Sari la conținut

Since1688

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Since1688

  1. Tu cam ce viteza aveai? Si eu, de fiecare data cind am avut ceva rupt, am zis ca ma las, dupa ce durerea trece, sentimentele de dragoste fatza de mobra au revenit.

     

    Tocmai ce plecasem de la semafor, apucasem sa schimb treapta a 2-a, undeva la 60-65 km/h dar impactu a fost undeva la 40, apucasem sa ciupesc un pic frana.

     

    ce-a zis politia de numarul ascuns sub sa?

    Nu stiu exact ce a zis. eu am plecat la spital, jegu de sofer (implicatu in accident) nici macar nu sa interesat de mine. Vineri o sa ma duc la udriste sa dau declaratii si sa imi iau actele lui pt a-mi recupera verzishorii de la asigurare. Sper sa nu aiba la carpatica. In rest totul e ok. am vb cu cineva din cadrul politiei si mi-a spus ca totul sa rezolvat. Domnul implicat a iesit vinovat si eu victima lui. Si vorba lui Black_wolf da domne sa indoit in urma impactului, cu toate ca daca stateai la 2-3 metri de ea se vedea numarul

     

    Am trecut si eu pe acolo pe la 10.20 si sincer ma asteptam la mai rau dupa cum arata mobra. Cu mobra nu e mare paguba fiind destul de veche, decat daca esti atasat emotional de ea.

     

     

    Cat despre vinovat, in Romania e o lipsa totala de responsabilitate, vnovatul n-a gresit cu nimic, intotdeauna altcineva e de vina. Jeguri umane care dau consistenta societatii romanesti.

    Bine spus, sa stii ca, chiar eram atasat emotional de ea. Mobra am luat-o de la un baiat cu toate ca pe parcursul timpului am aflat ca a fost data peste cap. coditza stramba radiator de apa lovit etc. Ieri dim sarbatoream cu ea prima pornire la 65.000 Km era bucuros sa o aud cum merge, Am bagat bani in ea, consumabiile accesorii etc. dar vezi tu chiar aveam de gand sa crape la mine si sa nu o vand. cand crapa atunci daca nu mai era nimic de facut la ea, renuntam si imi poate daca aveam finante imi cumparam 600-rr-ul. Am inceput cu Honda cred ca, cu Honda termin :) Hai nu mai stati pe forum, iesiti la alergat :)) Bafta All

  2. Multumesc tuturor pt urari. am o spt de stat la pat (repaus) medicamente spary-uri etc, Explicatia soferului a fost in felu urmator. Citez ” am vrut sa evit o masina din coloana dar si tu ai venit cu viteza” el statea in coloana, sa plictisit si a vrut sa ii depaseasca pe toti , cand ma vazut pe mine a virat stanga si eu poc poc in el :)). Bafta tuturor :)

  3. Salutare tuturor, Eu sunt cel implicat in accident. din fericire sunt bine am scapat usor pot spune. Accidentul s-a intamplat in felu urmator. Circulam regulamentar pe banda a 2-a, cand din sens opus un VW golf 3 s-a angajat in depasire (pe contra sens) Conducatorul autoturismului a tras de volan stanga si eu am intrat in usa dreapta spate, ca urmare am o contuzie la coapsa piciorului drept si buza sparta. Fata din imaginii este prietena mea si a avut grija de mobra pana au ajuns prietenii mei sa o bage in duba si sa o aduca acasa. Din pacate nu mai am ce sa aleg din ea asa ca voi renunta la ea. Din pacate am inceput anul prost ca sa zic asa, si prin urmare va doresc voua ceiilalti prieteni motociclisti sa circulati cu atentie pt ca sunt multi idioti in trafic. Asfalt uscat, si bucuratii-va de vreme :)

  4. Cu, cuvintele tale te rog, nu cu parodii realizate de alti :)

     

    Am 3 ani de moto, nu sunt multi stiu, inca ma consider incepator. Dar cum zice si fraza aia ``SA NE LASE PE NOI IN PACE SA-I PROSTIM PE INCEPATORI SA NE FACA O ADUNARE PE MASURA?`` adica ce? voi sunteti mai presus ca alti ? Observ ca tu esti un fel de Nastase, si tu incerci sa te proclami un fel de presedinte.

  5. Nu poti spune asta pentru toti motociclistii de pe forum, nu ne reprezinti sau poate esti si tu un fel de nastase si te proclami presedintele nostru. Eu de exemplu mi-am luat un sv650 k7 complet negru, are toba argintie dar am sa o fac si pe aia neagra, nu imi plac luminitele si nici chestiile sclipitoare, daca as putea as face si sticla la far neagra.

    Tu cu mine vorbesti? Sau cu cine te certi, ca nu inteleg absolut nimic din ce scrie acolo, cui te adresezi :)

  6. Daca ti-a zis ca esti invidios inseamna ca "a luat foc"? Si ca sa fiu ON TOPIC omu' face ce vrea cu motocicleta lui, daca vrea isi pune pe toata motocicleta led-uri sa arate precum camioanele din reclama de craciun la coca-cola.

    Ok sa isi puna, nu i-a interzis nimeni nimic. Doar ca asta e un forum, si fiecare isi poate spune parerea dupa bunul plac.

  7. cu placere! p.s. au dreptate oamenii astia cu gramatica!

     

     

    tu... esti special ca sa ma exprim asa, mai... "zen"! turometrul nu conteaza daca e auto sau moto, acelasi lucru face, motoarele merg pe aceleasi principii. se duce pe p**a motociclismul? vai de mine! serios? =))) ba mucea, motocilismul este un hobby sau un sport pentru majoritatea! pentru putini (foarte putini) este un stil de viata. cei care traiesc in felul asta crezi ca dau doi bani ca unu' isi ia motor si isi pune leduri pe el sau mai stiu io ce?

     

    p.s. orice (dar ORICE) motociclist cu macar un dram de creier in cap nu si-ar cumpara honda f (1, 2, 3, 4, 4i). nici ca incepator si nici ca avansat! ;)

     

     

    "p.s. orice (dar ORICE) motociclist cu macar un dram de creier in cap nu si-ar cumpara honda f (1, 2, 3, 4, 4i). nici ca incepator si nici ca avansat! ;)"

    Si semnatura asta ce vrea sa insemne ?

    Speed kills!

    Ride a Honda and live forever!

     

    Da ba se duce cu toti "fanii" de moto. Sau si tu esti cumva unu dintre aceei baieti, cu banii multi care va intalniti in parcare la Victoria cu multe pitzipoance care atarna pe banii vostri ?

  8. m am grabit cand am scris mesajul dar daca vrei tu trec si pe acolo ;))

     

    Sa grabit, gandea schema.

    Sti ce nu inteleg eu ? Tu ne-ai aratat un filmulet cu acele ceasurii de bord de la o MASINA nu motocicleta, apoi ne dai acele siteuri in care apar acele motoare cu 309475743 de leduri pe ele. Eu cred ca nici tu nu sti ce vrei sa iti faci la motocicleta. Dar sigur cred ca o sa iti bati joc de ea.

     

    SI uite asa se duce pe p**a si motociclismu, apar tot mai multi "pasionatii de moto" X-(

×
×
  • Creează nouă...