Sari la conținut

ionuttsg

Membru
  • Număr conținut

    145
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ionuttsg

  1. Daca stai in oras si vrei sa o inregistrezi la primarie , trebuie carte rar , daca ai o bunica , o ruda ceva la tara si o inregistrezi la ei la primarie , NU ai nevoie de carte rar , ci doar de actele motoretei traduse si legalizate. Piese gasesti pe absolut toate drumurile pt motoreta asta , are cel mai comun motor de 50(Minarelli AM6/5/4 - 6 , 5 , 4 inseamna numarul de trepte) , in padure nu prea ai ce face cu ea ca nu e moto de padure si nu prea urca vreo panta , dar pentru oras e buna , consuma putin daca e reglata cum trebuie.

  2. Daca stai si cauti , gasesti si un yzfr care e mult mai fiabil si mult mai frumos fata de derbi sau aprilia. Rs-ul consuma mult , arata mai bine decat derbi fuge cam cat derbi , dar depinde si de ce-ti place tie cel mai mult. Derbi consuma mai putin dar are o durata de viata cam cat cea a rs-ului ambele avand motoare in 2 timpi. Parerea mea e sa stai toata iarna si sa cauti macar o data la 3-5 zile pe net dupa un yzfr cu acte si ne-omorat. O sa gasesti sigur in jurul a 1000-1100.

  3. e prea mare. pe un set de 80(de fonta ai sigur) merge un maxim 21 si ala cu o admisie buna si neaparat o toba sport.Daca aveai set de 80 de aluminiu intr-un segment era alta treaba. Acolo stiam clar ca ai un ambielaj + o toba sport + o admisie buna. Set de 80 si carburator de 21/24/28 fara nimic altceva nu v-a merge niciodata. Daca nu ai nimic in afara de un set de 80 cauta un carburator de 17.5.

  4. e cam maximul la care poti duce un motor de 50. un set de 80 , toba sport , carburator mai mare , filtru sport nu e bun pe cross pt ca daca s-a udat nu mai trage motoreta , deci foloseste un filtru stock(eventual cu un burete malossi). Da-i setul jos , vezi in ce stare se afla , daca are piston chinezesc cumpara-i un asso-w , meteor , daca e zgariat setul , alezeaza-l , regleaza carburatorul bine pe un filtru stock si da-te cu el. Si sa nu ii pui cauciuc mai lat de 120 pe spate pt ca nu iti v-a trage bine. Peste 130 e prea mare pt el

  5. Daca ai cartea originala de italia , o poti traduce si te poti duce la rar si ti se v-a scoate carte pe ro. dar costa ceva. Daca ai doar un certificat de inregistrare pe primarie nu ai ce face cu el pt ca practic nu ai nici-un act pe scuter exceptand un contract de vanzare-cumparare. La primarie il inscrii doar cu o declaratie ca nu e furat si cu seriile scuterului. Intereseaza-te la RAR cel mai bine.

×
×
  • Creează nouă...