Sari la conținut

alexutzzz

Super Membru
  • Număr conținut

    1.194
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alexutzzz

  1. Evident ca folosind obenzina cu cifra octanica mai mare si puterea este mai mare,la curse se foloseste benzina speciala.La diferenta de la noi care 95 cred ca are mai putin si 100 la fel cu siguranta nu e diferenta sesizabila atat ca cea cu cifra octanica mai mare se consuma mai repede:)

  2. Azi in jurul orei 12-12:30 pe bd Corneliu coposu inainte de bezinaria OMV vis avis de ATV ROM scuter vs dacia logan albastra,Scuterul venea dinspre sf vineri catre calea calarasi iar auto de pe strada perpendiculara(nu ii cunosc numele,dar vinde dinspre liceul Cretulescu).Auto a trecut peste sine si banuiesc ca nu a vazut scuterul,dacia logan avea aripa fata destul de sifonata.

    Baiatul parea relativ ok,constient,1 smurd,1 masina de la politia rutiera cand am trecut cei de la smurd incercau sa il ridice si avea guler pus.

    Nu am putut sa opresc desi daca imi permitea timpul cu siguranta as fi facut'o.

    Are cineva mai multe detalii?

  3. Urat accident.Motocicleta este duna totala,estimez viteza in momentul impactului undeva la 60-70kmph(sa nu sara toti gica contra pe aici,stiu cum arata motocicleta mea la impact unde viteza era aprox50kmph)

    Recuperare rapida motociclistului si bafta cu asigurarile.

  4. E normal sa se incinga.De multe ori in trafic ff aglomerat si caldura infernala cand aveam rezervorul mai gol la unele semafoare ma dadeam jos,se incingea asa tare incat imi luau foc boasele.

    954 e fantastic cu siguranta o sa mai cumpar un 954(habar n'am cand) il fac identic cu cel care l'am avut sio sa il tin de fantezie.sunt fermecat de 954

  5. Nu il cunosc pe BND dar suntem pe aceiasi lungime de unda in acest caz.

    Am luat si gropi cu motocicleta putin inclinata.Sincer spun ca orice motociclist cu sau fara experienta cand ii apare o groapa in fata ori o ocoleste ori indreapta motocicleta si o ia din plin.In locul care era ca sa fi foarte aplecat ca sa te afecteze trebuia sa aiba viteza foarte mare.Sa imi fie cu iertare am avut si eu 125 dar sa spui ca era aplecat si avea viteza mare mi se pare o prostie.In pasaj la uniri mai mult de 130-140 nu am prins cu 125 nici cu rugaciuni,mai ales sa fiu si aplecat la viteza aia.Parerea mea personala este ca principala cauza este lipsa de experienta.Cel mai nasol de parinti,un prieten a decedat in accident cu motocicleta si de cate ori am ocazia merg la parinti in vizita...multa suferinta si durere.Pacat era tanar si avea o viata inainte

  6. Cele 2 accidente care se presupune ca ar fi din cauza gropilor sunt cel putin dubioase.

    Pe bune ca am intrat in gropi mult mai mari chiar si cu viteze de peste 100km/h si nu m'am dezechilibrat atat de rau incat sa zic ca am avut noroc ca nu am cazut.E adevarat ca numai bine nu e dar nu vad ca fiind principala cauza.

×
×
  • Creează nouă...