Sari la conținut

RomiC

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de RomiC

  1. Ceva asemanator are si la bricostore.

    T-ul l-ai muncit cu adevarat,cum ar fi,sa desfaci un surub de la capul de planetara?

    Momentan am pus ochii pe un yato yt-3884,dar nu sunt hotarat.

    Multumesc pentru raspuns :peace:

    am lucrat de cateva ori la reparatiile si intretinerea unui excavator si da ... am schimbat rulmentii fata la opela astra .nu vreau sa laud trusa mai mult decat este cazul dar eu mi-am facut treaba cu ea si-s foarte multumit .

    Dar din experienta pot spune ca orice scula are o viata si depinde de cele mai multe ori daca lucrezi cu scule potrivite pentru lucrarea respectiva sau lucrezi ca un 'ghiolban' cu teu' si teava de 2 metri

  2. A folosit cineva vreo trusa de scule magnusson,de la bricostore?

    E amuzant ca pe cutie,scrie lifetime waranty :crack:

    Eu folosesc o trusa magnusson cumparata din Franta cu vreo 80 epuroi acum 5 ani , iar singura piesa care a cedat (dar l-am reparat) a fost si singura piesa data imprumut , adica cliketul mic cu tubulara de 13. Trusa este nelipsita din portbagajul masinii asa ca o folosesc si acasa si pe la munca . nu stiu ce truse au la Bricostore dar a mea seamana cam cu cea din poza . concluzie dupa atta timp ; si-a meritat banii cu prisosinta .

    post-62561-0-65768500-1434453607_thumb.jpg

  3. Am comis-o azi cam pe la 19:20 pe la Victoriei pe asfaltul udat de primaria noastra draga :(

     

     

     

    O parere care e cea mai buna solutie de lipit pentru far si daca se poate indrepta cadrul si prin ce metoda? Mersi!

    Cea mai buna solutie pentru lipit carenele cacacioase de Transalp este un lipici de 8 lei care l-am cumparat de la HORNBACH http://www.temad.ro/adezivi-etanseizanti/adezivi/bison-plastic-adeziv-pentru-pvc-rigid . vezi ca sunt doua asemanatoare la prima vedere dar numai unu' lipeste ABS

    incearca-l si nu o sa regreti alegerea facuta

  4. Sa sti ! :) ai dreptate, problema e ca la itp sau rar daca nu ai dimensiunea din carte te respinge...aici e marea problemă.

    » Post actualizat in 19 Jun 2014 09:17

    Numai e nimeni care poate sa mi zică ce cauciucuri are pe motor sau ce are scris in carte ??

    » Post actualizat in 19 Jun 2014 09:50

    Sa sti ! :) ai dreptate, problema e ca la itp sau rar daca nu ai dimensiunea din carte te respinge...aici e marea problemă.

    » Post actualizat in 19 Jun 2014 09:17

    Numai e nimeni care poate sa mi zică ce cauciucuri are pe motor sau ce are scris in carte ??

    pd 06 -pd10 au 130 pe spate iar rd10 are 120
  5. A naibii gheata ....

     

    Unde gasesc un parbriz de 88-96, ieftin spre moca? Sau, daca nu, macar unul nou dar mai ieftin, nu original.

    solutia cea mai buna si ieftina este http://www.artistique.ro/shop/grafica-si-desen/adezivi-uiversali-speciali-si-benzi-adezive/adezivi-universali-si-speciali/bison-adeziv-pentru-plastic/prod_5696.html . vezi sa scrie pe el ca lipeste ABS si POLICARBONAT !!!lipitura faina , transparenta si ... foarte rezistenta .( recomand si pentru reparatii carene transalp )

    renunta la ideea de a face tiganie cu sarma sau orice altceva si pentru 8 lei macar merita sa incerci lipiciul asta , iar daca nu esti multumit sa incerci alte variante mai costisitoare sau mai 'artizanale' .

