Sari la conținut

Lauris

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Lauris

  1. nu cred ca e de la soc, incearca sa il pornesti cam asa:

    fara contact, da-i 2-3 pedale la rece.

    pune contactul, decompresezi, dai putin la pedala, pana simti ca o urcat pistonul, apoi da-i o talpa zdravana, cu calcaiul usor scos in afara.

    la mine functioneaza.

    daca nici asa nu vrea (dupa cateva incercari) verifica si bujiile si fisele da la bujii.

    mai departe nu stiu sa te sfatuiesc, la curatat/reglat carburatorul te ajuta astia mai meseriasi.

    bafta!

    PS sau incearca sa mai strangi surubul de aer putin. in cate ture sta la ralanti, cu motorul rece?

    Asa incerc si eu numai ca la mine nu functioneaza, abia dupa ce obosesc bine se gandeste sa porneasca si da folosesc si socul, de aceea cred ca e o problema de carburator.Bjiile dau scantee si sunt schimbate recent,din pacate nu am turometru sa stiu exact turatia.Nimeni nu a schimbat semeringurile de la furca?

     

    Salutare, de unde pot cumpara si eu niste piese pentru DR 650 RSE 1993? Imi trebuie cablul de kilometraj, maneta frana, releu de semnalizare, filtru de ulei si filtrul de aer.

    Incearca cu incredereMy link

  2. Salutare! am si eu niste probleme la Suzuki-ul meu DR 600 si anume:1) vreau sa-i schibm semeringurile de la furca si nu stiu cum sa procedez sa le scot pe alea vechi fara sa stric semeringurile de praf ca nu am gasit noi niciunde si trebuie sa le pastrez tot pe alea;2)imi porneste greu la rece si nu stiu ce reglaje sa-i fac, banuiesc ca nu-i vine benzina suficienta, dupa ce porneste are tendinta de a se opri si trebuie sa o tin putin turata pana se incalzeste un pic motorul dupa care merge bine.Multimesc anticipat

×
×
  • Creează nouă...