Sari la conținut

Azamfirei Alexandru

Membru
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Azamfirei Alexandru

  1. Si eu spun la motociclete ... "mobra" ... sau "bicicleta".

     

    E o poanta .... acum hai ... facem topice .. ca si asa ne plictisim.

    Nu e scris deloc "ironic" si nici nu am facut un topic la plictiseala,dupa cum observi titlul scrie clar "sa zambim putin" si mie chiar mi s-a parut amuzant, daca tu ai un simt al umorului mai greu de strapuns este problema ta.

  2. ..inteleg,multumesc mult pentru raspunsuri,nu am de gand sa ma aventurez nu stiu pe unde dar sunt putin departe de scoala si as vrea sa fac naveta iarna asta,pe unde voi merge e strict centrul orasului dar si acolo pot exista pericole....sunt si eu incepator si probabil ma vad mai zmeu,e posibil si dupa 2-3 drumuri sa mi se termine cheful de mers iarna.Mai astept totusi pareri

  3. Vreau sa va intreb daca imbracat bine si cu niste crampoane noi pot sa ma descurc iarna cu mersul pe drumurile publice,stiu ca in lege normal nu se merge cat e zapada pe asfalt dar nu cred ca daca mergi regulamentar si echipat corespunzator are ce sa iti faca organu.

  4. Fratilor,vreau sa va intreb si eu ceva,sper sa nu ma luati la suturi,mi-a spus cineva,care are o honda bineinteles,ca r1 is de (cuvant urat) si ca mananca ulei cate un litru la un plin de benzina.E pe bune sau doar vroia sa laude Honda in fata mea pt ca are el

  5. Parerea mea este sa iti iei un R125,sa ii cumperi o toba AKRAPOVIC de aia speciala pentru el,la 500e parca e,iar la sunet garantez ca vor intoarce toti capul chiar si dupa un 125.Sa il vopsesti gen R1 si sa ii pui stickere de R1 pe el,niste xenon&angel eyes nu strica,macar daca iei 125 sa fii cel mai tare din parcare.Cu echipamentul stai potol,nush cine zicea de 800e echipament=))).Ia-ti niste genunchiere-tibiere mai scumpisoare si mai bune,o armura sanatoasa,o casca buna,manusi bune si eventual niste ghete si nu ai nevoie de altceva crede-ma iar in 300e iesi cu astea.Multa bafta!

  6. Sincer ma pis pe ce a zis Mircea Badea in legatura cu accidentul,cum ca e vinovat 100% motociclistul.In principiu e adevarat dar cat o sa ne mai omoare basistii astia?Cum zicea si Badea(de data asta sunt de acord cu el),daca mai prinde un mandat vine si ne omoara pur si simplu,fara ascunzisuri cum incearca acum,pur si simplu vine cu un pistol si ne impusca pe toti care mai comentam.Asta e si nu e de comparat acest incident cu exemplul cu baiatul cu pizza ca daca pateste ceva nu e vina celui care a comandat pizza.Clar ca NU e vina lui,dar nici accidentele nu sunt similare.Baiatul ala cu Bentley trebuia sa opreasca indiferent de situatie,si probabil politistul nu l-a oprit doar ca sa vada cum arata un Bentley,sunt sigur ca ceva era in neregula(99% viteza cu care circula)

×
×
  • Creează nouă...