Sari la conținut

nomad

INACTIV
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de nomad

  1. de la jawa care am avut-o cred ca inca mai am platinile ....daca le vrei ....le dau pe 1 pachet de tigari ...de mentionat ca eu cum am luat motocicleta le-am dat jos ca am pus aprinderi electronice cu senzor ... :D ne auzim la 0753151417

    Bafta! si asfalt uscat ;)

    Sint de acord cu aprinderea electronica, eram pe punctul de a comanda. Daca ar veni kit-ul complet ar fi ideal. :) Eu nu vreau sa ma complic deocamdata. Vorbim

     

    cauta de skoda , sunt la fel.....

    Nu sint chiar la fel. Cel putin ce am cumparat eu. de doua ori. Platina mobila intra fortat pe ax iar arcul lamelar e mai lung si trebuie modificat.

  2. Bre, unde dracu gasesc si eu niste platini de Jawa bune? Cristi mai aduce? Am incercat 3 seturi pana acum si tot la alea originale am ramas. Dar nu mai tin mult.

    PS: SI eu vreau lipicios cu Jawa. Jawa= :)

  3. Salut.La mine e chiar langa contactul franei de spate.Eu am ras un pic cu surubelnita si am gasit-o.Aceiasi problema am avut si eu :D Bafta la cautat. ;)

     

    Bai e incredibil cat de repede gasesti ceva cand stii unde sa cauti. Racaiam tot cadrul pana ajungeam acolo :D Multam si bafta multa. Ai o bere de la mine daca ne intalnim vreodata.

  4. Jawa nu are garnitura de chiulasa - cel putin la a mea nu avea si nici in manualul de reparatie nu gasisem sa aiba. Se potriveste f. bine chiulasa pe cilindru. Daca adaugi garnitura acolo se modifica si raportul de compresie in cilindru.

     

    Ba are. Numai ca se poate sa fie lipite si sa nu le observi. In mod normal se schimba la fiecare demontare a chiulaselor.

    Si ca sa nu mai deschid alt topic: Ziceti-mi si mie unde dracu se afla(cat mai exact) seria cadrului(poansonata nu tablia). Motocicleta -638 fabricata in 90- a trecut printr-o revopsire si probabil ca a fost acoperita si seria atunci. Nu am putut sa fac ITP-ul din cauza asta.

  5. total de acord cu ...criticatu pustiului. Eu n as permis categotia A cui n are 2 ani de experienta de trafic , adica B. O masina poate sa o conduca orice gospodina speriata , bunica sau bunic trecut de 80 de ani sau orice pitzipoanca sau tembel fitzos; pe 2 roti se complica situatia, nu mai e asa facil

    http://dexonline.ro/search.php?cuv=cratima

    Da ma! sintem toti niste semizei astia care reusim sa mergem pe doua roti.

    E mai periculos sa conduci masina ca un (cuvant urat) decit moto pentru ca poti sa faci pagube mult mai mari, nu crezi? Nu e mare lucru daca crapa unu pe mana lui. Ideea este sa nu ia pe altii dupa el.

    Bineinteles ca examenul pentru A trebuie sa fie mai dur, dar sa obligi pe cineva sa aiba doi de exp pe conserva pt A e la fel de aberant ca ideea lu Oparescu de a interzice moto pe timpul noptii. Pe care sint convins ca multi cretini de pe acilea l-au votat. Ca de, face autostrada suspendata :) Pina una alta a suspendat pasajul Basarab :D

  6. daca ai aparatoarea aia lantul te tine mult si bine :( se unge singur pe la pinion, nu intra praf daca-i in stare buna, oricum nu faci jawa mai frumoasa fara aparatoarea aia.

    Stres banuiesc...

    Evident, ai dreptate. Intrebarea este cu cat te tine mai mult si daca merita. Pe la pinion se unge doar daca e simeringul belit; ba da faci Jawa mai frumoasa fara aparatoare de lant. Este o idee tipic comunista dupa parerea mea. La o aprindere electronica sau la o frana disc nu se gandeau, au lasat-o pe cablu ca la bicicleta

     

    .........pastreaza ura fata de Jawa pentru tine.....putin ne pasa noua de parerea ta!

    Ma doare sufletul ca nu te intereseaza de parerea mea :o

     

    salut....ce-a mai mare prostie sa ii dai aparatoarea la lant jos....nu e pusa degeaba ...are un rol destul de important(se pastreaza mai bine lantul ,nu stai sa il cureti ) in fine

     

    Asta cu nu au pus-o ei degeaba imi place mult de tot. Esti pensionar?

    Eu am scos aparatoare de lant a doua zi de la achizitie, am schimbat lantul ca era belit(desi il aparase aparatoarea :laugh: ) si de atunci tot merg, prin nisip si prin padure in mare parte pentru ca pe strada este mult submotorizata dupa gustul meu. Am facut vreo 3000 de km(dintre care cativa pe o roata) si am intins lantul o singura data. Cred ca mai merge vreo 5 mii.

    Jawa nu are 200 de cai ca sa solicite lantul prea mult. Nu te-ai intrebat de ce motocicletele made in japan italy merg foarte frumos fara aparatoare , desi au puteri de pana la zece ori mai mari?