  6. Pe azi aveam planificata o iesire off road, dar cum a plouat toata noaptea si toata lumea e noroi, am anulat o. In schimb, am zis ca hai sa o spal putin. Si am patit o nepatita: stand pe cricul central, s a crapat placa de beron de sub ea si a cazut pe dreapta, iar parbrizul s a agatat de mine cumva, naiba stie cum. Daune: carena fata, adica cele doua gauri de jos de prindere ale parbrizului. Merge refacuita carena oare? Sau sa caut alta? (desi preturile la carene SH sunt nesimtite erau de tot).

    daca mai ai bucatile rupte iti recomand lipiciul de la bison .( ieftin si bun ) . Am lipit eu carenele la TA si lipeste de numa numa si ca sa vezi ce minunatie am lipit si parbrizul care-i din policarbonat si nu mi-a venit sa cred ce treaba face . Este 8 ron la Hornbach dar lipeste ca unu' de 80 de ron . Sa citesti pe spatele cartonului sa scrie ca lipeste ABS ,Policarbonat (Perspex ) ...

    http://www.artistique.ro/shop/grafica-si-desen/adezivi-uiversali-speciali-si-benzi-adezive/adezivi-universali-si-speciali/bison-adeziv-pentru-plastic/prod_5696.html

  7. Fiind in cautare de crash-baruri pentru Transalpul meu de 650, am gasit unele care sunt rezistente, arata bine, au si optiune la lansarea comenzii de a adauga niste urechi pentru eventuale genti si / sau pentru proiectoare.

     

    http://forum.transalpclub.pl/viewtopic.php?f=169&t=3691

     

     

    M-am inscris pe forumul lor, am luat legatura cu el si mi-a spus ca pretul este de 90 euro varianta standard. Daca se vrea cu urechi pentru genti - suplimentar 5 euro, cele pentru proiectoare tot 5 euro.

     

    Singurul impediment este ca producatorul este din Polonia, dar termenul de livrare este de maxim o luna, ceea ce intrece pe producatorii nostri din Romania care dau termen "la iarna".

     

    Eu sunt pe cale sa dau comanda, livrarea va fi in octombrie. O sa va scriu dupa ce le primesc si le montez.

     

    Nu fac reclama ascunsa, nu am nimic de castigat din asta, doar sper sa vin in ajutorul colegilor care au nevoie si s-au lovit de lipsa de timp si interes a fabricantilor de la noi din tara.

     

     

     

     

    Am impresia ca-i judeci cam aspru pe "producatorii" din tara pentru lipsa de timp si interes . Ia te rog in calcul faptul ca nici unul din producatori nu isi asigura traiul zilnic din afacerea cu crash'uri sau alte accesorii moto si aceasta este o activitate care are loc de regula , dupa terminarea serviciului sau in 'uichend' cand altii se plimba cu motoarele .

  8. transalpul me de 600 urca pe la 170 iar el de 650 pana pe la 180 , doresc sa precizez faptul ca atunci cand stateam la semafor mie acul km-trajului i-mi statea la 10km/h

     

     

     

    nenea, nenea!! da cat prinde ? mere tare ??? :crack:

     

    ma iertati dar nu m-am putut abtine cand am vazut vitezele descrise mai sus

    nu am nici un interes sa mint . nu se castiga nimic din asta, iar la vitezele astea am ajuns de cateva ori asa ... din curiozitate . pentru mine viteza de deplasare cu motocicleta este in jur de 100km/h si acolo ma simt eu si mocicheta confortabil .

  9. Intrebare:

    In ce conditii a-ti ajuns la viteza maxim constructiva a TA-ului. Care este viteza maxima la cel de 600cc?

    Multumesc

     

     

    Fara bagaje(deranjeaza la tinuta), fara pasager urca la 180, conditia esentiala sa nu ai vant travers sau frontal, ideal fara vint deloc si motorul in mintile lui...

    Sorela la a mea...'92

    Cu TA de 600 din '92 prindeam putin peste 175 km/h in max 3 km , iar cu cel de 650 foarte chinuit 160 + km/h . astea se intamplau fara bagaj lateral , in conditii obisnuite de vara . Concluzia mea ca alea vechi (japoneze de la mama lor ) is mai bune .

×
×
  • Creează nouă...