Sari la conținut

Majestic

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Majestic

  1. pt mine suna bine ce zici tu , pana in 7 in oras pare un consum decent , iar consumul ce l ai scos afara chiar ma incanta . In schimb asa niste emotii cu asa multa electronica care are 650 , plus cutia de viteze ... ai avut ceva probleme pana acuma , cati km are jucaria ta ?

  2. Va salut . Doresc sa imi cumpar un scuter , de minim 400 cm3 pana in 650 cm3 , din 2003 in sus . Am 183 si 105 kg .

    De cateva pierd noptile pe net cautand pareri . Ma intereseaza in principal : fiabiliatate . confort , consum , intretinere.

    Caut ceva mai mult pt iesiri din oras .

    Astept niste sfaturi . Multumesc

  3. salut , si eu mi am pierdut un surub , si nu am gasit la nici un magazin , si am apelat la strungar , mi-a facut 4 bucati sa am si de rezerva si am platit undeva la 15 -20 de lei , ieftin si usor :)

    Am epuizat toti furnizorii de organe de asamblare din Cluj, precum si un numar generos de magazine de feronerie, sanitare, supermarket-uri samd, fara succes..

     

    Fabory, Mafcom, Bendkopp etc etc etc

     

    Nu am reusit sa gasesc nicaieri suruburi similare pt aparatorile laterale pt PC34. Mai mult, nimeni nu a mai vazut un astfel de surub pana acum si aproape toti m-au intrebat mirati la ce e folosit. Se pare ca in industrie nu exista acest standard, fiind un model special (multumesc Honda, totul e special si greu de gasit la ei).

     

    Ultima sansa ar fi sa apelez la dealer-ul Honda din oras, Polimob, de fapt le-am scris deja un mail de cateva zile, fara raspuns. Doar nu o sa se oboseasca ei pt 4 suruburi cand au pesti mai mari de prins..

     

    Voi ce suruburi aveti la aparatorile laterale? Exista vre-o sansa sa puteti achizitiona asa ceva de la un magazin local si, eventual, sa apelez la ajutorul vostru sa intru in posesia unui set de 4?

     

    attachicon.gifHornet side-cover screw (small).JPG

     

    In link-ul de mai jos, este vorba de reperul cu nr. 5:

    OEM Motorparts | CB600f Side Cover

  4. Si eu sunt de acord cu Kato si cu faza cu oglinzile. Si sigur, la asta s-a gandit si cel de la volan vand a vazut motociclistul... "Las', sa vezi ce-o sa ti-l mai ard io pe asta cu motoru' !!! Sa se invete minte, sa nu mai iasa din casa fara oglinzi ! "

    :)))

  5. si eu is de acord sa iti ia talonu pt xenon , dar tot cretini raman pt mine :))

    Și foarte bine fac!



    3.8 - 4 L pt un schimb de ulei

    Salutare,

     

    Intrebare de novice intr-ale Hornetului....cati L de ulei necesita un schimb (cu filtru inclus) ?

     

    Multumesc anticipat,

  6. pt toba depinde in ce oras mergi la itp , in bucuresti au aparat de masurat zgomotul , in rest nu am auzit sa fie , si de xenon , te intoarce inapoi 100% , ca sa ai xenon trebuie sa ai urmatoarele lucruri : 1.sa fie prevazut din fabrica ( adica sa nu se vada balastul ) 2. sa ai lupa pe far , 3. sa ai sprituitor ( spalator ) pt far in cazul masinii , in cazul motorului nu stiu . Apropo , daca te prinde cu xenon pe strada , iti iau talonu cretinii astia !



    se multumeste frumos , in weekend o sa am mai mult timp si o sa verific ce mi ati spus :)

    Din ce an este viespea ta ? Daca e < 2003 scoate-i cele doua surubele de la capacul de protectie al pinionului de atac (ocazie cu care mai cureti si mizeria de acolo :P ) si vezi ce ti-am zis eu. Am avut acelasi comportament cand a crapat melcul ala. Dupa aceea , daca ala e ok, ia-o "pe fir" cum ti-a zis Chivu mai sus. Daca si ala e ok atunci Thunderbyte cam are dreptate :P .

  7. Dacă kilometrajul citește viteza de pe roata din față (posibil și la cele pe pinionul de atac) desfă cablul și scoate șufa de pe interior și inspecteaz-o. Posibil să se fi făcut un nod de mizerie, sau mai rău, s-a rupt vre-o sârmă din mănunchiul din care e făcută șufa caz în care trebuie schimbat cablul.Ai observat să se întâmple să aibe o mică întârziere acul kilometrajului la o eventuală plecare rapidă de pe loc ?

    am sa ma uit astazi atent daca face si la pornire , ms de informatii momentan :)

  8. salut , am o problema cu chilometrajul , scade foarte greu vitezometru , ca si cum ar avea o reactie intarziata (ex : ajung la 80 -90 km franez si imi indica in continuare vreo 2 secunde viteza la care eram dupa care se reduce treptat ) , imi poate spune cineva care ar putea fii problema ?

×
×
  • Creează nouă...