Sari la conținut

floryu20

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de floryu20

  1. Salutare!am o problema la un majesty 250 2002 și nu ii dau de cap.s a schimbat recent filtrul de benzina și s a curățat carburatorul fara a se înlocui kitul care are cel mai probabil 82 000 km cat scuterul.relantiul a fost reglat destul de jos și nu prea stătea la rece.dimineata pornea grelut.azi nu a pornit deloc.scanteie este,schimbat totuși bujie care e destul de uscata însă am observat că benzina o aruncă in filtrul de aer,daca țin palma in gaura îmi aruncă benzina in palma.nu da nici un semn că ar vrea să pornească.nu am desfăcut încă carburatorul însă e posibil sa se fi înfundat din nou?la ce aș putea să mă aștept când desfac? 😁

  2. Efectuat! Și pot spune că-i unul dintre chestionarele care mi se par bine făcute! Poate c-ar fi fost util să întrebi și despre vechimea permisului...

     

    Succes!

    Mi-a scapat,e o idee pentru o viitoare cercetare sa includa o corelatie intre vechimea permisului si variabilele urmarite in chestionarul de fata

    Va multumesc tuturor,ma ajutati mult !

  3. Terminati cu off-topicurile. Se pare ca aici avem de a face cu un accident din ala urat...

     

    Totusi speram ca se va recupera si va putea sa scrie chiar el cum s'a intamplat ...

  4. dar mai exact unde in botosani.

     

    Pe Tudor Vladimirescu ,zona Grivita undeva dupa parcul Tineretului ...

     

     

    Loganu a oprit pe dreapta , s'a dus sa deschida poarta si dupa a vrut sa intre facand stanga brusc ..cam asa am inteles

  5. Cu 0,12 nu se face nimeni vinovat de accident.Mosulica se face vinovat nu mai mult de stat 3 luni pe tusa pentru conducere sub influenta alcoolului si motociclistul se face vinovat de nerespectarea distantei si a vitezei legale si va fi raspunzator de repararea loganului.

     

    Insanatosire grabnica,cu totii mai gresim.(insa suntem ipocriti daca nu recunoastem cand este cazul)

     

    Si motociclistul e vinovat , moral...

     

    Stau la 2 minute de locul accidentului , cu vreo 2 ore inainte de accident , mosu' iesea cu spatele ,fix in mijlocul strazii , mie mi'a fost mai usor sa opresc de la 40 kmh langa masina.

     

    La 73 de ani si ametit e pericol public , daca era treaz poate nu se intampla asta.......

  6. Inteleg ca motociclistul a intrat in depasirea loganului si mosul a facut stanga? E nasol pentru ambii in cazul asta. Mosul ca a baut, motoristul ca a intrat in depasire.

     

    Din ce am vazut azi , cred ca s'a pierdut pe franare ( se vede si o urma destul de lunga pe asfalt) si s'a dus tot pe stanga...Banuiesc , a crezut ca Loganul opreste si o sa il ocoleasca pe stanga

  7. Martorii ziceau ca e destul de grav, motociclistul era la spital cand am trecut , fata era destul de izbita , cred ca era un FZR de 600,poate 1000.

     

     

     

     

    Logan face stanga sa intre in curte , din spate motociclistul nu poate evita impactul,venea cam tare.

     

    Unii martori niste jegosi,intreb ce s'a intamplat si zice : " Unu cu motoru a incercat sa vada cat de tare e Loganu..A fost mai tare ca motoru lui " , altu ca avea peste 200 si tot asa... cu astia n'ai ce discutabaldy.gif

     

    Soferul e un mosulica de 73 de ani cu 0,12 alcool

     

    NR : BT 56 CRI

     

    Sa auzim de bine !

