Sari la conținut

Reverse

Moderatori
  • Număr conținut

    4.082
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Reverse

  1. In primul rand vreau sa-i felicit pe Alec & co pentru organizare si traseul bine marcat si frumos conturat. Totodata, atmosfera a fost superba si ne-am simtit bine mai ales cei ce am venit de vineri si am apucat sa socializam niste gratar cu discutìi aprinse stinse cu bere :D

     

    In ceea ce priveste ciordeala romaneasca, ma bucur doar ca mi-au vazut destui roata spate in cursa, care teoretic sunt mult mai sus in clasament ( timpi / tura ) si poate daca n-as fi defrisat padurea lui alec si as fi scris acest post cu ambele maini as fi fost suparat si frustrat de rezultatele finale. Dar na, poate nu inteleg eu bucuria de a fi in divizia A si a juca fotbal cu oamenii in scaun cu rotile incercand sa-i bati.

     

    Pregatiti grataru baieti ca in vreo luna vreau sa vin sa ne mai distram!

  2. am redeschis acest topic pentru a posta ultimile detalii, in numele celor apropiati lui care se ocupa

     

     

    "

    34 minutes ago

    Pt cei ce doresc sa doneze orice suma pt Ene Mihai cunoscut in lumea motociclismului si nu numai, sub porecla de Grizly, o pot face si in contul ING bank RO55INGB0000999902059134 pe numele de Ghirda Catalin Rafael....voi scoate un extras de cont! multumesc tuturor! celor ce pot face asta personal, va astept sa ma sunati la 0765208018, 0724444485, 0755767227. inmormantarea va fi in Bucuresti, dar inca nu stim data exact! voi posta noutatile, in continuare pe facebook, sa va tin la curent! diseara dupa ara 22:00 ne vom strange la locul accidentului....acolo voi fi si eu si pot strange bani de la cei ce doresc sa doneze orice suma, pt ajutorarea familei! Sa nu ramanem nepasatori si sa dam si 5 lei, pt ca trebuie sa ajutam!!!! numerele mele de tel sunt 0765208018, 0724444485, 0755767227.ghirda catalin rafael.....odihneste`te in pace frate si sa iti fie tarana usoara!"

     

    dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

  3. Pai e diferenta destul de mare,K4 trage mult mai bine, io am si injectie sport pe ea,acum nush cat de diferita e injectia sport,fata de injectia normala!!Oricum mie imi place la nebunie,zilele astea schimb toba stock cu un Akra scurt din carbon,tre sa fac rost de bani sa il adaptez :crack: !!!

    Ce e injectia asta sport?

  4. ca tu iti iei informatile din carti e treaba ta....... pana una alta i-ati ce casca vrei si asta voi face si eu. :crack:

    Trecand peste faptul ca o casca lovita isi pierde eficienta si devine cam useless pentru urmatorul impact major, cand eu schimbam castile si reuseam sa-mi fac o parere despre subiectul asta, tu nici macar nu stiai pe ce parte trebuie sa te urci pe motor. Daca esti capabil sa asculti un sfat de la cineva, bine, daca nu atunci succesuri maxime raidare. Valabil si in cazul amortizorului de ghidon.

  5. am vazut azi unul pe paris, si mai tot vad unul pe sofia(?)... deci imi pare rau.... vin astia cu fata de gixer la tine pe strazi ;)

    cel murdar, lipit si neingrijit de pe beller e al meu...in fine, dupa cum spuneam, eram doar curios. pupicei dulcei :)

    Cand te mai duci sa-l cureti, sa-mi iei si mie niste Joffre de la cofetarie d-acolo ! puppiceiii :P

  6. V-ati udat toti de parca erau poze cu Bianca Dragusanu..."wow, incredibil...da` aripa ce face? da` cauciucu ce face? face bine?" ;)

    S-o stapanesti sanatos.

     

    Si ca un incepator cu capul pe umeri ce esti, pune-i neaparat amortizor de ghidon si schimba-ti ceaunu` ala caruia tu ii spui casca. Sunt sigur ca moare pixdele dupa aerul de bedboi pe care-l inspira dar tot un ceaun ramane.

  7. Donsoara motociclista, cand blochezi roata fata nu derapezi, cazi sau sari peste motocicleta. Urmele de franare de 18 m sunt de la roata din spate, incearca tu sa faci 1 metru de derapaj cu roata din fata blocata. Nimeni nu respecta regulile de circulatie 100%, eu inclus de aceea cand iesim in trafic si depasim linia continua, cand depasim viteza legala, cand ne strecuram printre masini ne asumam niste riscuri. Iti poate merge bine la nesfarsit, sau poti sa o patesti. Depinde de mai multi factori : noroc, indemanare, conditii de drum, etc. Si totusi, ce am invatat din acest topic ?

    Jura-te! Afla ca se poate, chiar daca nu e relevant in conditiile de fata.

  8. Viteza prea mare nu avea, maxim 80 probabil...dar a trecut pe rosu si asta e clar.Interesant cum s-a intors Cielo ala, probabil si datorita ca a luat contact cu sinele. Domnul specialist, imi cer scuze ca m-am indoit de afirmatia ta in legatura cu cele ~180 de grade.

     

    P.S. Cielo asta e buna de drifturi, pacat ca e Koreana ca altfel sigur o foloseau japonezii in campionatele lor de drift :)

  9. 180 de grade inseamna ca fata s-a intors acolu unde a avut c*ru ... ce e atat de greu de inteles??? Motoru era praf oricum stai calm mai exista numai de la rezervor incolo. Plus ca masina a fost ajutata si de terasamentul de tramvai sa ia asemenea viraj.

     

    Hai poate ca nu erau 180 de grade dar 160 de grade tot erau ca era cu partea anterioara putin oblic catre sensul de unde a venit...

     

    WTF ai inceput sa te "indoi" dc postez??

    Stimabile, cum sa fac asa ceva? Stii doar ca respect opinia unui specialist, mai ales a ta :) !

  10. DECI AI SPUS NUMAI ABERATII!!

     

    In primul rand nu ai fost acolo. Citezi, sau incerci sa, niste lucruri auzite de "shefuuuu shefuuuu :lick: :lick:". Singurul lucru care a fost miscat a fost motoru care a fost miscat cu... 50cm. De fapt a fost rasucit de un baiat destept ca sa poata lumea sa circule pana a venit politia.

     

    Exista acea pata de benzina. Exista acea urma de franare unde s-au tras "dugile" aka s-a marcat cu creta. Impactul a fost in portiera drapta spate si a rasucit masina cu 180 grade. Masina nu a fost mutata.

     

    Stai jos ai 2!

    Cu cate grade? A tras babuta si frana de mana inainte? Iarta-ma ca ma bag in seama dar am vazut multe accidente cu motoare si masini, dar mi-e greu sa inteleg cum putea motoru ala sa intoarca un cielo cu 180 de grade...adica putea, nu contest, dar urmarile ar fi fost altele clar. Ati fi pus 2 saci de "motor" in portbagaj la Passat....si vreu 3 saci de Cielo in dubele alea nino nino

×
×
  • Creează nouă...