  7. Cumpar piese in stare buna, foarte buna pentru Jawa 350/638 :laugh:

     

    Ce m-ar interesa:

     

    Coarne

    Manere

    Leviere de frana si ambreiaj

    Oala de ambreiaj cu tot sistemul de prindere

    Furca de la schimbator

    Far

    Aparatoare lant

    Nuca din motor pentru turometru

    Robinet pentru rezervor

    Bord complet cu vitezometru si turometru

    Roata fata cu frana pe disc :o

    Pinion spate si pinion de atac

    Aparatori pentru rezervor

    ...cam atat...

     

    Mai foloseste cineva aparatoare de lant??? dupa ce ca e Jawa urita mai pui si aparatoare... :(

  8. Hmmmm....

     

    Daca cade unul cu un CBR din cauza unui taximetrist tampit... saracu de el... Oare cum o sa plateasca tati reparatia.... Dar daca pateste ceva unul cu un chopper e evident ca era drogat, scarpina in "coor" hmmmm.....

    Tu nu stii... Oare de ce nu stii....SMS la 666...

    Ar terbui sa pune administratorul profilul tau sticky. Sa te admira lumea cat de tampit esti.

     

    Se vede treaba ca esti mai prost decat prevede legea daca nu intelegi un post asa de simplu

    Aia era ca are chopper :rock:

  9. Chiar daca o sa dezamagesc pe doritorii de sange si oase rupte, accidentul a fost evitat. Postul zic totusi ca are sens, daca ne aducem aminte sa belim ochii mai mult acum, ca aproape toti conservarii ne cred pe tusa.

     

    Un chopper albastru (scuze, dar nu ar retinut modelul, cred ca Intruder mai vechi) , mergea regulamentar dinspre Coloane, la Gara de Nord, spre intersectia cu strada Grivita. Cand sa ajunga aproape in dreptul fantanii ce desparte sensurile, un taximetrist ii taie fatza perpendicular, dinsre stanga. Preocupat un pic sa o legene pe domnisoara pasager (cel putin asa mi s-a parut mie), motociclistul ftraneaza un pic tarziu, dar fandeaza la limita si evita sa se infiga in kurul taxiului. Noroc ca nu a blocat rotile si ca taximetristul a oprit si si-a cerut scuze, ca altfel cred ca iesea un pic show.

     

    Bafta, asfalt uscat si mergeti ca si cum ati fi invizibili.

     

    Extraordinar!!!

    Puneti topicul sticky ca mor daca nu aflu cum s-a intamplat

    Intrebare:

    De ce nu a avut timp motociclistul sa franeze?

    1)Era beat

    2)Era drogat

    3)Se scarpina in coor

    4)Nu stiu; asfalt uscat

    sms la 666. tarif 1 euro/sms orice retea

  10. niste tarani :)

     

    la ce sa te astepti de la buzdugan, morar si compania...cine se aseamana se aduna. sunt penibili!!

     

    sanatate motociclistului

     

    Bre, vezi ca e vorba de alt morar. morar academician

  11. Demontezi tot, iei pisa cu piesa la mana si ce-i nasol inlocuiesti :D . Nu este lucrare grea! Apa a intrat mai demult acolo, nu este de acum :P si ar fi bine s-o dai cat mai repede afara. Trebe sa verifici la montaj daca telescoapele sunt drepte! Fa-ti niste semne la demontare pt. ca daca sunt putin strambe sau ovalizate si nu le remontezi in aceiasi pozitie, vei avea probleme de stabilitate, suspensie etc :cheers: . Foloseste vaselina din belsug si pune-i burdufuri noi. Succes!

     

    De obicei la furca doar simering-urile trebuie inlocuite si uleiul( la 5 mii de km)

    Vaselina pentru ce?

  12. Salutare!

    Am si eu o problema cu vitezometrul de la un Hornet 2001. Inca merge dar arata mai putin, gen 130 cand de fapt am 200 :D .Cred ca e de la mufa de jos de la cutia de viteza; pare uzata. Se gaseste pe undeva separat sau cu tot cu cablu? Pun si niste poze, is facute cu telefonul.

    De ce nu se face sticky si pentru viespi? Sint destule :cheers:

    post-6645-1211817119_thumb.jpg

    post-6645-1211817130_thumb.jpg

    post-6645-1211817146_thumb.jpg

  13. cum sta cu actele? :(

     

    Este inmatriculata( din vara anul trecut). Nu are asigurare nici verificare tehnica.Nu a mai fost folosita din septembrie . A stat in garaj. Culmea e ca a pornit la cateva pedale( dupa mai bine de 6 luni cred) :rolleyes:

  14. Salutare.

    Se vinde Yamaha Xs 400 din 1982 in stare de functionare.Ii trebuie un kit de lant urgent + reglaje aprindere si carburatie.Telescoapele de asemnea cred ca trebuie schimbate.Vine cu o aprindere electronica bonus.Cauciucuri ok , bateria ok(1 an). Dupa cum se vede nu a fost prea bine intretinuta (nu sariti, nu e a mea) dar probleme serioase nu are. Mai multe detalii la telefon: 0721 982 068

    Scuze pt off-coltul comunistelor.

    post-6645-1211233349_thumb.jpg

    post-6645-1211233357_thumb.jpg

    post-6645-1211233361_thumb.jpg

    post-6645-1211233365_thumb.jpg

    post-6645-1211233371_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...