     

     

     

     

    Edit : http://botosaninews.ro/102855/eveniment/accident-grav-pe-strada-tudor-vladimirescu-intre-o-motocicleta-si-o-masina/

  8. salutare.ce vreau sa va intreb. tata socru mi-a trimis un scuter un scarabeo de 50cmc din Italia,inca am numerle de italia pe el.am actele lui dar este trecut altcineva in acte. cum il inscriu si eu la primarie?ce trebuie facut,ca nu ma pricep,am motor un srad dar la scutere nu ma pricep si nici nu am mers cu ele :crack:

     

    Mergi la primarie , cu contract de vanzare cumparare , actele lui ,traduse daca sunt in italiana si il inscrii. E simplu , intrebi pe politaiu' de la usa unde trebuie sa mergi , nu mai stiu cat costa , oricum sub 100 de lei.

  9. :cheers: asa asa...am nevoie doar de cateva nume, ca apoi documentarea o fac eu.

    Nu stiu inca cand va fi, nici anul trecut n-am stiut f sigur. Indata ce mi se aseaza planurile si vremea este frumoasa, i'm back on the road. Dar oricum undeva la vara, cu siguranta.

    Multumesc!

     

    Poti incerca casa memoriala din Ipotesti a lui Eminescu,nu e chiar plictisitoare.Si mai e lacul cu nuferi din poeziile lui.La 7 kilometri de Botosani.

    Sau manastirea de la Dragomirna de langa Suceava,daca nu ai bifat'o deja,foarte frumoasa + un schit retras la 500 metri in padure chiar langa

  10. salutare

    as vrea sa stiu detalii despre starea drumului de Sibiu spre Bucuresti

    daca stie cineva ceva ce ma poate ajuta as fi recunoscator

    in sensul ca se poate circula spre Buc de Sibiu ?

    cu masina binenteles nu cu moto cum au inteles mai multi pe care i-am intrebat

    :scratch: :cheers:

     

    http://www.andnet.ro:6060/itn/and.asp

     

     

    (Scrii pe google starea drumurilor nationale)

  11. Salutare.

    Am primit recent un Malaguti Centro 50 din 1994 folosit foarte putin (are putin peste 900 de km in bord).

    Problema este ca nu a fost pornit de ani de zile, si nu stiu de unde sa ma apuc ca sa il pun in functiune. Trebuie sa ma ocup de roti (sunt cam ovalizate de la stat, trebuie sa vad daca se mai pot folosi), bateria e moarta, bujia de schimbat, va trebui golit si spalat rezervorul de benzina probabil, golit si spalat rezervorul de ulei ...?

    Daca aveti ceva idei, sau eventual daca ati trecut prin asa ceva va rog sa ma lamuriti si pe mine.

    Va multumesc anticipat.

     

    Si al meu a stat vreo 3 ani inainte sa intre pe mana mea.Goleste rezervorul,schimba uleiul de amestec si pe ala din grup,o bujie noua nu strica,bateria sa fie incarcata si spor la kilometri.Totusi verifica toba,posibil sa fie infundata,la mine asa a fost.

  12.  

    Am gasit-o si eu,e complicat cu transportu' si nu ma complic,mersi oricumbiggrinbandit.gif

     

    Eu am asa ceva la motoreta, priza de bricheta auto, cumparata de la un magazin de piese electrice cu 5 lei si o siguranta legata in serie pe + curentul e de la contact, cum pun contactul are tensiune la priza. Eu am incarcat mereu telefonul de acolo cand plecam la drum lung si nu prea aveam probleme cu bateria, oricum aveam baterie slaba atunci si se cam consuma.

    Cunosc alti prieteni cu scuterul care au facut la fel si nu au nici un fel de problema, incarca telefoanele si il mai tinea si pe post de GPS, uni mai punea si o lampa cu leduri.

     

    Nu e deloc complicat asa ceva, doar sa cauti un + care merge cand pui contactul, firul de + care intra la intrerupatorul de semnalizare, clanxon sau direct de la contact sau... daca vrei sa ai tensiune mereu la acea priza legi direct de la baterie cu un posibil intrerupator pentru evitarea unor probleme...

     

    Priza am montat-o in carena de sub bord, acum depinde unde ai tu loc.

     

    Cam asa m-am gandit sa fac si eu,doar ca intrerupatorul si priza sub sa,e mai ferita de ploaie,e mai complicat ca atarna firul de pe bord sub scaun .

×
×
  • Creează nouă...