Sari la conținut

paduraru

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de paduraru

  1. Da, de acolo e cu siguranta. Aripioarele alea de la bucsa. Desfa cu grija si recupereaza toate bucatile si vezi cum reusesti sa le fixezi, eu le-am gaurit cu un spiral foarte mic si apoi am bagat un surubel minuscul. Merge si acum, numai ca trebuie grija mare. Sau, vezi ca pe la topicul de fazeristi spunea cineva ca a luat de la reprezentanta din Ploiesti piesa respectiva si costa cativa zeci de lei. Baga un search avansat pe topic si trebuie sa gasesti codul respectiv. Marlanii nu vor sa aduca decat tot ansamblul, care costa pe la 100 E, bucsa respectiva e ieftina.

     

    PS: motorului cum i-ai dat de cap pana la urma?

     

    motorului i-am dat de cap cu ajutorul unor maestrii in mecanica :unchiul meu si fiso (Unguru) asta de zise sa o pun cu roatele in sus :)) ...

  2. salut ! Mi-am achizitionat de curand o yamaha fz400 din '98 care m-a terminat psihologic ...benzineste scanteieste dar nu porneste ,ce-o avea ca la Bucuresti mergea :( . Din punct de vedere mecanic motorul e montat corect insa am ceva dubii in privinta partii electrice ..dak ma poate ajuta cineva cu o idee o parere ce reglaje sa ii mai fac, cum sa reglez aprinderea v-as fi recunoscator .Multumesc!

×
×
  • Creează nouă...