Sari la conținut

freedomfighter

Super Membru
  • Număr conținut

    494
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de freedomfighter

  1. Eu inteleg si asta dar hai sa luam un pic altfel. Daca noi, consumatorii nu mergem in magazine locale si nu sustinem, patronii nu o sa aiba bani sa angajeze un om bun si ramane cu unu mai prost la care o sa ai experienta proasta ca nu stie...

  2. Eu nu inteleg de ce trimiteti oamenii in Germani si Ungaria.. si la noi exista. De exemplu Oradea are salonul BMW, la Cluj ai Yamaha, ai la COC motors uzate, la Gherla MotoMus sa nu zic de Sebes unde este Motoboom cu de toate, la Bucuresti ai aproape de toate.

    In prima faza decide-te ce tip de motor vrei sa iei sau ce-ti place si dai drumul la google.....

  3. Da, intr-adevar, mobra voastra era intr-un mare fel :peace:

     

    Ps; Va felicit pentru felul in care faceti afaceri, toata lumea este multumita de voi!

    Incerc sa satisfac pe toata lumea. Si daca vb de BMW sau poate sa fie Yamaha Honda etc... eu nu ma uit la un client ca si client, ma uit ca la un coleg pe doua roti pe care il pot ajuta transimisand experienta mea.

    Asa ca pe langa un motor eu castig un PRIETEN! :D

  4. Am 95 kg si 1, 87 fac sala de mult :) nu e pb greutatea.

    » Post actualizat in 22 Jan 2016 19:13

    Stii vre-o oferta buna?

     

    Trebuie sa intreb, am un prieten care vrea sa vanda mobra. Stiu ca are 7x.xxx si ca sa gandit sa-si ia un BMW dar nu ne-am inteles la pret :D . Revin cu detalii. Am avut si eu un RT superb ..Sa dat

  5. Va salut pe toti!

    Ieri am achizitionat si eu un Yamaha FZS 600 din 2000 si am o mica problema. Motocicleta a stat vreo 3 ani si flansele de la admisie care vine intre carburatoare si motor sunt crapate! Inca nu trage aer fals dar nu se stie nici odata! M-am uitat peste tot pe internet si au un pret destul de piperat! Cineva stie ceva metoda mai ieftina? Multumesc mult!

  6. stie careva ceva service care iti modifica saua de la motor, in sensul sa iti schimbe si sa-ti remodeleze buretele din ea? aveam mai demult link de la ceva magazin din debrecen, dar nu-l mai gasesc.

     

    http://www.tommot.eu/ro/

     

    salut, varianta mai ieftina , e si aici pe forum:

     

    http://www.motocicli.../page__st__1310

     

    iar magazin:

    http://www.tommot.hu/

     

    altceva, stie cineva despre ceva reducere de pret la carburant in weekenduri la petrom langa lotus?

     

    ai fost mai rapid :))

  7. Am fost la fata locului cand sa intamplat nenorocirea! ce spun ziristi si ce sa intamplat este cu totul diferit! Motociclistul mergea pe banda 1 normal si din spate camionul a impans ca a adormit, dupa ce a picat motociclistul camionul a trecut peste sofer lovind capul soferului fatal :(! Asta este adevarul dar cu totii stim ca nu putem spune uneori adevarul :( Sincera condoleanta!

  8. Am auzit si eu treaba asta cu scumpirile de RCA, nu stiu din ce data dar probabil din mai cum zici tu...Aproximativ cat costa pe 1 an asigurarea?

     

     

    Deci pt pret informativ imi trebuie niste date: CNP, nr de inmatriculare, seria de sasiu, kw, ccm exact, de cand ai permis: anul si luna(nu conteaza la ce), si clasa B/M, asta gasiti pe partea alba a foii unde este si valabilitatea. De ex.: B0, B1, B2 etc. si un nr de telefon ca sa va contactezi! Multumesc mult!

×
×
  • Creează nouă...