Sari la conținut

jerlo1978

INACTIV
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jerlo1978

  1. Pai mai mult decat sa fiu enervant de cicalitor aici, indemnandu-i pe toti sa se inscrie pe forum, sa scrie si sa voteze, ce as mai putea face? :(

    Nimeni nu intra...nici Andrei, nici Rocker, nici Truckeru, nici Fuchsia, nici Emil, nici Zoly,...

     

    Liviu, nu ai ce sa faci tu. La fel cum nici Nicu nu a avut ce sa faca cu moto-travel. Sa speram totusi, ca de data asta va functiona.... :cheers:

  2. Eu chiar am vorbit serios cand am spus ca daca e anuntata cu atata timp inainte, pot oricand (spre deosebire de Nicu, nu am doua motoare, ca sa trebuiasca sa ma duc la 2 intalniri :blbl: ). Cei care au alt program deja stabilit, ar trebui sa zica cand le-ar conveni. :cheers:

     

    Hai ma baieti....activati-mi si mie contul pe tdmromania....nu fiti rai.

     

    Ok..m-am prins..mai greu, da tot e bine. Merg credentialele de pe moto-travel :cheers:

  3. Pai din ce am inteles, cel mai votat loc de desfasurare a intrunirii a fost Raul Sadului.

    As zice ca nu-i chiar departe de tine. E destul de "central" pentru toata tara.

    Si daca tot s-a deschis discutia, ia sa vedem daca week-end-ul 1-3 iunie va coafeaza?!

     

     

    Daca stabilim ceva de acum, ma coafeaza orice weekend. Cu atata timp inainte, imi pot programa linistit concediu si alte obligatii de weekend...gen dus gagica la film.. :cheers:

  4. Salutare fratilor. Din pacate, pozele mele sunt pe laptop-ul pe care il foloseste acum, un taximetrist de la "Pelicanul".....dupa mai multe beri, am uitat laptop-ul in taxi :friends: . Cu site-ul, daca va pot ajuta cu ceva (lucrez in IT, nu neaparat web design, dar m-am mai lovit si de asta), apelati cu incredere....in limita cunostiintelor, ca timp gasim. Daca nu e rezolvata problema cu hosting-ul, ca solutie temporara, il pot urca pe serverul de web de la munca (intre 20 de domenii, nu se observa inca unul...nu se pune problema de spatiu sau resurse hardware). Zic ca e solutie temporara, pt ca nu stiu cat mai stau la job-ul asta. In rest, felicitari pentru initiativa. :cheers:

  5. Bai, benzina e, vorba lu' Jerlo, buba mare! Sper sa scoata mai repede englezoii benzina aia artificiala care ar fi 1,5 lei/litru fara taxe si ajunge la circa 3 lei/litru cu toate taxele. Initial spusesera ca la finele lui 2013 ar putea iesi pe piata. Poate or devansa termenul, ca ne omoara nenorocitii astia din OPEC!

     

    Finele lui 2013, daca nu cumpara petrolistii patentul, si-l ingroapa inainte de nastere. Pana mea...nu ma mai mira nimic.

  6. As fi zis daca era numai pe casti, dar si etichetele "noi" de pe cutii sunt identice ca forma, tip de hartie etc. cu cele "originale". Nu cred ca are treaba intermediarul...

    Posibil sa plece problema de la italieni, de la Caberg. Nu stiu ce sa zic.

     

    Motul 5100 la ce pret l-ai gasit? Eu nu am reusit sa iau cand era 100 de roni si acum a sarit pretul la 150ron.

     

    M-a costat 150 de lei bidonul de 4 litri, cu tot cu filtru. Numai uleiul, a fost 120 sau 125.

  7. Acuma spui? Sunt doar cateva luni de cand am renuntat la coada :blbl: , daca stiam....:lol:

     

    Acum, intrebarea care se naste in mintea mea de roman suspicios...esti sigur ca magaria nu e a intermediarului??? Pare prea gainarie pentru niste nemti...zic si eu.

     

    Care dintre voi are filtru de aer K&N cu intretinere? Sunt curios daca ati mai folosit si altceva la spalarea/gresarea lui, in afara de kitul K&N dedicat. Intreb pt ca am gasit la mymoto, solutie de curatare si gresare, mult mai avantajoasa, facuta de motorex. Pret mai mic si cantitate mai mare. In alta ordine de idei, am inceput aprovizionarea pt revizia de primavara. Luna asta ulei (motul 5100) si filtru de ulei, luna urmatoare e randul placutelor de frana spate.....si tot asa....sa nu ma prinda inceputul de sezon nepregatit.

     

    Multa bafta :cheers:

  8. Fratilor, pana la urma cum e cu noul regulament, privind obligativitatea folosirii cauciucurilor de iarna? Ne afecteaza si pe noi? Adica, neavand cauciucuri de iarna pt motociclete, avem voie sa circulam in perioada asta? Treaba cu aderenta redusa pe temperaturi scazute, e intr-adevar o problema. Cred ca oricat de moi ar fi gumele din dotare, tot se rigidizeaza prea mult la temperaturi mici...prin urmare...pe franare de urgenta esti ca un fel de sanie.

  9. Am fost azi intr-o tura scurta, cam 70 de km, nu am simtit frigul nici la corp, nici la cap, desi prin AGV -ul meu K3 mai intra ceva curent p elanga viziera.

     

    Insa mainile mi s-au facut BOCNA - si asta cu manusi groase de iarna + manusi subtiri luate pe dedesubt. Nu am aparatori la maini si nici manere incalzite, desi manerele incalzite nu cred ca ajuta la cele doua degete pe care le tin constant "in aer" - pe ambreiaj si frana.

    Altii cum rezista pe vremurile astea?

     

     

    Cand e frig rau, la maini nu prea ai ce sa faci. Nu conteaza cat de groase sunt manusile...tot ingheata pana la urma. Sau cel putin, eu nu am gasit solutia. Poate niste hand guards-uri serioase, combinate cu manere incalzite, rezolva problema. Altfel, la semafor, pui mainile langa motor sa se incalzeasca oleaca :cheers:

  10. Si daca ati fost anul trecut de ce sa nu mai mergeti o data anul asta? :)

     

    Important mi se pare sa stabilim un numar de 5-6 locatii si apoi sa ne decidem unde sa organizam intrunirea. Poate anul asta reusim sa o organizam mai k lumea!

     

    GPS din ala am si io.Pentru cat de ieftin e, mi se pare destul de rezistent.

     

    Salut Liviu. Nu mi se pare prea ieftin frate, la 10 mil doar cu harta Romaniei. Ar fi frumos din partea lor daca ar vinde doar jucaria...fara soft. Ar fi mai ieftin...ca oricum a doua zi are instalata o crackuiala cu toata Europa :cheers:

  11. Asa se spera :D

     

    Altceva... voi ce casti folositi si cum stati cu zgomotul?

     

    Pe mine m-a mancat palma si am dat comanda de asta:

     

    204734_410_FR_10.JPG

     

     

    Salut. Asta nu e mancat in palma....pe mine m-a mancat in palma cand mi-am luat un Schuberth C3. Imi plac foarte mult castile flip up, si dintre toate pe care le-am avut, asta e de departe cea mai silentioasa si cea mai usoara, iar pin lock-ul chiar functioneaza....nu se abureste neam.

×
×
  • Creează nouă...