pe kg? Motocicleta ar fi in Iasi si mi-ar place sa o aduc in Bournemouth.

     

    Poti sa lasi moto-ul inmatriculat in RO, eu asa l-am avut aproape un an in southampton, nu are nimeni treaba, RCA il plateam tot in RO

     

    mi-am cumparat alta noua de aici , inmatriculata , asigurare (gocompare) tot, cu permis de RO, totul perfect legal

     

    aaah si masina o am cu mine tot cu nr de RO... merreu ies din tara dupa 6 luni, circul peste tot, in caz ca ma opreste politia, mereu am cu mine dovada de la ferry sau de la eurotunnel

  3. personal, mi se pare foarte rezonabil, chiar daca ar treb sa platim chirie, la inceput probabil o sa fie niste extra costuri, mingi de fotbal de exemplu sau altele, dar tot mi se pare ok , sa speram ca mai gasim oameni...

     

    Ziceai ceva de liga a VI-a, cam ce echipe sunt ?

  4. Ideea ar fi ca perioada de inscriere in campionat se termina in 15 august, deci pana atunci ar trebui sa ne strangem oameni pt echipa (cred ca vreo 15-16, cu tot cu rezerve). Si, inca o chestiune importanta, ar trebui gasit un stadion pentru meciurile de acasa. Asta cu stadionul mi se pare cel mai greu de rezolvat - sa fie cat mai aproape de Timisoara si cat mai ieftin (daca se poate gratis - are cineva vreo pila pe la vreo primarie? :D).

     

    mikebar - nu-i problema, daca vii in septembrie - te legitimam la echipa cand o inscriem si o sa joci cand o sa vii.

     

     

    Deci, daca are cineva vreo idee cum s-ar putea face rost de un stadion cu chiria care sa tinda catre 0, eventual vreo colaborare cu vreo primarie care n-are echipa.. Sau vreun sponsor generos care sa ne ajute..

     

    perfect , multumesc sunt foarte nerabdator, 0741 225 332 nr meu, cand ai neovie de datele personale pt inscriere, sau cand faceti o adunare ceva, as incerca si eu sa dau o fuga, daca se poate anunta cu o zi inainte :))

  5. idee foarte buna ,si eu sunt mare pasionat de fotbal, de 3 pe sapt, daca as putea in fiecare zi, fundas stanga pozitia mea

    din pacate sunt mom plecat din tm , dar ma intorc cred ca in septembrie , daca mai este loc in echipa ...

  6. salutare,

     

    am o mica problema cu ventilatorul de racire de la radiator, azi am remarcat de odata ca apa ajunge la 100 de grade in timp ce ma plimbam prin oras, am observat ca nu a plecat ventilatorul, am verificat siguranta si ii ok, poate cineva sa imi spuna la cate grade ar treb sa plece ventilatorul, si are cumva o bobina sau ceva de masoara temperatura si daca da, este cumva pe ventilator?

     

    motocicleta este o yamaha thundercat din '96, 600 cm , YZF600 R

×
×
  • Creează nouă...