Sari la conținut

sssst

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sssst

  1. la Prietenesti fiecare se da unde vrea. ce conteaza ??cine hotaraste la ce clasa sa te incadrezi si in baza a ce?? e strict de fun


    » Post actualizat in 24 Mar 2015 05:06

    BTW, salut nr 4, eu te am depasit pe ultima bucla de experti in prima tura unde te chinuiai sa treci de un perete. Totusi ai terminat cursa in fata mea.

    P.S. Felicitari pt timpul de 1ora 39 minute in tura a doua fata de 3 ore in prima :)

  2. eu am plecat pe 16 la hobby si deja era ambuteiaj acolo. m am oprit la mijloc si nu mai aveam cum sa urc trebuia sa o iau din nou dar daca ajungeai jos nu mai puteai urca. intradevar un oficial mi a spus sa ocolesc urcarea ...am zis mersi si asa am facut.

     

    p.s.

     

    Prima zi am abandonat imediat dar pentru traseul de a doua zi trebuie sa va felicit. :)

  3. Teo formula magica de anul trecut ne-a fost prezentata sub numele de XM RAID ,urmatoarele 2 curse au fost tot sub numele de XM RAID ,asta nu are nici o legatura cu cine e sau nu mai e in clubul respectiv, ma alesk in 24 oct meritul a fost al clubului iar laurii eu nu am de unde sa stiu cine i-a cules. Problema este k eu m-am prezentat la ultimile evenimente XM RAID si am fost foarte forate dezamagit si din cate stiu nu sunt singurul.

    Iar faza cu ploaia, scuza ma stiau de 5 zile k o sa ploua .cred k aveau suficient timp in 5 zile sa marcheze un traseu de 30/40 km pe drmumurile forestiere de pa acolo si sa faca clasa hobby doar forestier, plimabare ceva de genul . Nu cred ca este normal k intr-un concurs de 80 de oamnei din care 50 sunt la hobby sa le dai un traseu de genul asta.Asta inseaman k neglijezi majoritatea si ca urmaresti sa faci din ce in ce mai greu. Eu ma dau de ceva timp cu motoru si am o idee cu ce se mananca eduro asta dar ma dau incontinuare la hobby pt ca mai am foarte mult de invatat.Hobby-ul asta a fost de 10 ori mai greau k tot traseul de la REA din vara unde a plouat 6 zile nonstop

     

    NU mi se pare normal sa se imparta in mod egal fondul de premiere pt k unii chiar au terminat taseul ,altzi au faramat motocicletele incercand sa termine, si nu in ultimul rand unii au cheltiuit mult mai multzi bani sa se deplaseze din tzara decat cei de prin bucuresti sau sa nu mai vorbim de cei din buzau . parerea mea e sa li se dea toate premiile celor care au terminat traseul, k pana la urma urmei lor le-a fost adresat intreg concursul.

     

    da-mi voie te rog sa te contrazic, am participat la clasa hobby, nu a fost usor ce-i drept dar am reusit sa termin (CP3 cum era stabilit pt hobby), in conditiile in care a fost primul concurs de enduro din viata mea.

    daca era vorba de forestier plecam de sambata acasa. organizarea a fost super ok (sa traiasca sarmalutele :laugh:), ne-am simtit foarte bine si vom reveni cu siguranta la urmatoarele concursuri XM raid chiar daca va fi ploaie sau nu... dar o sa vorbim cu BUSUIOC de la meteo :laugh:)

×
×
  • Creează nouă...