Sari la conținut

buldozer

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de buldozer

  1. burta am si eu,lant la gat nu, dar la pantalon da,(si la viroaga)ca este de 250,tu nu ai lant ai "cardan" :))))),cum asculta "Burtosul" guta ,si eu pot sa ascult SLAYER,si nu in ultimul rand ...............exista chiar si post de politie.nu vreau sa fac reclama dar asfalt a facut tanti NUTI(Udrea).poti ajunge cu mobra pina la Piatra Arsa.cu multi ani in urma am vazut chiar si trabant la babele.asta asa ca o sugestie nu tin mortis la locatia asta.de ce trebuie sa-mi fie frica de manelisti? tot 2 maini 2 picioare au si ei.de umblat la mobra poate doar ursul sa umble sau un caine de la stana.in fine.............amuzanta discutie,sau va recomand la Baile Siriului in judetul Buzau.tara asta este pline de locuri faine.locatii sunt multe.............trebuie doar sa alegeti si sa va puneti de acord.

  2. pot sa va propun o locatie PADINA,lac(Bolboci),izvor(Ialomita) cabane,pestera,munte,campare gratis,manastire,telecabina pentru Babele ,vf Omu .sper sa va placa locatia.

  3. Ce are roata ta, cat de rau este lovita?

     

    In cazul acesta trebe alt releu... ce ai rezolvat cu regulatorul?

    Ce are roata ta, cat de rau este lovita? trepideaza descentrata din spite.

  4. eu cred ca aveti amindoi dreptate.se slabesc spitele,se face o roluire pentru a incerca sa o aduci la forma initiala,si apoi se centreaza din spite pentru ai diminua din defecte.mai multe pareri si idei sunt bune pentru noi,pacat ca nu mai sunt scoli de meserii pe acest profil ca atunci nu ne mai bateam atit capul.va multumesc pentru lamurire,respect

×
×
  • Creează nouă...