Sari la conținut

liviu_r1

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de liviu_r1

  1. eu zic ca era pe o roat pentru ca uitati-va pe la secunada 3 sau 4 aproape de intersectie cum face balans st si dr si spre sfarsit o pune jos uitatiba la poza pe care am postato daca ii dai -Download si ii dai zum o sa vezi cat de sus este oglinda fata de pamant asta este parerea mea ca era pe o roata .

    post-64245-0-60869600-1314770729_thumb.jpg

  2. da .. la scurt timp am ajuns si eu acolo il loasera pe baiat smurdu si evident la volanu masinii era o cioara !omu dupa impact nici nu sa sinchisit sa opreasa masina exact in locul unde sa produs accidentu a intra cativa metri pe straduta ...... la dateva minute au inceput sa apara si cioroiiiiii ,,frate s-a loat cineva de tine spune-mi ca ii rezolv io dupa ce ca ala era vinovat mai venise si cu scandal ! asta este lumea numai bine insanatosire gravnica motociclistului

  3. Offtopic: As vrea sa-ti transmit o injuratura sau o lauda pentru aceasta replica (inca nu m-am decis), dar nu pot pentru ca sunt moderator aici si ar fi interpretat gestul ca o provocare ca sa te pot pedepsi fara motiv mai tarziu. Treaba ar trebui dezbatuta la bere nu pe forum dupa parerea mea :drink:

    poi hai sa ne strangem mai multi si sa iesim la o terasa ceva zilele astea!care se baga ?

  4. Mai, unii ma exasperati cu puerilitatea voastra!...daca nu stii sa-ti completezi un profil, si sa scrii suficiente detalii in ce postezi lasa-te de dat informatii incomplete...unde?..in ce oras s-a intamplat?..in ce cartier?...tu crezi ca lumea incepe si se sfarseste cu zona ta?...cu cartierul tau?..cu oradul tau?...e vorba de Bacau?...de Barlad?...de Ferentari?...

     

    ...ce e trist e ca din pacate santeti muuuulti din astia...si folositi motociclete....foarte periculos!!!...s-a umplut tara de raceri, reisari, sau cum va spuneti...si rubrica de accidente!...

    imi cer scuze domu expert este vb de Bucuresti!

     

    se pare ca e in bucuresti cartierul pantelimon vis-a-vis de electroaparataj ..

    ai derptate daca stai acolo in zona cunosti

     

    Mai, unii ma exasperati cu puerilitatea voastra!...daca nu stii sa-ti completezi un profil, si sa scrii suficiente detalii in ce postezi lasa-te de dat informatii incomplete...unde?..in ce oras s-a intamplat?..in ce cartier?...tu crezi ca lumea incepe si se sfarseste cu zona ta?...cu cartierul tau?..cu oradul tau?...e vorba de Bacau?...de Barlad?...de Ferentari?...

     

    ...ce e trist e ca din pacate santeti muuuulti din astia...si folositi motociclete....foarte periculos!!!...s-a umplut tara de raceri, reisari, sau cum va spuneti...si rubrica de accidente!...

    ...ce e trist e ca din pacate santeti muuuulti din astia...si folositi motociclete....foarte periculos!!!...s-a umplut tara de raceri, reisari, sau cum va spuneti...si rubrica de accidente!... aici ai deraiat de la subiect grav !

  5. Inteleg ca te-ai lovit si la degete, ca tastezi extraordinar de prost... In rest numai sanatate.

    ma iesti nebun uite unde era carcotasu daia nu mai poti u sa dormi ca nu tastez io bine sa ai tu regimul meu de munca si atunci sa te vad pe tine cu tastezi {miezule}

     

    Inteleg ca te-ai lovit si la degete, ca tastezi extraordinar de prost... In rest numai sanatate.

    nu degetele au fost bagate in pi..a k sa intelegi si tu cum sta treaba alt ceva nu aveai de comentat decat cum scriu io da scriu cu piceoarele esti multumit domnu comisar!

  6. E bine ca nu a patit mare lucru motociclistul.

     

    Cred ca cel mai bine in astfel de cazuri este sa faci in asa fel incat sa nu patesti tu mare lucru (parerea mea), fiindca nu vad de ce ar trebui sa stai prin spitale (de exemplu accidentul de la Unirii) daca ala e (cuvant urat) si trece aiurea. Evident nu vorbim de copii aici fiindca lor nu ai ce sa le ceri.

    /index.php?/topic/665772-piata-unirii-23072011-ora-1945/page__st__10 despre asta era vb

  7. Pai conservarii nu stiu mare lucru. Ei nu ne vad, nu ne aud, nu pastreaza distanta, ne injura, nu sicaneaza in trafic. Asta e valabil pentru cei care merg ok. Daca mai sunt unii care merg mereu teava cu 200 la ora aici se schimba foaia. Vina e si a unora dintre noi. Dar in mare, conservarii nu prea ne baga in seama. Nu cred ca trebuie sa mai treaca 1-2 ani ca sa fim si noi observati in trafic. Romanul nu stie sa conduca. Carnetul e luat cu spaga de multe persoane. Legile sunt pentru fraieri si nu sunt dure. Soferul face ce vrea el, merge cu cat vrea el, intoarce unde vrea el. Doar ia o amenda de 200-300 lei si atat. Plus ca soferul e smecher, vorbeste la tel, nu te vede ca nu ii pasa. Asa ca ce asteptari sa mai avem????

