Sari la conținut

zoli13

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de zoli13

  1. Am cumparat 1 l de ulei pt furca Motul Expert Light 5W iar cand am desfacut flaconul am constatat ca uleiul are o culoare maro inchis spre deosebire de cel care i-mi ramasese de tura trecuta care are o culoare alba transparenta fiind acelasi Motul Expert Light 5W si acum intrebare pt cunoscatori, este un ulei contrafacut???ori au schimbat compozitia si de aici rezulta diferenta de culoare?

    Nu cred ca ar fi fost ok sa combin cele 2 uleiuri deci am mai cumparat un flacon care era tot de culoare maronie...

  2. Ajuns acasa spalat motor echipament etc....tras concluzii un wknd. foarte reusit cel putin din punctul meu de vedere dar cred ca si ceilalti participanti sant de aceeasi parere prima zi ne-am cam pierdut un pic datorita unor detalii technice care a 2-a zi au fost puse la punct si nu au mai fost nici un fel de probleme,traseul prima jumatate cam enduro clasic urcari coborai macadam tot asteptam buclele de A la un moment dat incepeam sa-l pomenesc pe organizator....nu am apucat sa o fac de multe ori fiindca a aparut prima bucla si apoi a 2-a.......si mi-am retras toate cuvintele si gandurile din ora anterioara spre final asteptam sa vad sosirea si in special dozatorul de bere dar nu inainte de a ma scapa de echipamentul care era inbibat de la ploaia care ne-a dat vre-o 10 min dar suficient sa nu mai avem nimic uscat pe noi si pe aceasta cale i-mi cer scuze de la "Bunicu" al carui umbra am fost toata tura ca nu m-am prezentat la dozator decat dupa ce m-am schimbat.

    Felicitari organizatorilor Dan,Liviu si celor pe care nu-i stiu si au participat la organizare astept cat mai multe curse de acest gen......

  3. Sant un proaspat proprietar de crf si nu prea i-mi place capatul tobei a facut cineva vre-o modificare cu un capat mai cu design???vorbesc chiar de capatul tobei nu de toata partea finala in care e prins db killer-ul care binenteles l-am eliminat,am o linie completa de tobe sport care arata muuult mai bine dar i-mi da exces de putere si nu e ok pt enduro.

  4. alimentarea direct de la baterie printr-un fir cu siguranta asa vine xenonul iar comanda de la una din mufele de la bec dar problema esentiala cred ca e consumul mare in momentul pornirii xenoanelor deci parere personala e tot una de unde iei un +, doar sa reziste firul la consumul ce trece prin el asa ca am sa incerc solutia data de Galen cu dioda+condensator o idee f buna condensatorul acumuleaza tensiune care poate sustine tripul in momentul cand xenoanele se amorseaza si au un consum mai mare iar dioda nu lasa sa se scurga crt din condensator doar spre trip asta dupa logica mea doar nu neaparat trebuie sa fie asa :huh:

×
×
  • Creează nouă...