Sari la conținut

"ice"

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de "ice"

  1. Am inteles ca a fost un accident grav azi pe Stefan cel Mare colt cu Transilvaniei

    Motocicleta distrusa total. Dar nu stiu despre cine e vorba, si ce s-a intamplat

    :unsure:

    Am inteles ca este baiatul unui membru de la Hawks, soferul a schimbat banda fara sa se asigure,am inteles ca baiatul este ok.

    In acelasi timp pe la 16,40 asistam la alt accident pe centura spre Nufarul de la sensul cu Universitatii,unde o tipa a intors de pe banda 1 sens spre Nufarul,sa mearga la Universitate fara sa se asigure in timp ce pe banda a 2-a rula motociclistul Florin Seica cu Suzuki DR rosu ,care a intrat in ea, eram in masina la 20 m in spate.Motociclistul este la Urgente,are o coasta rupta si acuza dureri la sold si glezna.Maine mai face o radiografie, am sa merg sa-l vad la spital.Motocicleta este praf fata am dus-o la itp si la garaj. Poze am pe telefon dar nu le-am descarcat,in eventualitatea ca martor fiind se complica situatia la politie.

     

     

     

  2. Cand un om moare dintr-un asemenea gest prostesc si stupid ce nici macar nu ii apartine, nu cred ca e loc de mistouri...Nu e nimic rau ca incercam sa intelegem cauza, dinamica producerii unui accident.E greu sa prevezi chiar tot pe sosea, cat de bun ai fi ( cazul de fata de ex ). Eu postez la rubrica asta si uneori trag unele concluzii( in situatiile in care mi se par clare circumstantele )cu speranta ca cineva le vede, poate chiar unii soferi nemotociclisti ajunsi cumva pe acest forum si inteleg sa fie mai atenti,sa nu se grabeasca, sa nu faca manevre prostesti ca si in cazul de fata.

    Multe accidente se produc din cauza grabei, din cauza vitezei, din cauza deciziilor gresite ale unui singur participant la trafic. Altele din cauza ambilor participanti care fac in acelasi timp diverse greseli.Multi nu cunosc codul rutier.Multi au uitat chestii esentiale, inclusiv acest batran sofer. Cineva se intreba cine este soferul si ce ,invarte" sau a ,invartit".Astfel vedem care categorie sociala are mai mult respect pentru viata si legi. Ar trebui sa ne facem un obicei din a posta la aceasta rubrica poza victimei alaturi de cea a calaului, pentru eternitate si spre aducere aminte. Daca cineva are posibilitatea si se considera necesar, postati pozele celor doi sub care sa treceti calitatea de victima si calau.

     

     

    o dedicatie pt.tipul cu ochelari de soare,care intrebat ce face motociclistul ( eu ) a zis nu stiu:ESTI BATRAN SI MUCII ITI CURA ( regionalism CURG) O SA MORI F........ IN GURA

    post-65518-0-59787200-1326218890_thumb.jpg

    post-65518-0-48154200-1326218973_thumb.jpg

    post-65518-0-90672000-1326219153_thumb.jpg

  3. Super fain ! eu stau in zona si bine ca stiu ca asa aproape va gasesc pentru orice problema al motorului, eu am o Honda CB 500 nu prea are ea probleme dar totusi pentru un check voi intra

     

     

    pentru iarna viitoare intentionez sa fac un pret bun pentru depozitare motoare, spatiu pazit,incalzit,aprox.180 mp.Nu stiu daca iarna aceasta mai reusesc,desi saptamana viitoare vin sculele si incep amenajarea.

  4. Sper ca de la 1 Februarie sa va invit la service moto in curte la SCAD pentru reparatii, revizii,echilibrat si schimbat anvelope.Pentru detalii pe ms sau tel.0785-244800, Toma 0745-402627.Revin cu detalii,normal preturi de intrare pe piata, adica OK.Reper White Wolves Garage.:wave:

     

    Astept sugestii :cheers: si eventual reclamatii anticipat :angryfire:

  5. Ice speriem vestul la anul?!

    :D

    de 3 ani ma tot strofoc sa fac cumva sa plec pt vre-o 2 saptamani la o tura asa prin munti

    daca a fi cascaval la anul nu ma las ...

     

     

    pa cineva om speria pa ei,pa noi,dar ar fi super sa-i dam pa pissss.........da,chiar sint hotarit sa ajung mai departe de Pitesti de aia o vreau sa o iau in sens invers.:friends:

  6. cercetatorii englezi au descoperit ca pilotatul unei mobre este ideal la o temperatura de 24,689 grade celsius si la o umiditate de 73,204% si cea mai buna zi a anului este in saptamana 56 ,ziua sambata si locul ales prin fata unei terase la moda,dar numai intre orele 23,154-23,146.( Asa ca zmeule ia atitudine.Scuze comunitatii.

    Cineva ai va simti lipsa.

     

    La vite se pune o bara de fier ca sa stea pe dupa ea in staul, si sa rumege linistite de acolo. Ar trebui, la fel cum s-a facut pe DN1, sau DN2 in Voluntari, puse delimitari intre sensuri, din beton sau plastic, sau spatiu verde,

    mai bine beton,la spatiu verde vita va merge la pascut si tot pe contrasens va ajunge.Ce ma doare este ca isi va vedea linistita de machiaj,salon ,si altele cu nonsalanta............da ce am facut?

  7. pro eutanasiere,vara pe Sovata la garaje patesc zilnic,daca o patesc copii mei executie si la caini si la fundatii,si la oricare iubitor de maidanez declarat care nu ia masuri dar ai tare in gura

     

    bah ce`i cu tacerea asta pe aici?

    prinde mucegai sectiunea asta:))

     

    halooooooo :D

    pute a gorgonzola

  8. Salut "Ice" .Silviu sunt,fostul proprietar al Kawasaki-ului distrus in accident.

    Felicitari pt. achizitie,ti-ai primit banii de la asigurare pana la urma?

     

    acum o saptamana am primit 5.000 ron de la asigurari si 1.100 ron pe casca si armura.Incerc sa vand epava.Multumesc pt. felicitari,m-am hotarat sa cumpar ceva mai cuminte.

    Bafta.

  9. Te contrazici. Respectul se cistiga => circuli dupa Cod; daca te bagi printre coloane, iti asumi faptul ca esti in ilegalitate si nu mai pretinzi sa fii respectat. Nu poti pretinde dupa ce o comiti, sa fii RESPECTAT.

    Ala cu masina nu-ti face loc nu "de-al dracu", ci pentru ca el circula regulamentar. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa te muti stinga dreapta pe banda pe care mergi pentru ca din toate partile apar tot felul de viteji care considera ca li se cuvine ceva. Ba mai mult, vitejii respectivi sint de multe ori atit de prosti, inciti se baga, in acelasi timp, unul pe dreapta si unul pe stinga aceleieasi masini. Logic, cel putin unul din ei va pretinde ca nu a fost "respectat", pentru ca soferul nu i-a facut loc, "de-al dracu". Iar in final vin alti 200 pe un forum care stiu dinainte ce s-a intimplat si cine avea dreptate.

     

     

    daca esti singur inpotriva la 200 ai nimerit gresit

×
×
  • Creează nouă...