Sari la conținut

booyaka.619

Membru
  • Număr conținut

    177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de booyaka.619

  1. Repar scutere(nu maxi scutere) in 2t sau 4t....repar doar ce tine de mecanica....pretul este destul de avantajos fata de service...in Bucuresti sector 5...pt detalii yo_alex_shuck sau 0767380379 multumesc!

  2. salut !! Am o problema cu un yamaha mbk ovetto , nu porneste motorul cand ii rece .. doar daca ii bag benzina cu seringa in "cap" ..desi lam segmentat acum recent .. anul trecut cand lam segmentat pornea la rece la prima pedala nu aveam treaba cu el ...dar acum nu porneste la rece ...ce poate sa aiba ? de tras trage motoru. ajutatima si pe mine va rog !!

     

    Ti-am dat PM!

  3. Va salut.As vrea sa stiu daca carena fata de aprilia rs 125 se potriveste pe o aprilia rs 250?...carenele laterale sunt la fel.Problema este ca nu gasesc carena pt 250 si as vrea sa cumpar una de 125.Cine stie sau a incercat asa ceva va rog sa ma ajutati cu un sfat .Multumesc :unsure:

  4. R.I.P pentru motociclist...si pentru ala sau aia care conducea hummer-ul sa dea Domnu sa dea trenul peste el..ca nu se uita pe unde merge...majoritatea accidentelor sunt numai din cauza la neatentie...si cele mai frecvente soferii conservelor sunt de vina...aia buni se duc..si raman aia raii...trist asa...:(.sincere condoleante

  5. Eu am zis gluma ca era vorba despre comentariu meu de mai sus...normal ca nu are curea :crack:

     

    DAca nu este de la ventil cum a zis "Edisson"vezi pe la spite...gata am incheiat...sa nu facem caterinca...dar ma supara faptul ca isi da cu parerea cine nu stie atata tot..si sa zic si ceva la problema ta:curata carburatoru...filtru de aer..cumpara o bujie noua..si daca mai face figuri umbla pe la supape sau uite-te la scanteie daca o da bine.Bafta la lucru

  6. La cum te exprimi in lb romana sunt sigur ca nici engleza nu prea cunosti, asa ca incearca sa gasesti un mecanic.

    Daca deschizi mi multe topicuri nu ai sa obtii mai multe informatii, ba din contra...

    De rateuri in majoritatea cazurilor sunt responsabile supapele si carburatoarele.

     

    Care carburatoare :crack:.ca din cate stiu eu are decat 1..nu inteleg dc iti dai cu parerea daca nu stii :disappointed:

×
×
  • Creează nouă...