Sari la conținut

sorin.danciu

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sorin.danciu

  1. Salutare, stie cineva unde ma pot duce cu fi miu sa probez echipamente enduro/cross? Ca as vrea sa probez si pe urma sa ii iau de pe net dar cum nu stiu ce masura poarta tre sa gasesc un magazin in buc unde pot gasi ceea ce caut. Daca stie careva, nu ezitati sa imi spuneti va rog. Multam mult de tot

     

    P.S. - sau macar sa gasesc pe cineva care are un baiat/fata de 5 ani sa pot proba echipamentul lui pe fi miu , asta in cazul in care nu gasesc magazin cu echipament pt copii pe stoc.

    Salut,

    Sunt in aceiasi situatie ca a ta de anul trecut .. de unde ai luat echipament pentru copii .. mai ai ceva accesorii care ti-au ramas mici? Copilu' meu are 4.5 ani. Merci frumos

    » Post actualizat in 10 Jul 2015 09:45

    Am împlinit 8 ani, merg din iulie 2014 pe un ktm sx 65 și am nevoie de cizme mărimea 35 pentru motocross , sh sau noi. Cele care le am acum sunt fixe (marimea 33).Încerc de câteva zile să găsesc în forum un anunt cu echipamente de copii de vanzare, se pare că nu sunt.

     

    Salut,

    Cred ca ti-am ami scris si pe alt post .. m-ar intereasa orice echipament moto care ti-a ramas mic .. al meu copil are acum 4.5 ani. Merci frumos

  2. Se vinde BMW F650 CS ABS Injectie

    Capacitate motor:650 см3

    Foarte buna pentru doamne, domnișoare, începători, persoane mai scunde (motocicleta este joasa, are ABS, ciclistica excelenta) si se vrea plimbata!!!

     

    Modelul este CS Scarver cu transmisie pe curea, 37 kW

    KM pe bord: 19800

     

    Cauciucuri noi Michelin (au maxim 700 km), schimbat ulei plus simering-uri furca, uleiul motor plus filtru, ITP. Cureaua este impecabila, toba originala inox, cutie rezervor, injectie, abs, merge ceas!

    Sorin - 0730016039

    Foto aici: http://olx.ro/oferta/vand-bmw-f650-cs-abs-injectie-ID1PgU7.html

  3. Noua serie de parbrize pt V-Strom putin mai late si cu masca serigrafiata in degrade pe folie transparenta. Ca si anul trecut, din 8 buc, au iesit toate, fara nici un rebut.

     

    Buna ziua,

     

    Am si eu un V-strom Dl1000, vreo sansa sa mai gasesc un parbriz din cele 8 de asta iarna?

    sau daca nu pot sa ma inscriu deja pentru unul?

     

    ...si in legatura cu confortul pe motocicleta, crezi ca ar fi vreo incompatibilitate cu mastad adjustable brakets (

    )?

     

    Merci

×
×
  • Creează nouă...