    stii care e problema la noi in tara nici macar instructori nu isi bat capu cu tine prea mult !uite in Germania imi explica cineva care e stabilit acolo de ceva ani si zicea ca in momentu cand da traseu degeba da semnal si se uita in oglinda daca nu intoarce si capu sa verifice !e iei chiar ia in considerare unghiu mort al oglinzii .la noi e k la nimeni toti se bazeaza pe jmecherie, pumni,pistoale,bate ,etc si noi vrem respect in trafic ???nu cred ca vom primi vreodata asa ceva .a fost reaba aia acum ceva vreme cu permisele de AG ce lege sa stie aia ? :moto:

     

    Lasa ca ai niste picioare tare sexy acum, sigur iti vei aminti mereu de protectii cand te vei uita la ele pe viitor. :)

    lasama ca vb la modu cel mai serios a fost primu meu incident din 2009 si pana luna trecura si i-am cam loat frica umpic asa aseara o ardem pe splai cu 70 km\h ca stii cum e pana nu o patesi nu te inveti minte asta in cazu meu k la alti nustiu cu o fi .piceoru ca piceoru da mai rau ma durea de mobra :laugh:

     

    bine ca imi mai zicea unu altu ba cand o sa cazi sa vezi durerile dracu ce o sa ai nu am crezut prima noapte nu am inchis nici un ochi ca im apare imagine numai impactu ma dure si piceoru abea dupa cateva zile am putut sa ma odihnesc si io cum trebui

  8. daca doresti sa iei un sfat bine daca nu ,sa te fereasca domnu sa patesti ceva sa vedem dupa aceea ce pareri mai ai. DA trebuie sa fim "tigani|"in acest caz , fiindca firmele de asigurari sunt bulibasii!!!!!

    hai sa iti mai dau un exemplu, un prieten cu zx9 mergea incet si cu atentie(vreme ploioasa)se apropie curba franeaza ,un neatent din spate nu vede si acroseaza usor roarta spate ,motociclistul iasa in decor . se da asigurarea se merge la asigurator si canci.accident neverosimil ,pe auto nu se vedea nici un semn de acrosare asa ca daune 0.daca se chema politia de fata alta era socoteala... se faceau masuratori ,declaratii martori...dar asa ..

    ai perfecta dreptate asa am patit io acu 0 luna si dosaru meu e bagat la frauda acum ca io ca un idiot ce am fost am zis sa nu fiu rau si sa ii fac ptobleme lu ala am facut amiabila noroc ca ma salvat juliturile

    post-64245-0-53096600-1311844081_thumb.jpg

    post-64245-0-02186100-1311844086_thumb.jpg

  9. Imi pare rau sa-ti zic, dar tu nu stii (ai aobservat ca nu am scris "nustii") sa scri. Logica imi spune ca nu prea ai trecut pe la scoala si aceeasi logica ma pune pe ganduri cum ai reusit sa-ti iei permisul de conducere. Stiu ca-ti trebuie ceva scoala ca sa poti da examen pentru permis.

    sa mori de ciuda am si bacu loat

     

    Imi pare rau sa-ti zic, dar tu nu stii (ai aobservat ca nu am scris "nustii") sa scri. Logica imi spune ca nu prea ai trecut pe la scoala si aceeasi logica ma pune pe ganduri cum ai reusit sa-ti iei permisul de conducere. Stiu ca-ti trebuie ceva scoala ca sa poti da examen pentru permis.

    sau te simti cumva ofensat ?

     

    Imi pare rau sa-ti zic, dar tu nu stii (ai aobservat ca nu am scris "nustii") sa scri. Logica imi spune ca nu prea ai trecut pe la scoala si aceeasi logica ma pune pe ganduri cum ai reusit sa-ti iei permisul de conducere. Stiu ca-ti trebuie ceva scoala ca sa poti da examen pentru permis.

    ma si pana la urma ce e gresit in comentu pe care l-am lasat ?sau te plictiseai pe topicul asta ?si ce ai zis ia sa ma bag io putin in seama asa nu?te-am deranjat cu ceva ?

  10. Ms. de incurajari.Despre tipa nu stiu ce sa zic cu banii.Ma tot suant dar nu am putut sa ma ridic din pat fara ajutor asa ca nu am mai raspuns.Mai mi-a trimis si un mesaj dar tot la fel nu prea eram in apele mele.Eu sper macar clavicula sa mi se lipeasca cum trebuie ca e rupta in 3 locuri.Acum o sa vad ce fac.maine ma mai duc la o radoigrafie sa imi spuna daca e pusa ok,bine inteles la alt spital si sa vad ce fac cu hamul ca imi opreste circulatia la ambele maine si ma cam dor venele.Si cu siguranta daca stateam mai bine cu banii schimbam numerele ca trebuie sa i le dau inapoi fostului proprietar.Ms inca o data de incurajari si o seara buna tuturor.

    in primu rand sa iti plateasca treaba cu spitalu ca si acolo o sa cheltui o gramada de bani si porma sa iti faca mobra ca asa e frumos

  11. sal hai sa va lamuresc un pic cum sta treaba motociclistul este coleg de munca george are cateva julituuri si clavucula rupta inrest este ok numai bine

     

    dupa numar pare a fi un satanist.... nu stiu ce sa zic despre a cui a fost vina......mellow.gif

    nu e satanis stai linistit e un bait super ok

×
×
  • Creează nouă...