Sari la conținut

HaOsSs

Membru
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de HaOsSs

  1. eu nu vorbeam de oala ambreiaj .... eu vorbeam de acceleratie ... motocicleta a avut power commander (a avut) iar acum numai are si probabil au ramas setarile care le'a trimis (pc-ul) in calculator ... deci cand bag mana in gaz calumea sub 3500 rpm in orice treapta vibreaza motocicleta in genul la asta din video secundele exact cand baga mana in gaz 0:14 - 0:19 "

    " sa fie oare problema din cauza asta ca a avut power commander si a ramas fara ?
  2. De cateva zile m-am reapucat de forum ...

     

    Bine ca avem cel mai mare impatimit de Honde printre noi.

     

    Daca incerci sa o tii constanta la aceea turatie .. cand spui tu ca tremura ... se aude ca si cum ar merge in mici suturi ? Adica smuceste putin ? Sau merge lin ... si doar tremura ?

    cand o tin constanta la turatiile acelea nu se smuceste merge lin doar cand bag mana in gaz calumea :(

  3. In ce treapta de viteza face asa?

    chiar si in treapta 1

     

    Daca motorul tau are supapa exup in evacuare ar putea fi de acolo. Pe motoarele cu exup mai vechi decat al tau e adevarat, am intalnit fenomenul cand supapa nu era bine reglata si lasa libera evacuarea in forja prea tarziu. Nu stiu al tau daca are dar simptomele erau cele descrise de tine.

    o sa ii scot maine supapa sa vad daca se comporta la fel

  4. Salut tuturor !!! de curand am cumparat acest R1 2007 nu am nici 2 saptamani si am realizat ca ceva nu este in regula cand ii dau gaz calumea sub 3500 Rpm tremura motocicleta (in mers), peste 3500Rpm motocicleta merge ca uns !

    poate stie cineva daca s'a mai comfruntat cu asa sa posteze multumesc frumos !!!

×
×
  • Creează nouă...