Sari la conținut

rudi8791

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rudi8791

  1. Salutare la toata lumea.Stie cineva daca Andu se mai ocupa de service ?Sau vreun alt mecanic care sa se poata ocupa de un Monster 620 ie(2003)?

    Am un Monster care are nevoie de o revizie,reglare diverse.Multumesc anticipat

  2. Amortizorul ar trebui să aibă o valvă în partea de sus unde poți băga presiune de la un compresor (ca la roată) pană iți rezolvi problema. Din ce îmi amintesc, presiunea nu trebuie să fie mai mare de 2bari.

    Multumesc.
  3. Nu cred că are rost să bați drumul până la București pentru a-l încărca/înlocui.

     

    Caută un amortizor SH pe net și mergi la un mecanic generic de moto la tine în zonă, ar trebui să poată să ți-l înlocuiască. Cu ocazia asta poți să faci și un upgrade la el eventual: cred că stoc ai Sachs, poți să cauți un Showa sau chiar Öhlins.

    Ai dreptate,este Sachs.De ajuns,tot va trebui sa ajung pt diverse schimburi.Voi incerca sa gasesc ceva sa se potriveasca.Multumesc de raspuns
  4. Salutare,

    Am o problema cu amortizorul de sub sa,pare ca nu mai am niciun fel de presiune in el.Pana ajung la un service in Bucuresti,ce as putea eu sa-i fac?

    Se reincarca cu vreun gaz special sau doar

    cu aer comprimat? Multumesc anticipat pentru orice fel de raspuns...

  5. Salutare!

    Daca exista posesori de v-stroame(sau alte modele care au apelat la service-ul suzuki) din zona Galati Braila pe forum, i-as ruga sa ma ajute cu o informatie :

    ce parere aveti despre service-ul suzuki din galati? ati facut revizii, verificari la ei ? ati fost multumiti de calitatea serviciilor.

    Va cer aceste pareri, deoarece trebuie sa fac revizia de 48000 km cu tot ce implica aceasta(printre altele si verificarea supapelor si reglarea clapetelor de acceleratie)si nu am auzit de alt service existent in zona.

    Multumiri anticipate!

    Salut,

    Nu am V-Strom ,dar de fiecare data cand am fost la service cu vreo problema oamenii au fost serviabili,atat cei de la magazin cat si Ionut-mecanicul de acolo.Daca ai nevoie iti pot trimite pe privat un nr.de telefon.

  6. ce baterie aveai inainte?

     

    nu are cu ce dauna. amperajul este capacitatea bateriei. mai exact, o baterie de 10Ah nu te va tine cat una de 16Ah. in cazul in care dai la automat sau folosesti partea electrica fara a avea motorul pornit

    bateria este 12v 10 ah

  7. Salutare tuturor,

    Am si eu o intrebare:ajuta sau dauneaza cu ceva daca amperajul bateriei este altul decat cel specificat de producator?

    Moto este Monster 620ie 2003,momentan am pe ea baterie de 12v 10 ah,asa cum scrie la carte.

    Dauneaza instalatiei electrice cumva?Sigurante arse mai repede?

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

  8. Învârte când dai la demaror? Cum se aude? Poate învârte dar nu are destulă putere. Ai putea să încerci să îi dai curent de la o mașină, ca să fii sigur că nu e de acolo problema.

     

    Bujiile cum sunt? Cum ai dedus că sunt bune? Le-ai încercat pe altă motocicletă? Dacă nu, fă-o ca să te asiguri că sunt în regulă.

    invarte cand dau la demaror,bujiile au maxim 500 km,bateria a fost pusa pe redresor.

    cand apas pe butonul de pornire clipeste foarte putin si becul martor de la benzina,ca si cum nu ar avea combustibil,in conditile in care rezervorul e plin.

  9. salut,

    am si eu nevoie de ajutorul vostru.monstrul meu nu vrea sa mai porneasca.am verificat bateria,bujiile,sigurante...benzina are,pompa se amorseaza,dar se incapatineaza sa nu porneasca.

    ce ar mai trebui sa verific ?la ce as putea sa ma mai uit?

    please , HELP !sunt disperat ca nu mai pot umbla cu ea pe sfarsitul asta de sezon.

    multumesc tuturor celor ce se vor obosi sa citeasca post-ul meu si sa isi dea cu parerea pentru problema mea.

    ducati monster 620sie,2003-pacient bolnav !

  10. Salutare Ducatisti

     

    Pentru cei care nu au fost miercurea trecuta la intalnire si vin astazi la Academie si vor kitul de la Ducati ii rog sa imi zica numele complet sau numele care a fost trecut in mailul de confirmare primit de la Desmoriders.

     

    Trag eu o fuga si le iau de la fratemiu pentru ca el nu ajunge astazi.

     

    Eventual daca mai puteti distribui pentru cunoscuti ar fi ok numai sa imi spuneti numele complet pentru ca doar asta apare pe plic.

    Salutare,

    printre kit-uri exista si un plic pt Popa Iulian ?

    sunt din provincie(GL).Cum fac sa intru si eu in posesia welcome-kitului ?!multumesc pt raspuns

  11. o sa revin cu ceva poze pt ca am ceva piese compatibile cu gama 748/916/996/998 si monster. poate cineva va dori ceva de pe acolo. sunt niste piese castigate la o licitatie pe ebay si nu cred (sper) ca o sa am nevoie de toate.

     

    voi reveni cu detalii.

    salutare,

    daca printre piesele de monster,ai ceva ce nu iti trebuie,m-ar interesa un monopost.

    multumesc pt eventualul raspuns.

  12. cum grupul de ducati s-a marit si sunt oameni noi reamintim de desmoriders.

    DesmoRiders Romania este clubul de Ducati din Romania afiliat la DOC (Ducati Owners Club)

    pentru a deveni membru trebuie sa deti o motocicleta ducati si sa ai buletin de Romania

     

    sunt cateva avantaje materiale de ex. reduceri la evenimentele ducati, la vizitarea unor locatii ducati (fabrica, muzeu, ducati cafe, wdw, scoala ducati, etc. acestea pe langa faptul ca avem un club afilit la Ducati Italia si Ducati Romania.

     

    La inregistrare se primeste un welcome kit (anul acesta nu stim exact ce o sa contina, banuiesc ca unu doua stickere, o insign, un snur de gat,etc.) pentru a intra in posesia welcome kit-ului (care printre altele atesta faptul ca sunteti membri DOC - DesmoRiders Romania ) trebuie sa va inregistrati pe pagina ducati http://www.ducati.com/news/ask_for_your_welcome_kit__doc_2010/2010/03/10/index.do si selectati la club DesmoRiders romania.

    urmeaza crearea unui cont pe pe pagina web www.desmoriders.ro dar acest pas nu e asa de urgent.

     

    daca nu v-ati inregistrat va rog sa o faceti cat mai repede, deoarece s-ar putea sa se inchida inregistrarile in cateva zile.

     

    PS: TKS cocoson

    salutare,

    welcome kit-ul este valabil si pt cei din provincie ?

    daca da,cum fac sa intru in posesia lui?

    post-62565-0-53014000-1337274317_thumb.png

    are cineva vreun monopost de vanzare (care sa se potriveasca la un monster 620,2003)?monopostul este universal sau are prinderile diferite de la model la model ?

  13. Da,tipul din bucuresti nu a mai avut $ si a ramas asa cu avansul doar.Daca face rost de $ ajunge tot la el,pana atunci primul venit primul servit... :friends:

    salutare , ce banuti ceri pe motor ?

    am un prieten bun si cine stie poate ii place motocicleta asta; noi am fi vrut sa ne apucam sa restauram o motocicleta .care ar fi starea actelor ?

    multumesc anticipat pentru raspuns.

  14. @ popicadi - In tot ce am vandut pe forum-ul de IT am fost corect si nu vad de ce nu as fi pe asta.. poate pt unii par multe defecte la motorul. Nu cred ca am uitat vreun defect dar repet functioneaza totul la ea. E ideala pt incepatori de aceea imi voi cumpara alta de acolo, daca nu o vand pe asta o sa ii fac aici revizia completa sa vad cum sunt curelele de distributie care costa cma 80e am inteles si o sa o iau acolo. Nu uita ca o dau vopsita in banii astia.

    motorul arata super bine.

    o afacere buna pentru cine are banii astia!

    spor la vanzare.

  15. Intrunirea se adreseaza tuturor motocicletelor clasisce indiferent de nationalitate. Daca vrei sa ni te alaturi esti binevenit alaturi de noi.

    in acest caz,una bucata Ducati Monster se va prezenta la aceasta intalnire ,impreuna cu motociclistul aferent .

  16. Mersi de reclama :cheers:

    intradevar motorul e modificat pe 12 V cu alternator de jawa ts, aprindere pe microprocesor IMFsoft, toata instalatia electrica a fost refacuta de mine cu fire groase, bec halogen, mai am o gramada de piese de schimb originale inclusiv 2 carburatoare si un motor de 350...

     

    pret nou 1400 Ron, nu mai am loc in garaj

     

    1 euro

    motorul arata super bine pentru anii care ii are in spate ... ma mira ca nu l-ai dat pana acum ; i-am trimis unui prieten de-al meu link-ul sa-l vada si el , cine stie ...

×
×
  • Creează nouă...